Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chub - miałem turbo kable te co ten koleż z Bety miał wyglądały jak ze słupa wysokiego napięcia, ładowanie kilka minut i dopiero odpał,

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo na tym to polega.Czym grubsze tym lepsze

Opublikowano

a gdzie tankujesz? bo ja i moja na shellu i zaczynam miec watpliwosci co do jakosc i paliwa :gwizdanie: ale jak bede "pewny" to sie dopiero dokladnie wypowiem na ten temat.

sprawdz ten czujnik o ktorym ci mowilem juz kiedys :gwizdanie:

Opublikowano

a gdzie tankujesz? bo ja i moja na shellu i zaczynam miec watpliwosci co do jakosc i paliwa :gwizdanie: ale jak bede "pewny" to sie dopiero dokladnie wypowiem na ten temat.

odkąd mam problemy na shellu :blink:

jutro wymiana świec

Opublikowano

jutro wymiana świec

no wlasnie :gwizdanie: jak wyjezdze paliwo z shella jade na bp lub statoila ewentualnie na bliska tam gdzie praktycznie tankowalem caly czas

przed wymiana swiec podlacz go pod kompa, powinno wyjsc czy swiece sa ok czy nie :wink4:

Opublikowano

jutro wymiana świec

no wlasnie :gwizdanie: jak wyjezdze paliwo z shella jade na bp lub statoila ewentualnie na bliska tam gdzie praktycznie tankowalem caly czas

przed wymiana swiec podlacz go pod kompa, powinno wyjsc czy swiece sa ok czy nie :wink4:

nie zdążę pod kompa się podłączyć jutro na 8:30 jadę na wymianę

Opublikowano

w jaki sposob :) ?

Opublikowano

zapytaj dimana :naughty:

Opublikowano

w normalny, podlaczasz i sprawdzasz.

Miszka to szkoda bo tak to niewiadomo czy swiece dobrze grzaly czy zle, chyab ze ci to w jakis sposob sprawdzi

Opublikowano

dokładnie podpinasz i pokazuje czy są walnięte :gwizdanie: bynajmniej ja tak miałem :wink4:
Opublikowano

w normalny, podlaczasz i sprawdzasz.

Miszka to szkoda bo tak to niewiadomo czy swiece dobrze grzaly czy zle, chyab ze ci to w jakis sposob sprawdzi

mniejsza o to będą nowe i c**j - zawsze to lepiej :decayed:

Opublikowano

A czy przypadkiem jak są walnięte świece nie żarzy się kontrolka od świec :mysli:

Opublikowano

A czy przypadkiem jak są walnięte świece nie żarzy się kontrolka od świec :mysli:

z tego co mi wiadomo to niema tak latwo :wink4:
Opublikowano

jeśli tak jest to ja mam dobre świece ale też czytałem że mogą być j**nięte a gasną normalnie

Opublikowano

jeśli tak jest to ja mam dobre świece ale też czytałem że mogą być j**nięte a gasną normalnie

W każdym bądź razie jak nie wiesz kiedy było coś z nimi robione to lepiej wymienić i mieć spokój.A w akumulator zaglądałeś po zakupie ? Może nie masz już w nim wody :gwizdanie:

:offtopic:

Tak przy okazji to gratki tego kroku.Teraz to masz dopiero przeebane

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jutro wymiana świec

na VAGu raczej nic nie pokaże ( tak jest w B5, nie wiem jak w innych)[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:34_________________________________________________

ja miałem rok temu wszystkie wypalone i przy -15 odpalałem za drugi razem :wink4:

Opublikowano

aha bo tu nie pisałem

Zaręczyłem się :kox:

Opublikowano

nie :wink4:

Opublikowano

ja miałem rok temu wszystkie wypalone i przy -15 odpalałem za drugi razem :wink4:

no właśnie

Opublikowano

BTW

Miszka- nie miałeś wystarczającej ilości prądu w aku,

on Ci aku podładował i zapaliłeś

takie moje zdanie :wink4:[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:37_________________________________________________

no właśnie

masz dobre aku, to zawsze zapalisz :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.