hubtychy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 www.a4-klub.pl wejdźcie se CO to qrrwa jest!? :polew: Ale się komuś nudzi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 akjam jak pracujesz??? Jutro ok 10 rano laduje z Mediolanu na pyrzowicach... może sie spotkamy... i mam nadzieje że Leon dalej stoi na parkingu ... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 akjam jak pracujesz??? Jutro ok 10 rano laduje z Mediolanu na pyrzowicach... może sie spotkamy... i mam nadzieje że Leon dalej stoi na parkingu ... :gwizdanie: No niestety mnie nie będzie a Leona zaraz sprawdzę.
Mario22 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 akjam jak pracujesz??? Jutro ok 10 rano laduje z Mediolanu na pyrzowicach... może sie spotkamy... i mam nadzieje że Leon dalej stoi na parkingu ... :gwizdanie: No niestety mnie nie będzie a Leona zaraz sprawdzę. Blisko wejscia na terminal Odloty...
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 akjam jak pracujesz??? Jutro ok 10 rano laduje z Mediolanu na pyrzowicach... może sie spotkamy... i mam nadzieje że Leon dalej stoi na parkingu ... :gwizdanie: No niestety mnie nie będzie a Leona zaraz sprawdzę. Blisko wejscia na terminal Odloty... Jest jakiś remont i wszystko z pobliża wywozili lawetami na inny parking ale pewnie się znajdzie. Na pewno zostawili jakąś informację.
Mario22 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 :decayed: Stoje wlasnie blisko remontu.. ale bardziej w końcu lotniska blisko wyjscia
Kędzior Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 to ja se nie umiem laski znaleźć , bo każdej mówie jak sie zapyta czy pójdziemy gdzieś we wtorek wieczorem , że mam spot i mam wyjebane , a Ty se tak w kulki lecisz? przecież Twoja wie co jest we wtorki ... wie wie ale od czasu do czasu musze jej pokazac ze ma cos do powiedzenia zeby mi nie marudzila
Miszka82 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 po spocie Tolek dzięki za pomoc - chyba dobrze już to pokazuje ale zobaczę na dłuższym dystansie
hubtychy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 to ja se nie umiem laski znaleźć , bo każdej mówie jak sie zapyta czy pójdziemy gdzieś we wtorek wieczorem , że mam spot i mam wyjebane , a Ty se tak w kulki lecisz? przecież Twoja wie co jest we wtorki ... wie wie ale od czasu do czasu musze jej pokazac ze ma cos do powiedzenia zeby mi nie marudzila Pantofel :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dzięki pany za spota wpadaj do nas częściej - w lecie co tydzień grillujemy wieczorny humor Syn pyta ojca: - Tato co to jest wirtualny seks?. Ojciec: - Odpowiem ci na przykładzie: Pyta córki: - Jadźka dałabyś arabowi za 10 000$? - No pewnie! Pyta żony: - Zośka dałabyś murzynowi za 10 000$? - No oczywiście. Pyta dziadka: - Dziadek dałbyś obcemu d*py za 10 000$? - No jasne że by dał! - Widzisz synu to jest tak, wirtualnie w domu mamy 30 000$, a realnie tylko dwie k**wy i pedała.
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 I dotarłem też po spocie. po spocie Tolek dzięki za pomoc - chyba dobrze już to pokazuje ale zobaczę na dłuższym dystansie Jakby nie ja to byście nie wiedzieli co i jak. Dzięki pany za spota wpadaj do nas częściej - w lecie co tydzień grillujemy
Miszka82 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 I dotarłem też po spocie. po spocie Tolek dzięki za pomoc - chyba dobrze już to pokazuje ale zobaczę na dłuższym dystansie Jakby nie ja to byście nie wiedzieli co i jak. przelałem ci stówkę
yarek7504 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dzięki pany za spota wpadaj do nas częściej - w lecie co tydzień grillujemy no tak...gdzieś czytałem że spot bez grilla to jak seks bez loda :oklaski:
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 I dotarłem też po spocie. po spocie Tolek dzięki za pomoc - chyba dobrze już to pokazuje ale zobaczę na dłuższym dystansie Jakby nie ja to byście nie wiedzieli co i jak. przelałem ci stówkę No właśnie pzyszedł SMS.
Miszka82 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 I dotarłem też po spocie. po spocie Tolek dzięki za pomoc - chyba dobrze już to pokazuje ale zobaczę na dłuższym dystansie Jakby nie ja to byście nie wiedzieli co i jak. przelałem ci stówkę No właśnie pzyszedł SMS. to mi ją oddaj bo się jebnąłem z przelewem nie miał być do Ciebie
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 I dotarłem też po spocie. po spocie Tolek dzięki za pomoc - chyba dobrze już to pokazuje ale zobaczę na dłuższym dystansie Jakby nie ja to byście nie wiedzieli co i jak. przelałem ci stówkę No właśnie pzyszedł SMS. to mi ją oddaj bo się jebnąłem z przelewem nie miał być do Ciebie Życie. Dzięki pany za spota wpadaj do nas częściej - w lecie co tydzień grillujemy no tak...gdzieś czytałem że spot bez grilla to jak seks bez loda :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi