Mario22 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Miszka według mnie nie kupicie tego paska.... Ta kiera jest w nim masakryczna ... jak z Zetora ... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 po zużyciu kiery wygląda na 528 000 km dlatego jedziesz z nami
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Kto mnie pobije w rozbieraniu silnika na części Gregory i Keżor i to nie raz
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Miszka według mnie nie kupicie tego paska.... Ta kiera jest w nim masakryczna ... jak z Zetora ... :gwizdanie: taaa...kiera wygląda akurat ok na żywo i jak słyszę opinię o aucie po kierownicy to nachodzi mnie chęć napicia się wódki Mario wiem, że ci żal dupsko ciśnie że ziomek się nie zdecydował na Twoje padło...i że nie kupisz teog wymarzonego B6
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Miszka według mnie nie kupicie tego paska.... Ta kiera jest w nim masakryczna ... jak z Zetora ... :gwizdanie: w VW jest troszkę inne wykonanie - dla mnie skóra na kierownicy nie jest skórą :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 21:08_________________________________________________Miszka, mogłeś mi VIN podesłać dzisiaj kapa.... nie mam jak spr
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 odbyliśmy dziś test drive auto chodzi mega fajnie, myślę że jak na kompie wyjdzie good to kumpel weźmie [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 21:10_________________________________________________ Miszka, mogłeś mi VIN podesłać dzisiaj kapa.... nie mam jak spr jutro będzie VIN i zwrócę się z prośbą pomocy - i zaś flaszka wpadnie
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 jak słyszę opinię o aucie po kierownicy to nachodzi mnie chęć napicia się wódki i dlatego cie szanuje
akjam Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 jak słyszę opinię o aucie po kierownicy to nachodzi mnie chęć napicia się wódki i dlatego cie szanuje
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 jak słyszę opinię o aucie po kierownicy to nachodzi mnie chęć napicia się wódki i dlatego cie szanuje respect właśnie sobie poleję i od jutra zaczynam prowadzić inny tryb życia... poważnie za dużo tej wódy w życiu już mnie nie kopie tylko muli
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 jak słyszę opinię o aucie po kierownicy to nachodzi mnie chęć napicia się wódki i dlatego cie szanuje respect właśnie sobie poleję i od jutra zaczynam prowadzić inny tryb życia... poważnie za dużo tej wódy w życiu już mnie nie kopie tylko muli jebnij sobie z redbullem kop gwarantowany :naughty: sprawdzilem na wlasnej skorze :gwizdanie:
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 odbyliśmy dziś test drive auto chodzi mega fajnie, myślę że jak na kompie wyjdzie good to kumpel weźmie [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 21:10_________________________________________________ Miszka, mogłeś mi VIN podesłać dzisiaj kapa.... nie mam jak spr jutro będzie VIN i zwrócę się z prośbą pomocy - i zaś flaszka wpadnie jutro Ci nie sprawdzę :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 żołądkowa gorzka stright from the bottle
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 żołądkowa gorzka stright from the bottle chyba idę do zamrażarki po wyborową ( mega zimną) :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 żołądkowa gorzka stright from the bottle chyba idę do zamrażarki po wyborową ( mega zimną) :gwizdanie: to co przyjechac? tak przypadkiem oczywiscie ?
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 żołądkowa gorzka stright from the bottle chyba idę do zamrażarki po wyborową ( mega zimną) :gwizdanie: to co przyjechac? tak przypadkiem oczywiscie ? piszesz to i już jesteś pod drzwiami? taki jakiś dziwny hałas na klatce :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 żołądkowa gorzka stright from the bottle chyba idę do zamrażarki po wyborową ( mega zimną) :gwizdanie: to co przyjechac? tak przypadkiem oczywiscie ? piszesz to i już jesteś pod drzwiami? taki jakiś dziwny hałas na klatce :gwizdanie: a bylem na spacerze wczesniej
akjam Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 żołądkowa gorzka stright from the bottle chyba idę do zamrażarki po wyborową ( mega zimną) :gwizdanie: to co przyjechac? tak przypadkiem oczywiscie ? piszesz to i już jesteś pod drzwiami? taki jakiś dziwny hałas na klatce :gwizdanie: Czekał na zaproszenie... przypadkiem... :naughty:
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 odbyliśmy dziś test drive auto chodzi mega fajnie, myślę że jak na kompie wyjdzie good to kumpel weźmie [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 21:10_________________________________________________ Miszka, mogłeś mi VIN podesłać dzisiaj kapa.... nie mam jak spr jutro będzie VIN i zwrócę się z prośbą pomocy - i zaś flaszka wpadnie jutro Ci nie sprawdzę :gwizdanie: w pon :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi