Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drina goni drin.... i już tak trzeci dzień... :decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gram i popijam browce bo co ... pogoda barowa ale do ba\ru nie pójde bo tam nie ma konsol ... najbliższy bar konsolowy w stolycy... :wink::decayed:

Opublikowano
drina goni drin.... i już tak trzeci dzień... :decayed:

:whistling: Sie nie dziw jak ktoś mówi chlorze do Ciebie... :naughty:

Gram i popijam browce bo co ... pogoda barowa ale do ba\ru nie pójde bo tam nie ma konsol ... najbliższy bar konsolowy w stolycy... :wink::decayed:

A ja siedzę w robo... Konsoli nie włączyłem już z tydzień! Nawet nie wrzuciłem tych płytek od CIebie aby zobaczyć czy coś mi spasuje! :disgust:

Opublikowano

jutro znowu do roboty :facepalm:

Opublikowano

Panowie miałbym prośbę do posiadaczy B5 żeby sprawdzili czy jak odkręcą korek od płynu chłodniczego to czy tam w korku im lata i czy mocno się odkręca czy lekko bo u mnie lata w środku i lekko się odkręca. I chyba mi sp***rza płyn tamtedy. :doh:

Opublikowano
Panowie miałbym prośbę do posiadaczy B5 żeby sprawdzili czy jak odkręcą korek od płynu chłodniczego to czy tam w korku im lata i czy mocno się odkręca czy lekko bo u mnie lata w środku i lekko się odkręca. I chyba mi sp***rza płyn tamtedy. :doh:

masz coś nie teges :whistling:

Opublikowano

masz coś nie teges :whistling:

Sprawdzisz mi ile nowy korek i ten płyn g12 jutro
Opublikowano

AKJAM ja upalam Motorstorm RC i ... jest mega ...porzucilem na bok NFS: The Run jak tylko tą odpaliłem ... gra przypomina czasy dzieciństwa gdy się upalalo na amidze micromachines albo na pierwszym piecu Re-Volta ...

Cena na PSN .. 22 zł Polecam :thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

I mozna niexle rypać czasówki i porównywać w sieci ... :wink:

Opublikowano

jutro 22:30 na TVN może być fajny odcinek "Woli i Tysio" :polew:

Opublikowano

A teraz RED EYE na TVN ... :thumbup1:

Opublikowano

Właśnie oglądam :wink:

Opublikowano

Ja też ... fajna ta laska ... :wink:

Przypomina mi sie mój pierwszy lot samolotem ... do Brukseli ... też wtedy poznalem fajna laske ... :whistling: z Krakowa była ....:whistling:

Opublikowano

Ja też ... fajna ta laska ... :wink:

Przypomina mi sie mój pierwszy lot samolotem ... do Brukseli ... też wtedy poznalem fajna laske ... :whistling: z Krakowa była ....:whistling:

Fajna jest :decayed:

Opublikowano

Nooo ja ta wtedy wyrwałem na teskt " Przeżyje z Tobą swój pierwszy raz " laska sie zrobiła czerwona i jebła smiechem ...mi oczywiscioe chodziło o lot samolotem... i dalej gadka i już samo poszło ...:grin:

Opublikowano
Nooo ja ta wtedy wyrwałem na teskt " Przeżyje z Tobą swój pierwszy raz " laska sie zrobiła czerwona i jebła smiechem ...mi oczywiscioe chodziło o lot samolotem... i dalej gadka i już samo poszło ...:grin:

Dobra, dalej nie będę ciągnął tematu bo wiadomo, wszyscy tu mają wgląd :decayed:

Opublikowano

Dobra, dalej nie będę ciągnął tematu bo wiadomo, wszyscy tu mają wgląd :decayed:

A nooo ... true ... ale to było dawno ... :wink: 2 lata temu :wink: wtedy byłem ... singiel ... :wink:

Opublikowano

Dawaj gargamel! :sarcastic:

Opublikowano

:wink::wink::wink::wink::whistling::whistling::whistling::whistling:

Fajna laska... młoda... samotna... pracuje w miedzynarodowej firmie... coś ala moja firma i laska dużo lata ... ogólnie O.K. :wink::decayed:

Opublikowano

:grin:

Mario, czasem fajnie jest być singlem :naughty:

Opublikowano

:grin:

Mario, czasem fajnie jest być singlem :naughty:

Dokladnie ... to była najlepsza delegacja... mało tego mielismy hotele blisko siebie ... centrum Brukseli ... :kox: to były fajne 2 tygodnie... tylko ja przyleciałem na weekend do PLi w poniedziałek znów leciałem a ona tam była całe 2 tygodnie ...:kox: bez [powrotu na weekend

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.