akjam Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Co tu taka cisza? robota.... Nie zając... ale zamulony dzień zaraz zasnę Właśnie też mi się coś chce spać! :hi:
A4 Mario Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Pogoda do oglądania filmów grania na PS3 i picia piwa ...
akjam Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Pogoda do oglądania filmów grania na PS3 i picia piwa ... Masz coś na PS3?
A4 Mario Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Pogoda do oglądania filmów grania na PS3 i picia piwa ... Masz coś na PS3? Hmmm ... Coś mam : CMR Dirt CMR Dirt 2 Burnout Paradise SBK X Superbike Medal of Honor Killzone 3 NFS HP Splitsecond NFS The Run Ridge Racer 7 Motorstorm PR Motorstorm Killzone 2 Resistance : fall of man GT 5 Red Faction Guerilla Ferrari the race experience Midnight club LA Superstars V8 Full Auto 2 GT 5 Prologue Carmageddon CBC W3 I cos tam jeszcze ma kędzior mojego ...
akjam Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Nie pytałem do tej pory bo coś mi się widziało, że masz PS2... To musimy cos powymieniać. Z ostatnich gierek jakie wpadły do mnie to Batman, Uncharted 3, Battlefield, Fifa 12, Assassin's Creed II, Assassin's Brotherhood i cos tam by się znalazło. I mam jeszcze DanceStar Party i jakiś fitness dla Ciebie!
A4 Mario Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Nie pytałem do tej pory bo coś mi się widziało, że masz PS2... To musimy cos powymieniać. Z ostatnich gierek jakie wpadły do mnie to Batman, Uncharted 3, Battlefield, Fifa 12, Assassin's Creed II, Assassin's Brotherhood i cos tam by się znalazło. I mam jeszcze DanceStar Party i jakiś fitness dla Ciebie! Moge odkupić lub wymienić Batmana lub Uncharted ...
akjam Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Jak tam Grisza zdrówko? Herbatka z prądem pomogła?
Grisza79 Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Luzik Blusik... A herbatka z prądem nie pomogła.....
A4 Mario Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Leszcze... nie ma to jak pecet Pecety sa dla dzieci internetu fejsa i nk ... :whistling: a konsole dla hardkorowców ... :wink:
Rekomendowane odpowiedzi