stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? siemasz yyy to będzie tak alkohol alkoholl później wieloryb dżakuzi i później pare mało istatnych rzeczy zwiazanych z motoryzacją i dalej to już tylko alkohol alkohol eeeee noooooooooooo lepiej jak Orłoś w teleexpressie
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? stanley i kędzior ciągle browary i driny sączą kędziorowi na jednego zostało to w telegraficznym skrócie dziś do spamerów na katowicach może krolu dołączy jest już po 4 bronkach [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________ Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? siemasz yyy to będzie tak alkohol alkoholl później wieloryb dżakuzi i później pare mało istatnych rzeczy zwiazanych z motoryzacją i dalej to już tylko alkohol alkohol kedzior ty mnie rozpierdalasz poprostu aż mi przepona narywa :polew: :polew:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 noi ostatni drinn ;( ;( ;( ja mam ostatnie piwo ;(
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? stanley i kędzior ciągle browary i driny sączą kędziorowi na jednego zostało to w telegraficznym skrócie dziś do spamerów na katowicach może krolu dołączy jest już po 4 bronkach [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________ Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? siemasz yyy to będzie tak alkohol alkoholl później wieloryb dżakuzi i później pare mało istatnych rzeczy zwiazanych z motoryzacją i dalej to już tylko alkohol alkohol kedzior ty mnie rozpierdalasz poprostu aż mi przepona narywa :polew: :polew: bo ja taki trochę żartowniś jestem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:18_________________________________________________ noi ostatni drinn ;( ;( ;( ja mam ostatnie piwo ;( łączę się z tobą w bólu ;( ;( ;(
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 noi ostatni drinn ;( ;( ;( sprawdź czy w domu chleb i rum na kościach z draku laku to i kit dobry :polew:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? stanley i kędzior ciągle browary i driny sączą kędziorowi na jednego zostało to w telegraficznym skrócie dziś do spamerów na katowicach może krolu dołączy jest już po 4 bronkach [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________ Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? siemasz yyy to będzie tak alkohol alkoholl później wieloryb dżakuzi i później pare mało istatnych rzeczy zwiazanych z motoryzacją i dalej to już tylko alkohol alkohol kedzior ty mnie rozpierdalasz poprostu aż mi przepona narywa :polew: :polew: bo ja taki trochę żartowniś jestem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:18_________________________________________________ noi ostatni drinn ;( ;( ;( ja mam ostatnie piwo ;( łączę się z tobą w bólu ;( ;( ;( miałbym jeszcze jedno, ale ten blond szatan mi porwał i wypił
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? stanley i kędzior ciągle browary i driny sączą kędziorowi na jednego zostało to w telegraficznym skrócie dziś do spamerów na katowicach może krolu dołączy jest już po 4 bronkach [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________ Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? siemasz yyy to będzie tak alkohol alkoholl później wieloryb dżakuzi i później pare mało istatnych rzeczy zwiazanych z motoryzacją i dalej to już tylko alkohol alkohol kedzior ty mnie rozpierdalasz poprostu aż mi przepona narywa :polew: :polew: bo ja taki trochę żartowniś jestem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:18_________________________________________________ noi ostatni drinn ;( ;( ;( ja mam ostatnie piwo ;( łączę się z tobą w bólu ;( ;( ;( już się tak nie smaruj wiemy że jesteś zabawny :kox:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 jak sie zdenerwuję to walę do tereski (monopol 24h)
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? stanley i kędzior ciągle browary i driny sączą kędziorowi na jednego zostało to w telegraficznym skrócie dziś do spamerów na katowicach może krolu dołączy jest już po 4 bronkach [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________ Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? siemasz yyy to będzie tak alkohol alkoholl później wieloryb dżakuzi i później pare mało istatnych rzeczy zwiazanych z motoryzacją i dalej to już tylko alkohol alkohol kedzior ty mnie rozpierdalasz poprostu aż mi przepona narywa :polew: :polew: bo ja taki trochę żartowniś jestem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:18_________________________________________________ noi ostatni drinn ;( ;( ;( ja mam ostatnie piwo ;( łączę się z tobą w bólu ;( ;( ;( miałbym jeszcze jedno, ale ten blond szatan mi porwał i wypił :polew: sprawdź może nie dopiła
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? stanley i kędzior ciągle browary i driny sączą kędziorowi na jednego zostało to w telegraficznym skrócie dziś do spamerów na katowicach może krolu dołączy jest już po 4 bronkach [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________ Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? siemasz yyy to będzie tak alkohol alkoholl później wieloryb dżakuzi i później pare mało istatnych rzeczy zwiazanych z motoryzacją i dalej to już tylko alkohol alkohol kedzior ty mnie rozpierdalasz poprostu aż mi przepona narywa :polew: :polew: bo ja taki trochę żartowniś jestem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:18_________________________________________________ noi ostatni drinn ;( ;( ;( ja mam ostatnie piwo ;( łączę się z tobą w bólu ;( ;( ;( miałbym jeszcze jedno, ale ten blond szatan mi porwał i wypił :polew: sprawdź może nie dopiła sahara ;(
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 jak sie zdenerwuję to walę do tereski (monopol 24h) powiem ci to już choroba AA nadchodzi robić ci już rezerwacje wpisowe gratis :wink4:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? stanley i kędzior ciągle browary i driny sączą kędziorowi na jednego zostało to w telegraficznym skrócie dziś do spamerów na katowicach może krolu dołączy jest już po 4 bronkach [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________ Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? siemasz yyy to będzie tak alkohol alkoholl później wieloryb dżakuzi i później pare mało istatnych rzeczy zwiazanych z motoryzacją i dalej to już tylko alkohol alkohol kedzior ty mnie rozpierdalasz poprostu aż mi przepona narywa :polew: :polew: bo ja taki trochę żartowniś jestem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:18_________________________________________________ noi ostatni drinn ;( ;( ;( ja mam ostatnie piwo ;( łączę się z tobą w bólu ;( ;( ;( już się tak nie smaruj wiemy że jesteś zabawny :kox: zabawny to jest klaun (no chyba że ci o to chodziło) ja jestem wesoły :> http://www.youtube.com/watch?v=9EfdiKz-z8U buehehehhehe :polew:
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? stanley i kędzior ciągle browary i driny sączą kędziorowi na jednego zostało to w telegraficznym skrócie dziś do spamerów na katowicach może krolu dołączy jest już po 4 bronkach [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________ Hej Panowie z wieczorka! kto mi streściparę stron SPAMU? siemasz yyy to będzie tak alkohol alkoholl później wieloryb dżakuzi i później pare mało istatnych rzeczy zwiazanych z motoryzacją i dalej to już tylko alkohol alkohol kedzior ty mnie rozpierdalasz poprostu aż mi przepona narywa :polew: :polew: bo ja taki trochę żartowniś jestem [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:18_________________________________________________ noi ostatni drinn ;( ;( ;( ja mam ostatnie piwo ;( łączę się z tobą w bólu ;( ;( ;( miałbym jeszcze jedno, ale ten blond szatan mi porwał i wypił :polew: sprawdź może nie dopiła sahara ;( ma spust
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 jak sie zdenerwuję to walę do tereski (monopol 24h) powiem ci to już choroba AA nadchodzi robić ci już rezerwacje wpisowe gratis :wink4: widzę że masz tam Max jakieś układy :naughty: hehe
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 nie ważne może temat zmienimy [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:24_________________________________________________ jak sie zdenerwuję to walę do tereski (monopol 24h) powiem ci to już choroba AA nadchodzi robić ci już rezerwacje wpisowe gratis :wink4: widzę że masz tam Max jakieś układy :naughty: hehe pd każdego pozyskanego klienta mam Litra więc widzisz warto :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 hmm to może zróbmy tak ja się zapisze ty dostaniesz litra i go wypijemy razem co ty na to? :> z czym zmieńmy temat? [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:27_________________________________________________ a ile masz podstawy? :gwizdanie: na ja podstawy to teraz będe miał ze 100kg hehehe
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja sie zbieram panowie, jutro musze sporo zrobic
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 już sam się zmienił powiem ci nie głupi pomysł jak pijesz to myślisz
Rekomendowane odpowiedzi