hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 W avancie też da radę materac rozłożyć mówisz o naszym ?? No innego nie mamy
nikaa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kurde napil bym sie pifka ale niechce mi sie do sklepu dymac ;/ W avancie też da radę materac rozłożyć czyli tzw pakiet wloczykij tylko będziecie musieli mu ten materac pożyczyć bo my nie mamy :polew: :polew:
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 W avancie też da radę materac rozłożyć mówisz o naszym ?? :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 23:02_________________________________________________ a ty po czyjej stronie jesteś ???? Pamiętaj że mieszkasz ze mną :polew: :polew: :polew: No ja po stronie większości :gwizdanie: Panowie kto mnie przygarnie ??? hehe bier kiste browara i wbijaj PS najblizej masz do Miszki :polew: A Miszka skąd jest ? z tych lub z tamtych niewiem jak to sie odmienia Tych lub Tychów obie formy są poprawne.Kiedyś oglądałem prof.Miodka :>
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kurde napil bym sie pifka ale niechce mi sie do sklepu dymac ;/ W avancie też da radę materac rozłożyć czyli tzw pakiet wloczykij tylko będziecie musieli mu ten materac pożyczyć bo my nie mamy :polew: :polew: u nas tego pod dostatkiem
nikaa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kurde napil bym sie pifka ale niechce mi sie do sklepu dymac ;/ W avancie też da radę materac rozłożyć czyli tzw pakiet wloczykij tylko będziecie musieli mu ten materac pożyczyć bo my nie mamy :polew: :polew: u nas tego pod dostatkiem no spoko to teraz kto mu tego avanta pożyczy ?? :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kurde napil bym sie pifka ale niechce mi sie do sklepu dymac ;/ W avancie też da radę materac rozłożyć czyli tzw pakiet wloczykij tylko będziecie musieli mu ten materac pożyczyć bo my nie mamy :polew: :polew: u nas tego pod dostatkiem no spoko to teraz kto mu tego avanta pożyczy ?? :polew: :polew: noi tu sie zaczynaja schody
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kurde napil bym sie pifka ale niechce mi sie do sklepu dymac ;/ W avancie też da radę materac rozłożyć czyli tzw pakiet wloczykij tylko będziecie musieli mu ten materac pożyczyć bo my nie mamy :polew: :polew: u nas tego pod dostatkiem no spoko to teraz kto mu tego avanta pożyczy ?? :polew: :polew: No i widzicie jaka ta moja kobieta jest Nawet samochód mi chce zabrać Zostanie mi miejscówka pod mostem albo wrócę do mamusi :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kurde napil bym sie pifka ale niechce mi sie do sklepu dymac ;/ W avancie też da radę materac rozłożyć czyli tzw pakiet wloczykij tylko będziecie musieli mu ten materac pożyczyć bo my nie mamy :polew: :polew: u nas tego pod dostatkiem no spoko to teraz kto mu tego avanta pożyczy ?? :polew: :polew: No i widzicie jaka ta moja kobieta jest Nawet samochód mi chce zabrać Zostanie mi miejscówka pod mostem walcz o swoje wkoncu jest rownouprawnienie
nikaa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kurde napil bym sie pifka ale niechce mi sie do sklepu dymac ;/ W avancie też da radę materac rozłożyć czyli tzw pakiet wloczykij tylko będziecie musieli mu ten materac pożyczyć bo my nie mamy :polew: :polew: u nas tego pod dostatkiem no spoko to teraz kto mu tego avanta pożyczy ?? :polew: :polew: No i widzicie jaka ta moja kobieta jest Nawet samochód mi chce zabrać Zostanie mi miejscówka pod mostem pod mostem będziesz miał ciężko bo krzaki wycieli
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kurde napil bym sie pifka ale niechce mi sie do sklepu dymac ;/ W avancie też da radę materac rozłożyć czyli tzw pakiet wloczykij tylko będziecie musieli mu ten materac pożyczyć bo my nie mamy :polew: :polew: u nas tego pod dostatkiem no spoko to teraz kto mu tego avanta pożyczy ?? :polew: :polew: No i widzicie jaka ta moja kobieta jest Nawet samochód mi chce zabrać Zostanie mi miejscówka pod mostem walcz o swoje wkoncu jest rownouprawnienie Chcesz walczyć z kobietą samobójca :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Chcesz walczyć z kobietą samobójca :polew: wiesz chcialem cie tylko jakos pocieszyc
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Chcesz walczyć z kobietą samobójca :polew: wiesz chcialem cie tylko jakos pocieszyc Byłbym z góry na przegranej pozycji Dobra ja kończę drinka i uciekam w pościel.Pobudka 4:20
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Dobra ja kończę drinka i uciekam w pościel.Pobudka 4:20 ja na szczescie łikend wolnytrzymaj sie
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Dobrej nocki wszystkim i do następnego razu.
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Dobrej nocki wszystkim i do następnego razu. szerokosci
akjam Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Dobrej nocki wszystkim i do następnego razu.
Rekomendowane odpowiedzi