diman Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ja bez wódy dalej to już 6 dzień - najdłuższa moja przerwa od jakiś X lat no to co śmignąc do ciebie z jakąś butelczyną :kox:
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ja bez wódy dalej to już 6 dzień - najdłuższa moja przerwa od jakiś X lat no to co śmignąc do ciebie z jakąś butelczyną :kox: mozesz mnie zgarnac po drodze
diman Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ja bez wódy dalej to już 6 dzień - najdłuższa moja przerwa od jakiś X lat no to co śmignąc do ciebie z jakąś butelczyną :kox: mozesz mnie zgarnac po drodze po drodze to nie mam ale się dogadamy
akjam Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ja bez wódy dalej to już 6 dzień - najdłuższa moja przerwa od jakiś X lat no to co śmignąc do ciebie z jakąś butelczyną :kox: mozesz mnie zgarnac po drodze po drodze to nie mam ale się dogadamy CHlory... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ja bez wódy dalej to już 6 dzień - najdłuższa moja przerwa od jakiś X lat no to co śmignąc do ciebie z jakąś butelczyną :kox: mozesz mnie zgarnac po drodze po drodze to nie mam ale się dogadamy masz wtedy dluzsza trase do zapiepszania [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 20:47_________________________________________________ a ja bez wódy dalej to już 6 dzień - najdłuższa moja przerwa od jakiś X lat no to co śmignąc do ciebie z jakąś butelczyną :kox: mozesz mnie zgarnac po drodze po drodze to nie mam ale się dogadamy CHlory... :gwizdanie: ja yhym
diman Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ja bez wódy dalej to już 6 dzień - najdłuższa moja przerwa od jakiś X lat no to co śmignąc do ciebie z jakąś butelczyną :kox: mozesz mnie zgarnac po drodze po drodze to nie mam ale się dogadamy masz wtedy dluzsza trase do zapiepszania [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 20:47_________________________________________________ a ja bez wódy dalej to już 6 dzień - najdłuższa moja przerwa od jakiś X lat no to co śmignąc do ciebie z jakąś butelczyną :kox: mozesz mnie zgarnac po drodze po drodze to nie mam ale się dogadamy CHlory... :gwizdanie: ja yhym no i tu masz w sumie rację
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 no i tu masz w sumie rację nie pierwszy i nie ostatni raz
akjam Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a ja bez wódy dalej to już 6 dzień - najdłuższa moja przerwa od jakiś X lat no to co śmignąc do ciebie z jakąś butelczyną :kox: mozesz mnie zgarnac po drodze po drodze to nie mam ale się dogadamy masz wtedy dluzsza trase do zapiepszania [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 20:47_________________________________________________ a ja bez wódy dalej to już 6 dzień - najdłuższa moja przerwa od jakiś X lat no to co śmignąc do ciebie z jakąś butelczyną :kox: mozesz mnie zgarnac po drodze po drodze to nie mam ale się dogadamy CHlory... :gwizdanie: ja yhym no i tu masz w sumie rację
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 To może i ja bym się załapał ? Tylko że jutro na rano do roboty
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 To może i ja bym się załapał ? Tylko że jutro na rano do roboty ty musisz najpierw postawic "wkupne" jak to sie mowi takze jak co to impreza u ciebie
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 To może i ja bym się załapał ? Tylko że jutro na rano do roboty ty musisz najpierw postawic "wkupne" jak to sie mowi takze jak co to impreza u ciebie :polew: :polew: Ta i mnie moja z domu wygoni. Jak coś to na jakimś spociku,tylko muszę drugiego kierowcę ze sobą zabrać :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 To może i ja bym się załapał ? Tylko że jutro na rano do roboty ty musisz najpierw postawic "wkupne" jak to sie mowi takze jak co to impreza u ciebie Dobrze mówisz! To może i ja bym się załapał ? Tylko że jutro na rano do roboty ty musisz najpierw postawic "wkupne" jak to sie mowi takze jak co to impreza u ciebie :polew: :polew: Ta i mnie moja z domu wygoni. Jak coś to na jakimś spociku,tylko muszę drugiego kierowcę ze sobą zabrać :gwizdanie: A tam od razu wygoni. Kulturka jak nigdzie. :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 To może i ja bym się załapał ? Tylko że jutro na rano do roboty ty musisz najpierw postawic "wkupne" jak to sie mowi takze jak co to impreza u ciebie :polew: :polew: Ta i mnie moja z domu wygoni. Jak coś to na jakimś spociku,tylko muszę drugiego kierowcę ze sobą zabrać :gwizdanie: A tam od razu wygoni. Kulturka jak nigdzie. :gwizdanie: Już to widzę :gwizdanie:
nikaa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 To może i ja bym się załapał ? Tylko że jutro na rano do roboty ty musisz najpierw postawic "wkupne" jak to sie mowi takze jak co to impreza u ciebie Dobrze mówisz! To może i ja bym się załapał ? Tylko że jutro na rano do roboty ty musisz najpierw postawic "wkupne" jak to sie mowi takze jak co to impreza u ciebie :polew: :polew: Ta i mnie moja z domu wygoni. Jak coś to na jakimś spociku,tylko muszę drugiego kierowcę ze sobą zabrać :gwizdanie: A tam od razu wygoni. Kulturka jak nigdzie. :gwizdanie: oczywiście że wygoni :>
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Ta i mnie moja z domu wygoni. ciebie wygoni a nas zostawi oczywiście że wygoni :> niebadz dla niego taka okrutna Jak coś to na jakimś spociku,tylko muszę drugiego kierowcę ze sobą zabrać :gwizdanie: ta a ciekawe kto nas odwiezie :polew: [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 22:24_________________________________________________http://w664.wrzuta.pl/audio/aflE7ZTQEza/kazik_-_chcem_piwa_cz.2 :dance: :dance:
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Ta i mnie moja z domu wygoni. ciebie wygoni a nas zostawi oczywiście że wygoni :> niebadz dla niego taka okrutna Jak coś to na jakimś spociku,tylko muszę drugiego kierowcę ze sobą zabrać :gwizdanie: ta a ciekawe kto nas odwiezie :polew: [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 22:24_________________________________________________http://w664.wrzuta.pl/audio/aflE7ZTQEza/kazik_-_chcem_piwa_cz.2 :dance: :dance: Hmmm to nie będziecie pić :polew: Zawsze zostaje Samociążek :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Hmmm to nie będziecie pić :polew: takie wkupne sie nie liczy
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Hmmm to nie będziecie pić :polew: takie wkupne sie nie liczy To może jakaś ustawka w Kato.Powiedzmy Pomarańcza lub Spiż albo coś podobnego.Oczywiście bez samochodów :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Hmmm to nie będziecie pić :polew: takie wkupne sie nie liczy To może jakaś ustawka w Kato.Powiedzmy Pomarańcza lub Spiż albo coś podobnego.Oczywiście bez samochodów :gwizdanie: i to mnie sie podoba :good: :good:
nikaa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Hmmm to nie będziecie pić :polew: takie wkupne sie nie liczy To może jakaś ustawka w Kato.Powiedzmy Pomarańcza lub Spiż albo coś podobnego.Oczywiście bez samochodów :gwizdanie: i to mnie sie podoba :good: :good: a mnie nie
Rekomendowane odpowiedzi