Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 cholera a mi zostało alko na tylko jeszcze jednego drina ;( Stanley czemu ty tak daleko mieszkasz hehehe musimy zostać sąsiadami muehehehehe
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 cholera a mi zostało alko na tylko jeszcze jednego drina ;( Stanley czemu ty tak daleko mieszkasz hehehe musimy zostać sąsiadami muehehehehe pod nami jest puste mieszkanie składaj papiery do urzędu miasta katowice i moze cos z tego bedzie
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :drunk: :drunk: Krolu ile redsów dzisiaj pochłonąłeś ?
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobra, to przyjade z żoną hehe spoko ty sie zajmiesz chlopakami a ja zona :bicz3: :bicz3: pieronie[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:46_________________________________________________a to pisałeś o swojej żonie? no wsumie tak obie blondynki wiec kto sie pokapuje Diman, a Ty idziesz ze swoją ? bo nie widze twojej na liście :gwizdanie: niestety nie bo pracuje do pozna
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 cholera a mi zostało alko na tylko jeszcze jednego drina ;( Stanley czemu ty tak daleko mieszkasz hehehe musimy zostać sąsiadami muehehehehe pod nami jest puste mieszkanie składaj papiery do urzędu miasta katowice i moze cos z tego bedzie mnie się marzy domek mały ale domek :>[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:01_________________________________________________witaj Krolu spóźnialski :gwizdanie: :gwizdanie: hehe
krolu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :drunk: :drunk: Krolu ile redsów dzisiaj pochłonąłeś ? 4 warki juz mam fajnie
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 cholera a mi zostało alko na tylko jeszcze jednego drina ;( Stanley czemu ty tak daleko mieszkasz hehehe musimy zostać sąsiadami muehehehehe pod nami jest puste mieszkanie składaj papiery do urzędu miasta katowice i moze cos z tego bedzie mnie się marzy domek mały ale domek :>[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:01_________________________________________________witaj Krolu spóźnialski :gwizdanie: :gwizdanie: hehe kuźwa, Ty to musisz mocne te driny sobie robić :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:02_________________________________________________ :drunk: :drunk: Krolu ile redsów dzisiaj pochłonąłeś ? 4 warki juz mam fajnie szacun ja jade do SG w piątek więc moge Cię zabrać bo Max odpada
krolu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 szacun ja jade do SG w piątek więc moge Cię zabrać bo Max odpada Jak to nie probem... chcialybm po prostu się z chlopakami browarka napic
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 cholera a mi zostało alko na tylko jeszcze jednego drina ;( Stanley czemu ty tak daleko mieszkasz hehehe musimy zostać sąsiadami muehehehehe pod nami jest puste mieszkanie składaj papiery do urzędu miasta katowice i moze cos z tego bedzie mnie się marzy domek mały ale domek :>[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:01_________________________________________________witaj Krolu spóźnialski :gwizdanie: :gwizdanie: hehe kuźwa, Ty to musisz mocne te driny sobie robić :gwizdanie: hehe lubie wysoko sobie poprzeczkę postawić :> nom musimy się kiedy zgadać na jakie alko bo temat zaś upadł z wypadem do baru
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 szacun ja jade do SG w piątek więc moge Cię zabrać bo Max odpada Jak to nie probem... chcialybm po prostu się z chlopakami browarka napic no to ja chyba jednak z puckiem sie zabiore jak ty krolu bedziesz pil
krolu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 szacun ja jade do SG w piątek więc moge Cię zabrać bo Max odpada Jak to nie probem... chcialybm po prostu się z chlopakami browarka napic no to ja chyba jednak z puckiem sie zabiore jak ty krolu bedziesz pil a będziesz, ze mną śpiewać ;>
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 cholera a mi zostało alko na tylko jeszcze jednego drina ;( Stanley czemu ty tak daleko mieszkasz hehehe musimy zostać sąsiadami muehehehehe pod nami jest puste mieszkanie składaj papiery do urzędu miasta katowice i moze cos z tego bedzie mnie się marzy domek mały ale domek :>[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:01_________________________________________________witaj Krolu spóźnialski :gwizdanie: :gwizdanie: hehe kuźwa, Ty to musisz mocne te driny sobie robić :gwizdanie: hehe lubie wysoko sobie poprzeczkę postawić :> nom musimy się kiedy zgadać na jakie alko bo temat zaś upadł z wypadem do baru trzeba jakąś ankiete wstawić
akjam Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU?
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 szacun ja jade do SG w piątek więc moge Cię zabrać bo Max odpada Jak to nie probem... chcialybm po prostu się z chlopakami browarka napic jak coś to Diman nas przenocuje :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 szacun ja jade do SG w piątek więc moge Cię zabrać bo Max odpada Jak to nie probem... chcialybm po prostu się z chlopakami browarka napic no to ja chyba jednak z puckiem sie zabiore jak ty krolu bedziesz pil a będziesz, ze mną śpiewać ;> ale Diman zna tylko kolędy hehehe
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 szacun ja jade do SG w piątek więc moge Cię zabrać bo Max odpada Jak to nie probem... chcialybm po prostu się z chlopakami browarka napic no to ja chyba jednak z puckiem sie zabiore jak ty krolu bedziesz pil a będziesz, ze mną śpiewać ;> jasne
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siema krolu szkoda że odpadam w piątek a tak się ciekawie zapowiadało ;( ;( ;( ;( ;(
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? siemasz yyy to będzie tak alkohol alkoholl później wieloryb dżakuzi i później pare mało istatnych rzeczy zwiazanych z motoryzacją i dalej to już tylko alkohol alkohol
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 szacun ja jade do SG w piątek więc moge Cię zabrać bo Max odpada Jak to nie probem... chcialybm po prostu się z chlopakami browarka napic jak coś to Diman nas przenocuje :gwizdanie: spoko dwa miejsca mam
Rekomendowane odpowiedzi