hubtychy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 :oklaski: to chyba przejąłeś po mnie alkoholową schedę Chętnie się podzielę Psyt na kacyka :polew: :polew:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 jestem tu jedyny bez kaca ? Nie jedyny. CO tu taka cisza? Wszyscy się leczą? P.S.
hubtychy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 no właśnie nie jedyny Ale kłamiesz
Bulik Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 ideał fakt wagon czysty to nie u nas jest :polew:
keżor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 <Marcin> tej grupy na Euro nie da się spieprzyć <Paweł> Grecy nie dolecą, bo nie mają za co, Ruscy nie wsiądą nawet do samolotu, bo kto ich będzie 'naprowadzał' na Okęciu, a Czesi zgubią się na rondzie w Cieszynie... kogo tam mamy w ćwierćfinale? :polew:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 ideał fakt wagon czysty to nie u nas jest :polew: :polew: :polew: ideał A co z cyckami? <Marcin> tej grupy na Euro nie da się spieprzyć <Paweł> Grecy nie dolecą, bo nie mają za co, Ruscy nie wsiądą nawet do samolotu, bo kto ich będzie 'naprowadzał' na Okęciu, a Czesi zgubią się na rondzie w Cieszynie... kogo tam mamy w ćwierćfinale? :polew: :polew: Mam coś dla Ciebie. :gwizdanie:
addassko Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mam coś dla Ciebie. :gwizdanie: swietnie dzwonilem ale miales wylaczony tel... oze jutro w trakcie dnia wpadne :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mam coś dla Ciebie. :gwizdanie: swietnie dzwonilem ale miales wylaczony tel... oze jutro w trakcie dnia wpadne :gwizdanie: Kontakt
addassko Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mam coś dla Ciebie. :gwizdanie: swietnie dzwonilem ale miales wylaczony tel... oze jutro w trakcie dnia wpadne :gwizdanie: Kontakt spokojnie :) DAMY RADE
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mam coś dla Ciebie. :gwizdanie: swietnie dzwonilem ale miales wylaczony tel... oze jutro w trakcie dnia wpadne :gwizdanie: Kontakt spokojnie :) DAMY RADE No damy rade a jak.
Bulik Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mam coś dla Ciebie. :gwizdanie: swietnie dzwonilem ale miales wylaczony tel... oze jutro w trakcie dnia wpadne :gwizdanie: Kontakt spokojnie :) DAMY RADE No damy rade a jak. jak nie Wy to kto ??
Rekomendowane odpowiedzi