akjam Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:20 ---------- addassko nadrobiłeś spam? Special 4U info z wczoraj... Spiżdżam na Chorzów.
addassko Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 A i jeszcze jedno addassko niedowiarku... Jak mówię, że 4kg to tak było... 4 kg amfetaminy w samochodzie kuriera z Holandii - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości Czaruś zwraca honor a te filmiki niezle :naughty:
oprych Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 addassko wrzuć mi jakiś link do naklejek dla dzieciakow na furke bo troszke nie moge sie ogarnac w twoim temacie o ile jeszcze sam dostepne ---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- addassko przepraszam - Czaruś
addassko Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 addassko wrzuć mi jakiś link do naklejek dla dzieciakow na furke bo troszke nie moge sie ogarnac w twoim temacie o ile jeszcze sam dostepne ---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- addassko przepraszam - Czaruś http://a4-klub.pl/sprzedam-22/naklejki-dziecko-w-aucie-5-tura-ruszamy-pod-koniec-czerwca-177436/ jasne ze sa dostepne
oprych Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Tylko jeden wzór ? Wysłane z mojego GT-I9100
akjam Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 A i jeszcze jedno addassko niedowiarku... Jak mówię, że 4kg to tak było... 4 kg amfetaminy w samochodzie kuriera z Holandii - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości Czaruś zwraca honor a te filmiki niezle :naughty: No od razu lepiej "czaruś"!
addassko Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Tylko jeden wzór ?Wysłane z mojego GT-I9100 1 wzor CHŁOPCZYK i 1 wzor DZIEWCZYNKA ---------- Post dopisany at 14:57 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ---------- A i jeszcze jedno addassko niedowiarku... Jak mówię, że 4kg to tak było... 4 kg amfetaminy w samochodzie kuriera z Holandii - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości Czaruś zwraca honor a te filmiki niezle :naughty: No od razu lepiej "czaruś"! słowo ważniejsze od . . .
Rekomendowane odpowiedzi