Seski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a to przepraszam bo takiego podobnego avanta widze jak jade do pracy pod alcatraz
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Piwo odratowane [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:35_________________________________________________właśnie pije jedno :kox: ej ej nie zapędzaj się tak zostaw coś potrzebującym :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Piwo odratowane [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:35_________________________________________________właśnie pije jedno :kox: odmroziłeś? hehe Stanley mam zaliczenia więc nieda rady ;(
krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Piwo odratowane [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:35_________________________________________________właśnie pije jedno :kox: odmroziłeś? hehe Stanley mam zaliczenia więc nieda rady ;( Wydaje mi się, że ono w ogóle nie zamarzło tylko się schłodziło
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Piwo odratowane [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:35_________________________________________________właśnie pije jedno :kox: odmroziłeś? hehe Stanley mam zaliczenia więc nieda rady ;( to sie synek ucz, a nie siedzisz na forum
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a to przepraszam bo takiego podobnego avanta widze jak jade do pracy pod alcatraz spoko luzzz ja mam ramy klubowe jak byś mnie gdzie widział na drodze :>[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:38_________________________________________________ Piwo odratowane [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:35_________________________________________________właśnie pije jedno :kox: odmroziłeś? hehe Stanley mam zaliczenia więc nieda rady ;( to sie synek ucz, a nie siedzisz na forum przecież niebędę się cały czas uczył chwila przerwy jak najbardziej wskazana, najważniejsze że zdążyłem zeszyt do religii uzupełnić :polew: [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:40_________________________________________________kto jeszcze niezapłacił za kalendarz?
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a to przepraszam bo takiego podobnego avanta widze jak jade do pracy pod alcatraz spoko luzzz ja mam ramy klubowe jak byś mnie gdzie widział na drodze :>[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:38_________________________________________________ Piwo odratowane [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:35_________________________________________________właśnie pije jedno :kox: odmroziłeś? hehe Stanley mam zaliczenia więc nieda rady ;( to sie synek ucz, a nie siedzisz na forum przecież niebędę się cały czas uczył chwila przerwy jak najbardziej wskazana, najważniejsze że zdążyłem zeszyt do religii uzupełnić :polew: [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:40_________________________________________________kto jeszcze niezapłacił za kalendarz? ja nie zapłaciłem bo nie zamawiałem
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 hehe żartowniś ile już wypiłeś? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 hehe żartowniś ile już wypiłeś? :gwizdanie: nie pije pisze prace mgr
Bulczas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam dzisiaj kolędę hehehe Dopiero :gwizdanie: nom niestety hehhe a wogóle jak tam wrażenia na glebie Rafał jeździ sie tak jak oczekiwałeś czy lipa, jesteś zadowolony? Ja w ten weekedn juz mówie dość zmieniam na kit czyli amorki Sachs plus springi -30mm h&r
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam dzisiaj kolędę hehehe Dopiero :gwizdanie: nom niestety hehhe a wogóle jak tam wrażenia na glebie Rafał jeździ sie tak jak oczekiwałeś czy lipa, jesteś zadowolony? Ja w ten weekedn juz mówie dość zmieniam na kit czyli amorki Sachs plus springi -30mm h&r co aż taka tragedia?
Bulczas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam dzisiaj kolędę hehehe Dopiero :gwizdanie: nom niestety hehhe a wogóle jak tam wrażenia na glebie Rafał jeździ sie tak jak oczekiwałeś czy lipa, jesteś zadowolony? Ja w ten weekedn juz mówie dość zmieniam na kit czyli amorki Sachs plus springi -30mm h&r co aż taka tragedia? No daj spokój chciałem spróbować gwintu i spróbowałem. Myślałem że będzie lepiej ale jednak wracam do czegoś sprawdzonego, czegoś co jest kompromisem między sportem, komfortem i wyglądem auta :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 widzisz a śmiałeś się ze mnie że niechcę gwintu aż tak masz twardo czy za nisko?
Bulczas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 widzisz a śmiałeś się ze mnie że niechcę gwintu aż tak masz twardo czy za nisko? Hehe no tak to jest człowiek uczy się na błedach Twardo i jadąc do pracy mam tak fatalną drogę że muszę jechać 20km/h :wallbash:
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 widzisz a śmiałeś się ze mnie że niechcę gwintu aż tak masz twardo czy za nisko? Hehe no tak to jest człowiek uczy się na błedach Twardo i jadąc do pracy mam tak fatalną drogę że muszę jechać 20km/h :wallbash: wkońcu ktoś podziela moją opinię albo robi sobie ze mnie jajca żebym sprzedał swój gwint :polew: jesteś w spisku z Puckiem?
Bulczas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 widzisz a śmiałeś się ze mnie że niechcę gwintu aż tak masz twardo czy za nisko? Hehe no tak to jest człowiek uczy się na błedach Twardo i jadąc do pracy mam tak fatalną drogę że muszę jechać 20km/h :wallbash: wkońcu ktoś podziela moją opinię albo robi sobie ze mnie jajca żebym sprzedał swój gwint :polew: jesteś w spisku z Puckiem? Pucek już nie chcę Twojego gwintu bo na ostatnim spocie jeździł moim i też powiedział że ni hu.. gwintu. 1BE za wysoko stoi trochę ale takie springi -30, -35 są optymalne
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 widzisz a śmiałeś się ze mnie że niechcę gwintu aż tak masz twardo czy za nisko? Hehe no tak to jest człowiek uczy się na błedach Twardo i jadąc do pracy mam tak fatalną drogę że muszę jechać 20km/h :wallbash: :gwizdanie: nie ma jak komfotwahrwerk czyli 1BA
Bulczas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 widzisz a śmiałeś się ze mnie że niechcę gwintu aż tak masz twardo czy za nisko? Hehe no tak to jest człowiek uczy się na błedach Twardo i jadąc do pracy mam tak fatalną drogę że muszę jechać 20km/h :wallbash: Nie to jak dla mnie jest za miękkie :gwizdanie: Szkoda że audi nie zrobiło czegoś w stylu bmw. Bmw na ori zawiasie przyzwoicie wygląda nawet na większej feldze i prowadzi sie sztywniej :gwizdanie: nie ma jak komfotwahrwerk czyli 1BA
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 widzisz a śmiałeś się ze mnie że niechcę gwintu aż tak masz twardo czy za nisko? Hehe no tak to jest człowiek uczy się na błedach Twardo i jadąc do pracy mam tak fatalną drogę że muszę jechać 20km/h :wallbash: wkońcu ktoś podziela moją opinię albo robi sobie ze mnie jajca żebym sprzedał swój gwint :polew: jesteś w spisku z Puckiem? Pucek już nie chcę Twojego gwintu bo na ostatnim spocie jeździł moim i też powiedział że ni hu.. gwintu. 1BE za wysoko stoi trochę ale takie springi -30, -35 są optymalne 1BE + 18" i jest moim zdaniem wsam raz :> szkoda że do mojej tak ciężko znajść 1BE
Bulczas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 widzisz a śmiałeś się ze mnie że niechcę gwintu aż tak masz twardo czy za nisko? Hehe no tak to jest człowiek uczy się na błedach Twardo i jadąc do pracy mam tak fatalną drogę że muszę jechać 20km/h :wallbash: wkońcu ktoś podziela moją opinię albo robi sobie ze mnie jajca żebym sprzedał swój gwint :polew: jesteś w spisku z Puckiem? Pucek już nie chcę Twojego gwintu bo na ostatnim spocie jeździł moim i też powiedział że ni hu.. gwintu. 1BE za wysoko stoi trochę ale takie springi -30, -35 są optymalne 1BE + 18" i jest moim zdaniem wsam raz :> szkoda że do mojej tak ciężko znajść 1BE Nie tylko do Twojej cieżko znaleźć tylko ogólnie 1BE ciężko znaleźć.
Rekomendowane odpowiedzi