Bulczas Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Niestety już czas chyba schować się do podziemi
keżor Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi
keżor Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi mnie nie będzie na SCP , bo mam ślub brata
Bulczas Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi mnie nie będzie na SCP , bo mam ślub brata To ogarnij jakieś fajne miejsce. W jaworznie są za***iste piaski ale jest tam zakaz wjazdu bo to teren budowy
stanley Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi mnie nie będzie na SCP , bo mam ślub brata mam fajny "kontakt" na kawalerskie .......... ona już wszystko potrafi
Bulczas Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Ja mam ślub brata 1 października i a w tą sobotę wieczór kawalerski
keżor Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi mnie nie będzie na SCP , bo mam ślub brata mam fajny "kontakt" na kawalerskie .......... ona już wszystko potrafi nie będzie a bym poszedł , bo po tym ostatnim mam niedosyt
OKO Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi mnie nie będzie na SCP , bo mam ślub brata mam fajny "kontakt" na kawalerskie .......... ona już wszystko potrafi :gwizdanie:
Seski Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi mnie nie będzie na SCP , bo mam ślub brata tego młodego...?
keżor Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi mnie nie będzie na SCP , bo mam ślub brata tego młodego...? mam jednego brata
Seski Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi mnie nie będzie na SCP , bo mam ślub brata tego młodego...? mam jednego brata no już liczyłem na to że masz jeszcze jakiegoś przeca on ma chyba 19lat... co go tak przycisnęło...? to co myślę...
keżor Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi mnie nie będzie na SCP , bo mam ślub brata tego młodego...? mam jednego brata no już liczyłem na to że masz jeszcze jakiegoś przeca on ma chyba 19lat... co go tak przycisnęło...? to co myślę... ma 20 , tak to co myślisz a myślełem , że kiedyś jeszcze pukniemy jakąś laske w dwójke , żeby zacisnąć więzi braterskie
Bulczas Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi mnie nie będzie na SCP , bo mam ślub brata tego młodego...? mam jednego brata no już liczyłem na to że masz jeszcze jakiegoś przeca on ma chyba 19lat... co go tak przycisnęło...? to co myślę... ma 20 , tak to co myślisz a myślełem , że kiedyś jeszcze pukniemy jakąś laske w dwójke , żeby zacisnąć więzi braterskie :polew:
Miszka82 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Stanley Ty zostałeś klubowiczem Ja dziś zostałem oficjalnie dawcą organów na spocie raczej będę mam jeszcze trasę do zrobienia ale powinienem się spokojnie wyrobić
Bulczas Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Stanley Ty zostałeś klubowiczem Ja dziś zostałem oficjalnie dawcą organów na spocie raczej będę mam jeszcze trasę do zrobienia ale powinienem się spokojnie wyrobić kiedy oblewamy
Seski Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a i w ogóle fajnie by było sie kiedyś ustawić na jakieś nowe fotki , bo dawno nic nie cykaliśmy może nie dziś , bo widze , że sporo ludzi nie będzie , ale może za tydzień , tak , żeby jeszcze pogoda była ja postaram sie ogarnąć jakieś fajne miejsca , co Wy na to ? :gwizdanie: Jestem za a nawet przeciw. Może na Summer Cars też coś pstryknąć bo pewnie będzie sporo ludzi mnie nie będzie na SCP , bo mam ślub brata tego młodego...? mam jednego brata no już liczyłem na to że masz jeszcze jakiegoś przeca on ma chyba 19lat... co go tak przycisnęło...? to co myślę... ma 20 , tak to co myślisz a myślełem , że kiedyś jeszcze pukniemy jakąś laske w dwójke , żeby zacisnąć więzi braterskie nic jeszcze nie jest wykluczone... :gwizdanie: tylko mogłeś go uświadomić po tych pierwszych obawach w zeszłym roku... a mój brat teraz ma 17lat... chyba muszę się zabrać za jego edukację...
Miszka82 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Stanley Ty zostałeś klubowiczem Ja dziś zostałem oficjalnie dawcą organów na spocie raczej będę mam jeszcze trasę do zrobienia ale powinienem się spokojnie wyrobić kiedy oblewamy no właśnie Stanley - kiedy ?
Seski Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Stanley Ty zostałeś klubowiczem Ja dziś zostałem oficjalnie dawcą organów na spocie raczej będę mam jeszcze trasę do zrobienia ale powinienem się spokojnie wyrobić miszka potrzebuję wątroby... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi