stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :kox: :kox: czytałem wątek o sliskiej drodze ostatnia strona gdzie zrobiłem dym została usunięta zadymiarz :kox: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 01:40_________________________________________________ chyba będę powoli sie zrywał bo mi się spać zaczyna chcieć mi tez, dasz rade jeszcze Max, to jest nasz pierwszy raz tak dlugo juz z Kedziorem siedzialem, ale z Toba nigdy co ty mi tu imputujesz ??? na randke chcesz mnie zaprosić a gdzie kolacja kino :polew: :polew: myslem ze jestes latwiejszy nie bede w ciebie tyle inwestowal :gwizdanie: że niby ja byłem łatwy????????? ;( :polew: :polew: my już mielismy 3 dni picia za sobą wszytsko bylo proste
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Maxito bez kina świec i wina mu się nie dawaj spokojnie trochę się jeszcze poopieram a co niech wie że tak łatwo sie nie oddam :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Maxito bez kina świec i wina mu się nie dawaj spokojnie trochę się jeszcze poopieram a co niech wie że tak łatwo sie nie oddam :polew: :polew: ale potem dzielimy się zyskami... tzn dajesz mi flaszke a nim zajmiesz się Ty
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 hehe można powiedzieć że sie Stanley rozumiemy bezsłów hehehe Max Fogg to był gość jak na tamte czasy
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :kox: :kox: czytałem wątek o sliskiej drodze ostatnia strona gdzie zrobiłem dym została usunięta zadymiarz :kox: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 01:40_________________________________________________ chyba będę powoli sie zrywał bo mi się spać zaczyna chcieć mi tez, dasz rade jeszcze Max, to jest nasz pierwszy raz tak dlugo juz z Kedziorem siedzialem, ale z Toba nigdy co ty mi tu imputujesz ??? na randke chcesz mnie zaprosić a gdzie kolacja kino :polew: :polew: myslem ze jestes latwiejszy nie bede w ciebie tyle inwestowal :gwizdanie: że niby ja byłem łatwy????????? ;( :polew: :polew: my już mielismy 3 dni picia za sobą wszytsko bylo proste o świntuchy stanley ja nie iedziałem że z ciebie taki buchaj to ja nie wiem czy chce cię zabrać do gliwic jeszcze nie dojade :polew:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Maxito bez kina świec i wina mu się nie dawaj spokojnie trochę się jeszcze poopieram a co niech wie że tak łatwo sie nie oddam :polew: :polew: ale potem dzielimy się zyskami... tzn dajesz mi flaszke a nim zajmiesz się Ty Max, zaprosze Cie do mnie i poogladamy cos na Youtube PS. masz jeszcze wino od teścia ?
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 laslalalaal bania lalal baniaaa hehehhe ale mam klimat to ogien hehehe poszedl bym gdzie do knajpyy :>
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :kox: :kox: czytałem wątek o sliskiej drodze ostatnia strona gdzie zrobiłem dym została usunięta zadymiarz :kox: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 01:40_________________________________________________ chyba będę powoli sie zrywał bo mi się spać zaczyna chcieć mi tez, dasz rade jeszcze Max, to jest nasz pierwszy raz tak dlugo juz z Kedziorem siedzialem, ale z Toba nigdy co ty mi tu imputujesz ??? na randke chcesz mnie zaprosić a gdzie kolacja kino :polew: :polew: myslem ze jestes latwiejszy nie bede w ciebie tyle inwestowal :gwizdanie: że niby ja byłem łatwy????????? ;( :polew: :polew: my już mielismy 3 dni picia za sobą wszytsko bylo proste o świntuchy stanley ja nie iedziałem że z ciebie taki buchaj to ja nie wiem czy chce cię zabrać do gliwic jeszcze nie dojade :polew: spoko, nic sie nie boj lubie siedziec od tylu, tzn z tylu za kierowca
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 hehe można powiedzieć że sie Stanley rozumiemy bezsłów hehehe Max Fogg to był gość jak na tamte czasy no wiesz ja tam lubie fasolki i pikololokolo el dente coś tam coś tam ale ogustach sie nie dyskutuje :polew: :polew:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 laslalalaal bania lalal baniaaa hehehhe ale mam klimat to ogien hehehe poszedl bym gdzie do knajpyy :> to podjade po ciebie i idziemy w miasto :gwizdanie: albo spotkajmy sie w polowie drogi
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Maxito bez kina świec i wina mu się nie dawaj spokojnie trochę się jeszcze poopieram a co niech wie że tak łatwo sie nie oddam :polew: :polew: ale potem dzielimy się zyskami... tzn dajesz mi flaszke a nim zajmiesz się Ty Max, zaprosze Cie do mnie i poogladamy cos na Youtube PS. masz jeszcze wino od teścia ? a co może jeszcze z własnym teściowym winem mam przyjść no chyba nie szczałeś dzisiaj!!! :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 fasolki też są spoko [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 01:53_________________________________________________ Maxito bez kina świec i wina mu się nie dawaj spokojnie trochę się jeszcze poopieram a co niech wie że tak łatwo sie nie oddam :polew: :polew: ale potem dzielimy się zyskami... tzn dajesz mi flaszke a nim zajmiesz się Ty Max, zaprosze Cie do mnie i poogladamy cos na Youtube PS. masz jeszcze wino od teścia ? a co może jeszcze z własnym teściowym winem mam przyjść no chyba nie szczałeś dzisiaj!!! :polew: :polew: :polew: o kur*a spadłem ze stołka hahahaha dobry Max hehehe Stanley biore takse i jadę hehehe
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :kox: :kox: czytałem wątek o sliskiej drodze ostatnia strona gdzie zrobiłem dym została usunięta zadymiarz :kox: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 01:40_________________________________________________ chyba będę powoli sie zrywał bo mi się spać zaczyna chcieć mi tez, dasz rade jeszcze Max, to jest nasz pierwszy raz tak dlugo juz z Kedziorem siedzialem, ale z Toba nigdy co ty mi tu imputujesz ??? na randke chcesz mnie zaprosić a gdzie kolacja kino :polew: :polew: myslem ze jestes latwiejszy nie bede w ciebie tyle inwestowal :gwizdanie: że niby ja byłem łatwy????????? ;( :polew: :polew: my już mielismy 3 dni picia za sobą wszytsko bylo proste o świntuchy stanley ja nie iedziałem że z ciebie taki buchaj to ja nie wiem czy chce cię zabrać do gliwic jeszcze nie dojade :polew: spoko, nic sie nie boj lubie siedziec od tylu, tzn z tylu za kierowca :shocked: :shocked: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Maxito bez kina świec i wina mu się nie dawaj spokojnie trochę się jeszcze poopieram a co niech wie że tak łatwo sie nie oddam :polew: :polew: ale potem dzielimy się zyskami... tzn dajesz mi flaszke a nim zajmiesz się Ty Max, zaprosze Cie do mnie i poogladamy cos na Youtube PS. masz jeszcze wino od teścia ? a co może jeszcze z własnym teściowym winem mam przyjść no chyba nie szczałeś dzisiaj!!! :polew: :polew: :polew: co sie dziwisz.... ja mam szybkie łącze bedziesz zadowolony
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ostatni filmik hehehe ale musicie go obejrzeć muehehhehe łamie mnie poprostu
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 fasolki też są spoko [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 01:53_________________________________________________ Maxito bez kina świec i wina mu się nie dawaj spokojnie trochę się jeszcze poopieram a co niech wie że tak łatwo sie nie oddam :polew: :polew: ale potem dzielimy się zyskami... tzn dajesz mi flaszke a nim zajmiesz się Ty Max, zaprosze Cie do mnie i poogladamy cos na Youtube PS. masz jeszcze wino od teścia ? a co może jeszcze z własnym teściowym winem mam przyjść no chyba nie szczałeś dzisiaj!!! :polew: :polew: :polew: o kur*a spadłem ze stołka hahahaha dobry Max hehehe Stanley biore takse i jadę hehehe kedzior mówie ci odstaw te trunki co ty nam tu jeszcze zapodasz może reksia :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobra Pany ja spadam coś słabo Somes hehe
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 z innej beczki kupilem w koncu zaglowek na tyl mam auto bez pakietu zaglowki na tyl i byl tylko srodek + jeden bok, drugiego boku brak teraz to juz
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a już wam nic niepokaże hehehe żyjcie w niewiedzy hehehe
Rekomendowane odpowiedzi