Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 także...............jutro ostatni tydzień pracy zwalniaja cie? Sam się zwalnia po pracowniczej Wigilii... Wstydzi się wrócić po bani. :polew: :polew: są pewne elementy których nie jestem pewien... ale co mi tam kto mi zabroni
akjam Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 także...............jutro ostatni tydzień pracy zwalniaja cie? Sam się zwalnia po pracowniczej Wigilii... Wstydzi się wrócić po bani. :polew: :polew: są pewne elementy których nie jestem pewien... ale co mi tam kto mi zabroni Jak to ładnie nazwałeś. :decayed:
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 także...............jutro ostatni tydzień pracy zwalniaja cie? Sam się zwalnia po pracowniczej Wigilii... Wstydzi się wrócić po bani. :polew: :polew: są pewne elementy których nie jestem pewien... ale co mi tam kto mi zabroni Jak to ładnie nazwałeś. :decayed: aj tam ładnie - normalnie
akjam Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 także...............jutro ostatni tydzień pracy zwalniaja cie? Sam się zwalnia po pracowniczej Wigilii... Wstydzi się wrócić po bani. :polew: :polew: są pewne elementy których nie jestem pewien... ale co mi tam kto mi zabroni Jak to ładnie nazwałeś. :decayed: aj tam ładnie - normalnie Normalnie to jest tak: Ściulałem się do docinku i nichooja nie pamiętam. :naughty:
danielom Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zapraszamy na spoty w Żorach http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=235046.new#new
Bulczas Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 panowie piszę najpierw tutaj może ktoś coś będzie chciał. Moje auto idzie na żyletki i wszystkie części są na sprzedaż. Jak coś to pytać :gwizdanie: P.s. nie pytać dlaczego bo nie ma co tu pisać :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witka :hi: myślałem, że ten rok się już jakoś miło skończy a tu d*pa... wyjeżdżam z pod auchana a tu d*p zaświeciło się ładowanie, wspomaganie sie straciło.. pompa wody się rozleciała i wywaliło całą wode na asfalt ... masakra...
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 panowie piszę najpierw tutaj może ktoś coś będzie chciał. Moje auto idzie na żyletki i wszystkie części są na sprzedaż. Jak coś to pytać :gwizdanie: P.s. nie pytać dlaczego bo nie ma co tu pisać :gwizdanie: dlaczego ? [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 21:18_________________________________________________a na poważnie, to co tam możesz fajnego odsprzedać :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 panowie piszę najpierw tutaj może ktoś coś będzie chciał. Moje auto idzie na żyletki i wszystkie części są na sprzedaż. Jak coś to pytać :gwizdanie: P.s. nie pytać dlaczego bo nie ma co tu pisać :gwizdanie: dlaczego ? :spam:
Kędzior Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witka :hi: myślałem, że ten rok się już jakoś miło skończy a tu pupa... wyjeżdżam z pod auchana a tu d*p zaświeciło się ładowanie, wspomaganie sie straciło.. pompa wody się rozleciała i wywaliło całą wode na asfalt ... masakra... pewne auto od Olafa :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wszystko w moim wątku jest zresztą wiecie co siedzi w aucie. Jak coś to pytać
talib1990 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witka :hi: myślałem, że ten rok się już jakoś miło skończy a tu pupa... wyjeżdżam z pod auchana a tu d*p zaświeciło się ładowanie, wspomaganie sie straciło.. pompa wody się rozleciała i wywaliło całą wode na asfalt ... masakra... pewne auto od Olafa :gwizdanie: powiem tak... nie ważne czy od Olafa czy nie... pompa była do roboty ja to wiedziałem już pewien czas.... ale chciałem to zrobić w pierwsze ciepłe dni .... wjechać sobie na warsztat rozebrać przód pozmieniać wszystko pomyć pooglądac itp... no niestety nieciekawie się ten rok kończy dla mnie samymi kosztami.. ale co zrobić.. przynajmniej jak to zrobie to z rorządem mam spokoj az do sprzedaży
keżor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wszystko w moim wątku jest zresztą wiecie co siedzi w aucie. Jak coś to pytać szkoda ze sie nie da podmienic dachów
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witka :hi: myślałem, że ten rok się już jakoś miło skończy a tu pupa... wyjeżdżam z pod auchana a tu d*p zaświeciło się ładowanie, wspomaganie sie straciło.. pompa wody się rozleciała i wywaliło całą wode na asfalt ... masakra... pewne auto od Olafa :gwizdanie: powiem tak... nie ważne czy od Olafa czy nie... pompa była do roboty ja to wiedziałem już pewien czas.... ale chciałem to zrobić w pierwsze ciepłe dni .... wjechać sobie na warsztat rozebrać przód pozmieniać wszystko pomyć pooglądac itp... no niestety nieciekawie się ten rok kończy dla mnie samymi kosztami.. ale co zrobić.. przynajmniej jak to zrobie to z rorządem mam spokoj az do sprzedaży a Olaf niby robił rozrząd w zeszłym roku :gwizdanie: pamiętam jak to gadał na spocie :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witka :hi: myślałem, że ten rok się już jakoś miło skończy a tu pupa... wyjeżdżam z pod auchana a tu d*p zaświeciło się ładowanie, wspomaganie sie straciło.. pompa wody się rozleciała i wywaliło całą wode na asfalt ... masakra... pewne auto od Olafa :gwizdanie: powiem tak... nie ważne czy od Olafa czy nie... pompa była do roboty ja to wiedziałem już pewien czas.... ale chciałem to zrobić w pierwsze ciepłe dni .... wjechać sobie na warsztat rozebrać przód pozmieniać wszystko pomyć pooglądac itp... no niestety nieciekawie się ten rok kończy dla mnie samymi kosztami.. ale co zrobić.. przynajmniej jak to zrobie to z rorządem mam spokoj az do sprzedaży a Olaf niby robił rozrząd w zeszłym roku :gwizdanie: pamiętam jak to gadał na spocie :gwizdanie: ale chyba bez pompy wody...
danielom Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witka :hi: myślałem, że ten rok się już jakoś miło skończy a tu pupa... wyjeżdżam z pod auchana a tu d*p zaświeciło się ładowanie, wspomaganie sie straciło.. pompa wody się rozleciała i wywaliło całą wode na asfalt ... masakra... pewne auto od Olafa :gwizdanie: powiem tak... nie ważne czy od Olafa czy nie... pompa była do roboty ja to wiedziałem już pewien czas.... ale chciałem to zrobić w pierwsze ciepłe dni .... wjechać sobie na warsztat rozebrać przód pozmieniać wszystko pomyć pooglądac itp... no niestety nieciekawie się ten rok kończy dla mnie samymi kosztami.. ale co zrobić.. przynajmniej jak to zrobie to z rorządem mam spokoj az do sprzedaży a Olaf niby robił rozrząd w zeszłym roku :gwizdanie: pamiętam jak to gadał na spocie :gwizdanie: w afn pompa jest na pasku osprzetu :gwizdanie:
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witka :hi: myślałem, że ten rok się już jakoś miło skończy a tu pupa... wyjeżdżam z pod auchana a tu d*p zaświeciło się ładowanie, wspomaganie sie straciło.. pompa wody się rozleciała i wywaliło całą wode na asfalt ... masakra... pewne auto od Olafa :gwizdanie: powiem tak... nie ważne czy od Olafa czy nie... pompa była do roboty ja to wiedziałem już pewien czas.... ale chciałem to zrobić w pierwsze ciepłe dni .... wjechać sobie na warsztat rozebrać przód pozmieniać wszystko pomyć pooglądac itp... no niestety nieciekawie się ten rok kończy dla mnie samymi kosztami.. ale co zrobić.. przynajmniej jak to zrobie to z rorządem mam spokoj az do sprzedaży a Olaf niby robił rozrząd w zeszłym roku :gwizdanie: pamiętam jak to gadał na spocie :gwizdanie: ale chyba bez pompy wody... jak można robić rozrząd i nie wymieniać pompy wody, koszt prawie żaden, a tak właśnie kończy się oszczędność
keżor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 jak miałbym wymieniać co bym chciał z auta bulczasa to bym z torbami poszedł turbo , wtryski , fotele , felgi na lato i na zime to tak na początek a no i lampy przód
talib1990 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witka :hi: myślałem, że ten rok się już jakoś miło skończy a tu pupa... wyjeżdżam z pod auchana a tu d*p zaświeciło się ładowanie, wspomaganie sie straciło.. pompa wody się rozleciała i wywaliło całą wode na asfalt ... masakra... pewne auto od Olafa :gwizdanie: powiem tak... nie ważne czy od Olafa czy nie... pompa była do roboty ja to wiedziałem już pewien czas.... ale chciałem to zrobić w pierwsze ciepłe dni .... wjechać sobie na warsztat rozebrać przód pozmieniać wszystko pomyć pooglądac itp... no niestety nieciekawie się ten rok kończy dla mnie samymi kosztami.. ale co zrobić.. przynajmniej jak to zrobie to z rorządem mam spokoj az do sprzedaży a Olaf niby robił rozrząd w zeszłym roku :gwizdanie: pamiętam jak to gadał na spocie :gwizdanie: w afn pompa jest na pasku osprzetu :gwizdanie: jest, ale każdy mądry zmienia ją przy rozrządzie... bo aby ją ewentualnie rozebrać trzzeba zrzucać tak samo przód jak do rozrządu
Bulczas Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 jak miałbym wymieniać co bym chciał z auta bulczasa to bym z torbami poszedł turbo , wtryski , fotele , felgi na lato i na zime to tak na początek a no i lampy przód Uderz do maxa po kredyt i bierz
Rekomendowane odpowiedzi