Mario22 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kędziore to jest fajne ale na krótka mete.... ja tu jestem już 3 raz w ciągu ostatnich 30 dni i tak zawsze na 4 dni i zawsze ogien....
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ale Kędzior Ty pójdziesz za mnie na egzamin jakby co! :decayed: :decayed:
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Вот это девушки, вот это качество, вот это музыка! :slina: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 22:27_________________________________________________ jak ja bym chcial miec delegacje to nawet sobie niewyobrazacie Jak masz jeszcze L4 w przyszłym tygodniu to możesz się zabrać ze mną do WAWy jak pojadę... :gwizdanie: lepiej sie juz czuje takze jak sie nic nie zmieni to wracam do pracy
Mario22 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 jutro piątek I zas picie ... :decayed: wracam dopiero w sobote ... i wtedy sie zaszyje... :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 ja bym sie poszedl gdzies wyszalec
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 cytat z działu newbie: Witam wszystkich klubowiczów Jestem Marcin - syn Stanisława wnuk Mieczysława , mąż Dorotki Pochodzę z Tychów jednakże po zmianie stanu cywilnego zmieniłem również miejsce zamieszkania tak samo poryty jak Miszka
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 cytat z działu newbie: Witam wszystkich klubowiczów Jestem Marcin - syn Stanisława wnuk Mieczysława , mąż Dorotki Pochodzę z Tychów jednakże po zmianie stanu cywilnego zmieniłem również miejsce zamieszkania tak samo poryty jak Miszka werbuj go na spoty nada sie :polew:
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=77842 Miszka niech go werbuje
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 ja bym sie poszedl gdzies wyszalec Do kuchni... :naughty: cytat z działu newbie: Witam wszystkich klubowiczów Jestem Marcin - syn Stanisława wnuk Mieczysława , mąż Dorotki Pochodzę z Tychów jednakże po zmianie stanu cywilnego zmieniłem również miejsce zamieszkania tak samo poryty jak Miszka :polew:
PiterA4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 witam wszystkich ja z innej bajki z wiazku z tym ze dzisiaj tak fajnie na weekend zwolnilem sie z mojej pracy po 6 latach poszukuje pracy w obrebie slaska.praca jaka mnie interesuje to na jakiejs produkcji,utrzymanie ruchu itp jakby ktos gdzies cos slyszal cos widzial :> bylbym wdzieczny za informacje
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 witam wszystkich ja z innej bajki z wiazku z tym ze dzisiaj tak fajnie na weekend zwolnilem sie z mojej pracy po 6 latach poszukuje pracy w obrebie slaska.praca jaka mnie interesuje to na jakiejs produkcji,utrzymanie ruchu itp jakby ktos gdzies cos slyszal cos widzial :> bylbym wdzieczny za informacje ulalala.... :gwizdanie: tez kiedyś robiłem w utrzymaniu ruchu ( w Timkenie w sosnowcu )
PiterA4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 szacunek fajna robota tylko zalezy gdzie sie trafi
Rekomendowane odpowiedzi