Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 wrzucajcie te najbardziej upokarzające foty
diman Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 wrzucajcie te najbardziej upokarzające foty a ja w tym roku nie zrobiłem żadnej fotki ale zapierdol nawet nie wyciąłem aparatu z wozidła
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 wrzucajcie te najbardziej upokarzające foty a ja w tym roku nie zrobiłem żadnej fotki ale zapierdol nawet nie wyciąłem aparatu z wozidła nie tylko Ty, prawda jest taka, że nie było nawet czasu iść się odlać, a co dopiero robić zdjęcia
Pucek Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Tolo, rozyebałeś mi system Dobrze że tym razem był ktoś bardziej nadupcony niż ja respekt że tak na lajcie to traktujesz
A4 Mario Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Tolek dał rade.... a widok jego kobity dbającej o to żeby sie nie przewrócił był bezcenny ... :polew::polew: Ale ja w sumie tez nie pamietam powrotu do pokoju w sobote ...
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 ach te opowieści...jakiś skandal ? czy tylko najebka do odcinki
A4 Mario Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 ach te opowieści...jakiś skandal ? czy tylko najebka do odcinki To tylko ostra jazda do odcinki... ale nie tylko on tak poszalał także standard...
Grisza79 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 ach te opowieści...jakiś skandal ? czy tylko najebka do odcinki Skandale dopiero wyjdą na jaw za jakiś czas.....
A4 Mario Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 ach te opowieści...jakiś skandal ? czy tylko najebka do odcinki Skandale dopiero wyjdą na jaw za jakiś czas..... Cichoooo .... nie prowokuj tematu ... :whistling:
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 ach te opowieści...jakiś skandal ? czy tylko najebka do odcinki Skandale dopiero wyjdą na jaw za jakiś czas..... chyba tak, Baśka w ogole nic nie mówi o wczorajszej nocy....
mech15 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 ach te opowieści...jakiś skandal ? czy tylko najebka do odcinki Skandale dopiero wyjdą na jaw za jakiś czas..... skandale już ujrzały światło dzienne :naughty:
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 ach te opowieści...jakiś skandal ? czy tylko najebka do odcinki Skandale dopiero wyjdą na jaw za jakiś czas..... skandale już ujrzały światło dzienne :naughty: zaś nic nie wiem
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 :polew: Ty mi lepiej powiedz co mój identyfikator robił w sobotę rano u was w pokoju
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 a co Ci Daniel ma powiedzieć ........... ,może Natalia będzie więcej o tym wiedziała
danielom Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 :polew: Ty mi lepiej powiedz co mój identyfikator robił w sobotę rano u was w pokoju To TY mi powiedz, co on robił w piatek wieczorem na mojej szyji
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 a co Ci Daniel ma powiedzieć ........... ,może Natalia będzie więcej o tym wiedziała chciałem sprawdzić co wymyśli....
Adrenalina Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 :polew: Ty mi lepiej powiedz co mój identyfikator robił w sobotę rano u was w pokoju Chyba była jakas wymiana koszulek
Rekomendowane odpowiedzi