stanley Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 siemka fajny tytuł :gwizdanie: kucia piczys, kucia kucia piczys Niezła impreza, alkohol powoduje u kobiet k**ew*ski wzrok :banan1: trzeba sie wybrac na jakas dzampreske :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 16:42_________________________________________________Nigdy nie zasypiaj po pijaku! Never sleep when you drunk ! :polew: chyba piesek doszedł to kręcił Miszka?
akjam Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 :polew: :polew: fajny tytuł :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 siemka fajny tytuł :gwizdanie: kucia piczys, kucia kucia piczys Niezła impreza, alkohol powoduje u kobiet k**ew*ski wzrok :banan1: trzeba sie wybrac na jakas dzampreske :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 16:42_________________________________________________Nigdy nie zasypiaj po pijaku! Never sleep when you drunk ! :polew: chyba piesek doszedł to kręcił Miszka? znajac jego filmowe zapedy to pewnie tak hehe
A4 Mario Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Miśki mały update ... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=205004.new#new Zerknijcie na ostatnia strone i napiszcie szczerze jak Wam sie te lampy widzą bo mysle mysle i nie jestem pewny na 100% czy zakładac takie ... ogólnie chce wszystko ciemne żeby te białe 18 wyglądały na duże ...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ale jak mowilem ze biale fele sa to zes z Puckiem sie ze mnie napierdalal ze niemam racji :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ale jak mowilem ze biale fele sa to zes z Puckiem sie ze mnie napierdalal ze niemam racji :gwizdanie: Tak masz racje.... az pewnego pieknego dnia pojechałem na zlota do Leonów i podjechała czarna cupra na białych 18... i sie zakochalem... miesiąc później juz miałem te felgi kupione i wio do malowania... i od tego sezonu turlam biale fele ...
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ale jak mowilem ze biale fele sa to zes z Puckiem sie ze mnie napierdalal ze niemam racji :gwizdanie: Tak masz racje.... az pewnego pieknego dnia pojechałem na zlota do Leonów i podjechała czarna cupra na białych 18... i sie zakochalem... miesiąc później juz miałem te felgi kupione i wio do malowania... i od tego sezonu turlam biale fele ... Ile płacisz za malowanie felg? Proszkiem oczywiście malujesz
A4 Mario Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ale jak mowilem ze biale fele sa to zes z Puckiem sie ze mnie napierdalal ze niemam racji :gwizdanie: Tak masz racje.... az pewnego pieknego dnia pojechałem na zlota do Leonów i podjechała czarna cupra na białych 18... i sie zakochalem... miesiąc później juz miałem te felgi kupione i wio do malowania... i od tego sezonu turlam biale fele ... Ile płacisz za malowanie felg? Proszkiem oczywiście malujesz Tak pełna profeska 4 szt 600zł
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ale jak mowilem ze biale fele sa to zes z Puckiem sie ze mnie napierdalal ze niemam racji :gwizdanie: Tak masz racje.... az pewnego pieknego dnia pojechałem na zlota do Leonów i podjechała czarna cupra na białych 18... i sie zakochalem... miesiąc później juz miałem te felgi kupione i wio do malowania... i od tego sezonu turlam biale fele ... Ile płacisz za malowanie felg? Proszkiem oczywiście malujesz Tak pełna profeska 4 szt 600zł Gotowe malowanie z przygotowaniem czy samo malowanie
A4 Mario Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ale jak mowilem ze biale fele sa to zes z Puckiem sie ze mnie napierdalal ze niemam racji :gwizdanie: Tak masz racje.... az pewnego pieknego dnia pojechałem na zlota do Leonów i podjechała czarna cupra na białych 18... i sie zakochalem... miesiąc później juz miałem te felgi kupione i wio do malowania... i od tego sezonu turlam biale fele ... Ile płacisz za malowanie felg? Proszkiem oczywiście malujesz Tak pełna profeska 4 szt 600zł Gotowe malowanie z przygotowaniem czy samo malowanie Całość oprócz zrzucenia z felg i założenia na felgi
stanley Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ale jak mowilem ze biale fele sa to zes z Puckiem sie ze mnie napierdalal ze niemam racji :gwizdanie: Tak masz racje.... az pewnego pieknego dnia pojechałem na zlota do Leonów i podjechała czarna cupra na białych 18... i sie zakochalem... miesiąc później juz miałem te felgi kupione i wio do malowania... i od tego sezonu turlam biale fele ... nie pierrdol, na bank zobaczyłeś moje białe 16" i się zakochałeś ze 3 razy [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 20:53_________________________________________________ ale jak mowilem ze biale fele sa to zes z Puckiem sie ze mnie napierdalal ze niemam racji :gwizdanie: Tak masz racje.... az pewnego pieknego dnia pojechałem na zlota do Leonów i podjechała czarna cupra na białych 18... i sie zakochalem... miesiąc później juz miałem te felgi kupione i wio do malowania... i od tego sezonu turlam biale fele ... Ile płacisz za malowanie felg? Proszkiem oczywiście malujesz Tak pełna profeska 4 szt 600zł dobra cena choć ja dałem za 4 szt 200zł
addassko Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=246179.0
diman Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ale jak mowilem ze biale fele sa to zes z Puckiem sie ze mnie napierdalal ze niemam racji :gwizdanie: Tak masz racje.... az pewnego pieknego dnia pojechałem na zlota do Leonów i podjechała czarna cupra na białych 18... i sie zakochalem... miesiąc później juz miałem te felgi kupione i wio do malowania... i od tego sezonu turlam biale fele ... nie pierrdol, na bank zobaczyłeś moje białe 16" i się zakochałeś ze 3 razy [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 20:53_________________________________________________ ale jak mowilem ze biale fele sa to zes z Puckiem sie ze mnie napierdalal ze niemam racji :gwizdanie: Tak masz racje.... az pewnego pieknego dnia pojechałem na zlota do Leonów i podjechała czarna cupra na białych 18... i sie zakochalem... miesiąc później juz miałem te felgi kupione i wio do malowania... i od tego sezonu turlam biale fele ... Ile płacisz za malowanie felg? Proszkiem oczywiście malujesz Tak pełna profeska 4 szt 600zł dobra cena choć ja dałem za 4 szt 200zł to tak jak ja ale jeszcze ich nie wiedziałem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=246179.0 już dawno o tym wiem
addassko Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=246179.0 już dawno o tym wiem ale moze inni nie wiedza :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 witka chlopaki... szybkie pytanie kojarzycie białe b5 z czarnymi szybami na ślasku ?
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 witka chlopaki... szybkie pytanie kojarzycie białe b5 z czarnymi szybami na ślasku ? po dąbrowie podobno takie śmiga? [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 21:09_________________________________________________Mario fele dales to co miales do malunku czy nowe kupiles? bo ja na tych nazwach nie kojarze ktore to ktore
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=246179.0 Sto lat za murzynami
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 nie pierrdol, na bank zobaczyłeś moje białe 16" i się zakochałeś ze 3 razy :polew:
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 od 3:40 komentarz ps Hub nie dałem rady dziś
Rekomendowane odpowiedzi