Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Erotomani gawędziarze :polew: i w to maja wierzyc nasze kobiety, prawdy znac niemoga [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 00:58_________________________________________________ kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem ok opowiadaj podaj jej nick niemoge nieznam takich str
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Miszka http://www.redtube.com/46889
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało obstawiam ze miales tam wizyte u klienta i jedna z niuniek cie rozpoznala
hubtychy Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Ale się wystawiasz na docinki :polew: Jak bym Cię lepiej znał to bym Ci pojechał :polew:
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 mapa: http://www.redtube.com/amazingcleo [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________ kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Ale się wystawiasz na docinki :polew: Jak bym Cię lepiej znał to bym Ci pojechał :polew: dajesz, miszka i tak nie ma kolegów [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________BTW jutro Baśka myje okna, i uj mnie obchodzi, ale ma to zrobić
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Miszka http://www.redtube.com/46889 kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało obstawiam ze miales tam wizyte u klienta i jedna z niuniek cie rozpoznala chciałbym kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Ale się wystawiasz na docinki :polew: Jak bym Cię lepiej znał to bym Ci pojechał :polew: każda docinka to dla mnie motywacja do riposty, walczymy cały czas na Free Stylu
hubtychy Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 mapa: http://www.redtube.com/amazingcleo [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________ kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Ale się wystawiasz na docinki :polew: Jak bym Cię lepiej znał to bym Ci pojechał :polew: dajesz, miszka i tak nie ma kolegów [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________BTW jutro Baśka myje okna, i uj mnie obchodzi, ale ma to zrobić To nagrasz jakiś filmik :naughty: kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Drzwi otwarła Ci Twoja :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 do tego bloku są tylko 2 lub 3 klatki, jutro pójdę tam na spacer, na bank ją spotkam.... :gwizdanie: a wtedy zapytam o jedno, czy bierze z D do B jeżeli nie, to zbanuję ją na RT
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 mapa: http://www.redtube.com/amazingcleo [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________ kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Ale się wystawiasz na docinki :polew: Jak bym Cię lepiej znał to bym Ci pojechał :polew: dajesz, miszka i tak nie ma kolegów [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________BTW jutro Baśka myje okna, i uj mnie obchodzi, ale ma to zrobić To nagrasz jakiś filmik :naughty: kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Drzwi otwarła Ci Twoja :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: j**any :polew: :polew: MASZ wp***dol NA SPOCIE [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:15_________________________________________________ do tego bloku są tylko 2 lub 3 klatki, jutro pójdę tam na spacer, na bank ją spotkam.... :gwizdanie: a wtedy zapytam o jedno, czy bierze z D do B jeżeli nie, to zbanuję ją na RT więcej :gwizdanie:
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 mapa: http://www.redtube.com/amazingcleo [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________ kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Ale się wystawiasz na docinki :polew: Jak bym Cię lepiej znał to bym Ci pojechał :polew: dajesz, miszka i tak nie ma kolegów [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________BTW jutro Baśka myje okna, i uj mnie obchodzi, ale ma to zrobić To nagrasz jakiś filmik :naughty: kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Drzwi otwarła Ci Twoja :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: j**any :polew: :polew: MASZ wp***dol NA SPOCIE [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:16_________________________________________________od dzisiaj, do odwołania, Golfy mają zakaz wjazdu [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:16_________________________________________________BTW jak ja nie cierpię długich weekendów Jutro znowu goście i znowu picie
hubtychy Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 mapa: http://www.redtube.com/amazingcleo [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________ kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Ale się wystawiasz na docinki :polew: Jak bym Cię lepiej znał to bym Ci pojechał :polew: dajesz, miszka i tak nie ma kolegów [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________BTW jutro Baśka myje okna, i uj mnie obchodzi, ale ma to zrobić To nagrasz jakiś filmik :naughty: kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Drzwi otwarła Ci Twoja :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: j**any :polew: :polew: MASZ wp***dol NA SPOCIE Się nie boję mam większą masę
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 mapa: http://www.redtube.com/amazingcleo [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________ kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Ale się wystawiasz na docinki :polew: Jak bym Cię lepiej znał to bym Ci pojechał :polew: dajesz, miszka i tak nie ma kolegów [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________BTW jutro Baśka myje okna, i uj mnie obchodzi, ale ma to zrobić To nagrasz jakiś filmik :naughty: kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Drzwi otwarła Ci Twoja :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: j**any :polew: :polew: MASZ wp***dol NA SPOCIE [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:16_________________________________________________od dzisiaj, do odwołania, Golfy mają zakaz wjazdu [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:16_________________________________________________BTW jak ja nie cierpię długich weekendów Jutro znowu goście i znowu picie ja jutro jadę do matki do BB i zaś wóda :polew: Miszka rzuc fochem rzucam i idę w kimę [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:20_________________________________________________ mapa: http://www.redtube.com/amazingcleo [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________ kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Ale się wystawiasz na docinki :polew: Jak bym Cię lepiej znał to bym Ci pojechał :polew: dajesz, miszka i tak nie ma kolegów [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:08_________________________________________________BTW jutro Baśka myje okna, i uj mnie obchodzi, ale ma to zrobić To nagrasz jakiś filmik :naughty: kiedyś miałem dziwną sytuację związaną z tym portalem czyli ? nikomu nie powiem kiedyś na spocie opowiem - nic takiego się nie stało ale jednak wspomnienie pozostało Drzwi otwarła Ci Twoja :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: j**any :polew: :polew: MASZ wp***dol NA SPOCIE Się nie boję mam większą masę zapierdolę z rozpędu
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 ogladacie hanibala ? na tvp2 leci hehe
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 NIE 10715 Kędzior 8571 stanley 7352 Miszka82 6262 akjam 5146 Bulczas 4321 Krolu 4179 keżor 3581 Pucek 3565 diman 2053 Adrenalina
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 NIE 10715 Kędzior 8571 stanley 7352 Miszka82 6262 akjam 5146 Bulczas 4321 Krolu 4179 keżor 3581 Pucek 3565 diman 2053 Adrenalina mam pakiet x2
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 ogladacie hanibala ? na tvp2 leci hehe nuda :gwizdanie: ale móżdżek w cipkę
Rekomendowane odpowiedzi