Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mario poprostu codziennie wali gruche bo poprzedni właściciel powiedział mu, że Leon jest samochodem sportowym ... i teraz tego się ciągle trzyma :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:20_________________________________________________

a to są już te 2.5 z poprawioną hydrauliką?

tak, np 3.0 BKN to trochę poprawiony BAU :wink4:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeszcze się nie chwaliłem ale wczoraj straciłem dowód za HIDy :wallbash: :wallbash: :wallbash:

HWDP :decayed:

gdzie Cie capneli :decayed: :decayed:

Opublikowano

znajomy ma b5 2.5 z 98 roku... juz 4 rok i totalnie nic nie robi.. tylko wahacze i oleje ... ale jesli chodzi o silnik to żadna z typowych usterek nie wystąpiła ..

ze wszystkim jest tak że zależy jak właściciel dba o samochód, zle jeżdżone to nawet Toyoty się psują :decayed:

Wiadomo żaden diesel nie jest samochodem sportowym ale ten silnik do jazdy nie jak pipka wystarczy.

[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:27_________________________________________________

Jak by tam była pierdoła to gościu by jej tak nie sprzedawał tylko ja zrobił chocby po taniemu i sprzedał dużo drożej ... :gwizdanie:

no nie pieprz :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Kupuj kupuj Golfa kupiłes to i to łykniesz ... i tak i tak ci auto nie jeździ a jednak punkty respectu wieksze w 3,0 TDiQ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

mario jesteś ograniczony czy niepełnosprytny :?:

już się nikt z tego nie śmieje :thumbdown:

za to z Leona każdy :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:17_________________________________________________

:hi:

a takie 3.0 w b6 ile to spali LPG ? [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 09:32_________________________________________________

oprócz RNSe to auto jest tak samo wyposażone jak moje B5 :thumbdown: :thumbdown:

ja bym nawet nie zwrócił uwagi na ten samochód :gwizdanie:

:rolleyes:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 01:11_________________________________________________

nawet wystawił ją na allegro:

http://moto.allegro.pl/audi-s4-4-2-lpg-2005-rej-2007-i2104200570.html

auto kox zapierd*la

Talib - mam wrażenie że ten samochód to niezły ulep :cool1: to amerykaniec ? :naughty:

dlaczego ulep ? są zdjęcia z tego spotkania z sarną.. nic nie jest ukryte :) auto ze Stanów pochodzi... :) auto widziałem wiele razy i szczerze nie ma do czego sie doczepic .. gdybym miał luźne 60 tys to już by dawno stała u mnie pod domem... na 100 km będzie tańsza niż Kędziora 2.8 w benie :tongue4: :tongue4:

Biorę ją! :naughty:

szczerze to optycznie Twoja wygląda ładniej

ale szczerze powiem, że żadna turbina nie da tego dźwięku v8... masakra ten silnik chodzi...

:good: V8 ładnie brzmi

wszystkie Vki mają miły dzwięk :kox:

Jak bys regularnie siedział na forum a nie tylko wchodził raz na tydzien machnąc beretem to bys wiedział co si ekomu dzieje z autem .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

nie rozumiem przetłumacz z twojego na Polski ! :tongue4:

jestem tu codziennie i nie tylko macham beretem Panie Marku

Masz racje ale wejscia na forum pod wpływem spożycia zielska sie nie liczy ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jeszcze się nie chwaliłem ale wczoraj straciłem dowód za HIDy :wallbash: :wallbash: :wallbash:

gdzie ?

Opublikowano

:kwasny: Gdzie tacy upierdliwcy?
Opublikowano

Mario poprostu codziennie wali gruche bo poprzedni właściciel powiedział mu, że Leon jest samochodem sportowym ... i teraz tego się ciągle trzyma :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:20_________________________________________________

wszystkie 2.5 z pierwszą liteką B.. są już poprawione :gwizdanie:

[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:33_________________________________________________

w Wojkowicach K.

wracałem spokojnie :palacz: kilka minut po północy i mnie przetrzepali jak jeszcze nigdy :cool1:

zatrzymywali wszystkie samochody i nie chcieli wziąść w łapę :disgust:

[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:35_________________________________________________radiowóz Siewierski :rolleyes:

Opublikowano

już myślałem, że w Sosnowcu.. bo jak Sosnowiec to tylko jest taka jedna menda w drogówce ... jak mnie zatrzymuje to od razu... " witamy.. dzwon po szefa " :polew: :polew:

Opublikowano

wszystkie 2.5 z pierwszą liteką B.. są już poprawione :gwizdanie:

[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:33_________________________________________________

w Wojkowicach K.

wracałem spokojnie :palacz: kilka minut po północy i mnie przetrzepali jak jeszcze nigdy :cool1:

[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:35_________________________________________________radiowóz Siewierski :rolleyes:

tak OKO, ale BAU jest najlepszy :decayed:

Opublikowano

znajomy ma b5 2.5 z 98 roku... juz 4 rok i totalnie nic nie robi.. tylko wahacze i oleje ... ale jesli chodzi o silnik to żadna z typowych usterek nie wystąpiła ..

ze wszystkim jest tak że zależy jak właściciel dba o samochód, zle jeżdżone to nawet Toyoty się psują :decayed:

Wiadomo żaden diesel nie jest samochodem sportowym ale ten silnik do jazdy nie jak pipka wystarczy.

[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:27_________________________________________________

Jak by tam była pierdoła to gościu by jej tak nie sprzedawał tylko ja zrobił chocby po taniemu i sprzedał dużo drożej ... :gwizdanie:

no nie pieprz :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Kupuj kupuj Golfa kupiłes to i to łykniesz ... i tak i tak ci auto nie jeździ a jednak punkty respectu wieksze w 3,0 TDiQ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

mario jesteś ograniczony czy niepełnosprytny :?:

już się nikt z tego nie śmieje :thumbdown:

za to z Leona każdy :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:17_________________________________________________

a takie 3.0 w b6 ile to spali LPG ? [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 09:32_________________________________________________

oprócz RNSe to auto jest tak samo wyposażone jak moje B5 :thumbdown: :thumbdown:

ja bym nawet nie zwrócił uwagi na ten samochód :gwizdanie:

:rolleyes:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 01:11_________________________________________________

nawet wystawił ją na allegro:

http://moto.allegro.pl/audi-s4-4-2-lpg-2005-rej-2007-i2104200570.html

auto kox zapierd*la

Talib - mam wrażenie że ten samochód to niezły ulep :cool1: to amerykaniec ? :naughty:

dlaczego ulep ? są zdjęcia z tego spotkania z sarną.. nic nie jest ukryte :) auto ze Stanów pochodzi... :) auto widziałem wiele razy i szczerze nie ma do czego sie doczepic .. gdybym miał luźne 60 tys to już by dawno stała u mnie pod domem... na 100 km będzie tańsza niż Kędziora 2.8 w benie :tongue4: :tongue4:

Biorę ją! :naughty:

szczerze to optycznie Twoja wygląda ładniej

ale szczerze powiem, że żadna turbina nie da tego dźwięku v8... masakra ten silnik chodzi...

:good: V8 ładnie brzmi

wszystkie Vki mają miły dzwięk :kox:

Jak bys regularnie siedział na forum a nie tylko wchodził raz na tydzien machnąc beretem to bys wiedział co si ekomu dzieje z autem .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

nie rozumiem przetłumacz z twojego na Polski ! :tongue4:

jestem tu codziennie i nie tylko macham beretem Panie Marku

Masz racje ale wejscia na forum pod wpływem spożycia zielska sie nie liczy ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Miałem ci tego na forum nie pisać ale za te pomówienia to ci parasol w d*pie otworze

BTW

przydało by się żebyś zapalił, może byś wyluzował i spojrzał na świat inaczej niż trzoda hodowlana :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

w Wojkowicach K.

No właśnie miałem Ci mówić na ten temat bo ich ostatnio poebało... :shocked: :shocked:
Opublikowano

Ale ja Cie lubie wkur... ... :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

w Wojkowicach K.

No właśnie miałem Ci mówić na ten temat bo ich ostatnio poebało... :shocked: :shocked:

no pytam się gościa czy nie dało by się jakoś załatwić, że zmienię tylko żeby nie robił mi problemów i nie zabierał dowodu a on na to, że jest -21 i on nie stoi tu z własnej woli i jak się go komendant zapyta to co on mu powie - poyebany :wallbash: i że jeszcze idzie mi na rękę bo nie daje mi 500 mandatu tylko 50...[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:50_________________________________________________

tylko że przez to twoje wkur*wianie kiedyś rano obudzą mnie kominiarze i każą się kłaść na podłogę :angry:

i co ja im wtedy powiem :mysli:

kolega żartował :polew: :polew:

Opublikowano

w Wojkowicach K.

no pytam się gościa czy nie dało by się jakoś załatwić, że zmienię tylko żeby nie robił mi problemów i nie zabierał dowodu a on na to, że jest -21 i on nie stoi tu z własnej woli i jak się go komendant zapyta to co on mu powie - poyebany :wallbash: i że jeszcze idzie mi na rękę bo nie daje mi 500 mandatu tylko 50...[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:50_________________________________________________

tylko że przez to twoje wkur*wianie kiedyś rano obudzą mnie kominiarze i każą się kłaść na podłogę :angry:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Oko wytłumacz Mariowi kto to kominiarz bo śmieje się a na 100% nie wie o co chodzi :naughty:

Opublikowano

w Wojkowicach K.

Racja. Żartować można ale nie ze wszystkiego bo to qrrwa państwo policyjne i chooj wie kto i gdzie to czyta... :cool1::good:
Opublikowano

Oko a nie mogłeś wypiąć HIda ? przeca to jest P&P :cool1:

Opublikowano

Oko a nie mogłeś wypiąć HIda ? przeca to jest P&P :cool1:

mogłem ale nie miałbym żarówek do lefrektorów, musiał bym wyjąć z halogenów a było -21 stopni i zamarzałem :disgust:

Opublikowano

Oko czemu nie jedziesz na imprezę w piątek :cool1:

Opublikowano

Oko czemu nie jedziesz na imprezę w piątek :cool1:

możliwe że będę musiał spędzić nocke na brembo :/

dopiero we wtorek będę wiedział czy na 100% będę miał w ręce elementy do zabudowania.

Jeżeli się okaże że nie będę ich miał to może pojade a jeżeli będą to specjalnie dla mnie będzie zaplanowany postój linii produkcyjnej więc nie mogę nawalić :cool1:

Opublikowano

siemka, Oko niezla akcja :thumbdown:

ostatnio wlasnie z Okiem gadalismy na ten temat ze trzeba ograniczyc ta gadke bo czasem to przesada, tak jak kiedys byla akcja ze bylo kilku nowych oko podjechal a wszyscy daj ziolo daj ziolo a jeden z nowych byl z policji :gwizdanie: takze trzeba te gadki zostawic jak jestesmy w spradzonym gronie :wink4:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.