Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: w chwili wytchnienia

:hi:

:sick3:

mówiłem, że mierzysz wszystkich Swoją miarką :polew: :polew: :polew:

jeszcze Ci przypomnę :gwizdanie:

dobrze :decayed:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: siemanko po robocie a w przerwie między rezankiem :naughty:
Opublikowano

no i po robocie :naughty:

Opublikowano

Pochwalony... :hi: :hi:

Opublikowano

:siema:

Wreszcie po łykendzie! :naughty: Chwile mnie nie było! :wink4: Od dzisiaj nie pije. :rolleyes:

Opublikowano

Miszka leciałeś ostatnio do wawy? Bo jutro jadę do wawy i pytam na co się szykować :gwizdanie:

Opublikowano

Miszka leciałeś ostatnio do wawy? Bo jutro jadę do wawy i pytam na co się szykować :gwizdanie:

na roboty drogowe przez większość drogi :decayed: kupę radarów średnio co 5km :gwizdanie: a może i częściej :tongue4: a reszta to już pryszcz a i byłbym zapomniał o lotnikach z kogutami też się pojawiają :cool1:

Opublikowano

na roboty drogowe przez większość drogi :decayed: kupę radarów średnio co 5km :gwizdanie: a może i częściej :tongue4: a reszta to już pryszcz a i byłbym zapomniał o lotnikach z kogutami też się pojawiają :cool1:

:good: tego się spodziewałem :decayed:
Opublikowano

Ja leciałem ostatnio na Łódź i na CB słyszałem że wszystkie stacjonarki są nabite :angry: Sam widziałem jak ładowali sprzęt do jednej.Tak że radzę zwalniać przed nimi.

Opublikowano

:hi:

dałby rade ktoś z Was podjechać do Wodzisławia Śląskiego i oblukać to auto

http://otomoto.pl/audi-a4-okazja-idealny-stan-C19666318.html

nie chciałbym w niepewne jechać 450km :decayed:

Grzesiek zarzuć tematem na rybnickich podjeżdżają do nich ludzie z Wodzisławia na pewno ktoś będzie mógł podjechać :wink4:

Opublikowano

Ja leciałem ostatnio na Łódź i na CB słyszałem że wszystkie stacjonarki są nabite :angry: Sam widziałem jak ładowali sprzęt do jednej.Tak że radzę zwalniać przed nimi.

O radarach też dużo słyszałem na CB. bardziej się boje tych j**anych robót drogowych :thumbdown:
Gość -makaveli-
Opublikowano

ogłoszenie nieaktualne :wallbash:

też się szybko obudzilem żeby zadzwonić :decayed:

Pozdro :hi:

Opublikowano

O radarach też dużo słyszałem na CB. bardziej się boje tych j**anych robót drogowych :thumbdown:

Roboty drogowe od Piotrkowa przez 95km... :gwizdanie: :kwasny: :kwasny: Fotoradary wszystkie pełne! Już na trasie do Czewy można stracić prwako! Poebani!!!!
Opublikowano

siema ;) spotkałem dziś na autostradzie SLR czarnego :P ale za***rdalał jak nienormalny ;] ledwo mi sie udało go wyprzedzić :decayed: