Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 przypatrzcie się dokładnie hehehehe
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 człowiek niezdąży nawet zdania napisać a tu już o czym innym wątek musiałbyś na gliwickie wpaść jak w formie jesteśmy wtedy jest: "w czasie pisania wiadomości wysłano 27 odpowiedzi" ta napewno jak ci kompa zamula to tak się robi :polew:
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 człowiek niezdąży nawet zdania napisać a tu już o czym innym wątek musiałbyś na gliwickie wpaść jak w formie jesteśmy wtedy jest: "w czasie pisania wiadomości wysłano 27 odpowiedzi" ile to jest stron ?
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 człowiek niezdąży nawet zdania napisać a tu już o czym innym wątek musiałbyś na gliwickie wpaść jak w formie jesteśmy wtedy jest: "w czasie pisania wiadomości wysłano 27 odpowiedzi" ta napewno jak ci kompa zamula to tak się robi :polew: był dzień że około ponad 80 stron ciachnęliśmy chyba każdy bał się iść odlać bo kilka stron w dupe
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 człowiek niezdąży nawet zdania napisać a tu już o czym innym wątek musiałbyś na gliwickie wpaść jak w formie jesteśmy wtedy jest: "w czasie pisania wiadomości wysłano 27 odpowiedzi" ta napewno jak ci kompa zamula to tak się robi :polew: był dzień że około ponad 80 stron ciachnęliśmy chyba każdy bał się iść odlać bo kilka stron w dupe to tak jak Ci co grali w Quake w sieci a obok nich wypinały się dupencje
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 przypatrzcie się dokładnie hehehehe to co na stępnym spocie 180 lecimy nie będziemy gorsi tylko kto będzie na sankach ??? ja za ciężki jestem i mam za wolne auto...
OKO Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 przypatrzcie się dokładnie hehehehe Istne szaleństwo :shocked:
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 przypatrzcie się dokładnie hehehehe to co na stępnym spocie 180 lecimy nie będziemy gorsi tylko kto będzie na sankach ??? ja za ciężki jestem i mam za wolne auto... jakis bobslej zrobimy i wsadzimy dwoch najlzejszych
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 przypatrzcie się dokładnie hehehehe to co na stępnym spocie 180 lecimy nie będziemy gorsi tylko kto będzie na sankach ??? ja za ciężki jestem i mam za wolne auto... ja chcę
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 człowiek niezdąży nawet zdania napisać a tu już o czym innym wątek musiałbyś na gliwickie wpaść jak w formie jesteśmy wtedy jest: "w czasie pisania wiadomości wysłano 27 odpowiedzi" ta napewno jak ci kompa zamula to tak się robi :polew: był dzień że około ponad 80 stron ciachnęliśmy chyba każdy bał się iść odlać bo kilka stron w dupe i co każdy pampersam miał na sobie :tongue4: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 222 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? A u nas 222 odpowiedzi
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 kto ma do niej nr tel albo ma ja w znajomych na NK ?
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Miron zamykał temat jak chciał coś zrobić
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 hehe nom fajne pipki fajne:P a teraz coś z innej beczki hehe
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 przypatrzcie się dokładnie hehehehe to co na stępnym spocie 180 lecimy nie będziemy gorsi tylko kto będzie na sankach ??? ja za ciężki jestem i mam za wolne auto... ja chcę somes ty widze chcesz wszystkiego spróbować do odważnych świat należy
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 hehe nom fajne pipki fajne:P a teraz coś z innej beczki hehe znam ją
SoMeS Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 somes ty widze chcesz wszystkiego spróbować do odważnych świat należy hehe nom fajne pipki fajne:P a teraz coś z innej beczki hehe znam ją ja kiedyś znałem ale w zeszłym roku nam się kontakt urwał..
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 taaa widzę że cię bania łapie hehe
SoMeS Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Diman teraz mi się przypomniało że Ci za frytki nie dałem postaram się pamiętać na następnym :polew:
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 kto ma do niej nr tel albo ma ja w znajomych na NK ? stanley sprawdź czy żona mocno śpi bo ci zrobi to samo co miszce zapird... ci kabel od intrnetu :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Stanley a jak tam twojej kobiecie się podobał spocik?
Rekomendowane odpowiedzi