nikaa Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale pięknie sypie :naughty: Drogi białe,moja w aucie blada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mi się micha cieszy :> zaktualizowałem podpis :polew: :polew: zazdrośnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: W starej B4 też byłam blada także to nie jest zasługa quattro :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Widok z mojego okna. A śnieg dalej sypie
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale pięknie sypie :naughty: Drogi białe,moja w aucie blada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mi się micha cieszy :> zaktualizowałem podpis :polew: :polew: zazdrośnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: W starej B4 też byłam blada także to nie jest zasługa quattro :gwizdanie: też miałem B4 z tym samym silnikiem co Wy i tam się nie dało być bladym - muł jak c**jj
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale pięknie sypie :naughty: Drogi białe,moja w aucie blada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mi się micha cieszy :> zaktualizowałem podpis :polew: :polew: zazdrośnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: W starej B4 też byłam blada także to nie jest zasługa quattro :gwizdanie: też miałem B4 z tym samym silnikiem co Wy i tam się nie dało być bladym - muł jak c**jj Bo to trza było wiedzieć jak wykorzystać te 90 kucy.Nie jeden się dziwił na światłach
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale pięknie sypie :naughty: Drogi białe,moja w aucie blada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mi się micha cieszy :> zaktualizowałem podpis :polew: :polew: zazdrośnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: W starej B4 też byłam blada także to nie jest zasługa quattro :gwizdanie: też miałem B4 z tym samym silnikiem co Wy i tam się nie dało być bladym - muł jak c**jj Bo to trza było wiedzieć jak wykorzystać te 90 kucy.Nie jeden się dziwił na światłach ta chyba ten ryk silnika
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale pięknie sypie :naughty: Drogi białe,moja w aucie blada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mi się micha cieszy :> zaktualizowałem podpis :polew: :polew: zazdrośnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: W starej B4 też byłam blada także to nie jest zasługa quattro :gwizdanie: też miałem B4 z tym samym silnikiem co Wy i tam się nie dało być bladym - muł jak c**jj Bo to trza było wiedzieć jak wykorzystać te 90 kucy.Nie jeden się dziwił na światłach ta chyba ten ryk silnika No mój ryczał aż miło i mimo LPG dawał radę dwie paki lecieć :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale pięknie sypie :naughty: Drogi białe,moja w aucie blada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mi się micha cieszy :> zaktualizowałem podpis :polew: :polew: zazdrośnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: W starej B4 też byłam blada także to nie jest zasługa quattro :gwizdanie: też miałem B4 z tym samym silnikiem co Wy i tam się nie dało być bladym - muł jak c**jj Bo to trza było wiedzieć jak wykorzystać te 90 kucy.Nie jeden się dziwił na światłach ta chyba ten ryk silnika No mój ryczał aż miło i mimo LPG dawał radę dwie paki lecieć :gwizdanie: ile wypiłeś ? ja miałem igiełkę proszę ja Ciebie od pierwszego właściciela - osobiście po nią pojechałem do DE przebieg w momencie kupna 95k ale V-MAX to jakieś 180km/h [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 19:21_________________________________________________i już odrywał się od ziemi
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale pięknie sypie :naughty: Drogi białe,moja w aucie blada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mi się micha cieszy :> zaktualizowałem podpis :polew: :polew: zazdrośnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: W starej B4 też byłam blada także to nie jest zasługa quattro :gwizdanie: też miałem B4 z tym samym silnikiem co Wy i tam się nie dało być bladym - muł jak c**jj Bo to trza było wiedzieć jak wykorzystać te 90 kucy.Nie jeden się dziwił na światłach ta chyba ten ryk silnika No mój ryczał aż miło i mimo LPG dawał radę dwie paki lecieć :gwizdanie: ile wypiłeś ? ja miałem igiełkę proszę ja Ciebie od pierwszego właściciela - osobiście po nią pojechałem do DE przebieg w momencie kupna 95k ale V-MAX to jakieś 180km/h [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 19:21_________________________________________________i już odrywał się od ziemi miałeś elektroniczną blokadę przy 180
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale pięknie sypie :naughty: Drogi białe,moja w aucie blada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mi się micha cieszy :> zaktualizowałem podpis :polew: :polew: zazdrośnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: W starej B4 też byłam blada także to nie jest zasługa quattro :gwizdanie: też miałem B4 z tym samym silnikiem co Wy i tam się nie dało być bladym - muł jak c**jj Bo to trza było wiedzieć jak wykorzystać te 90 kucy.Nie jeden się dziwił na światłach ta chyba ten ryk silnika No mój ryczał aż miło i mimo LPG dawał radę dwie paki lecieć :gwizdanie: ile wypiłeś ? ja miałem igiełkę proszę ja Ciebie od pierwszego właściciela - osobiście po nią pojechałem do DE przebieg w momencie kupna 95k ale V-MAX to jakieś 180km/h [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 19:21_________________________________________________i już odrywał się od ziemi Dopiero trzecie piję Ale mówię poważnie.Ja kupiłem od kolesia co robił ją pod siebie.Na początku była zamulona jak po dziadku ale z czasem ją rozbujałem. Co prawda mówię o wskazaniach licznikowych i na bank coś mogło przekłamywać zwłaszcza przy felunku 16''
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 kórwa miałem nie pić ale właśnie zadzwoniła klientka, że rezygnuje z zakupu mieszkania i dila nie będzie
Mario22 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 dobra, to ja idę do żabki Ja już mam pochytane Jednym słowem Żywiec ..
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 dobra, to ja idę do żabki Ja już mam pochytane Jednym słowem Żywiec .. piłeś tego limitowanego żywca? taki z czerwoną etykietą... bo był w sklepie i nad nim myślałem :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 dobra, to ja idę do żabki Ja już mam pochytane Jednym słowem Żywiec .. piłeś tego limitowanego żywca? taki z czerwoną etykietą... bo był w sklepie i nad nim myślałem :gwizdanie: Nie ... trza było brac... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 dobra, to ja idę do żabki to kup jutro, spróbuj i daj znać co i jak Ja już mam pochytane Jednym słowem Żywiec .. piłeś tego limitowanego żywca? taki z czerwoną etykietą... bo był w sklepie i nad nim myślałem :gwizdanie: Nie ... trza było brac... :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jak go napotkam na swej drodze to na pewno kupie
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 a jednak odpuściłem bo znów bym całą flaszkę wytrąbił picie w trudnych sytuacjach życiowych jest mało dojrzałe
Mario22 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 a jednak odpuściłem bo znów bym całą flaszkę wytrąbił picie w trudnych sytuacjach życiowych jest mało dojrzałe Sam siebie w hu.. robisz... głupota ... :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Miszka zamilkł siedzi i mysli ... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi