Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli trzeba szukac modelu B6 w s-line i sportpaket :decayed::kox:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a amorki musisz kupić czy zakładasz te co miałeś?

Opublikowano

czyli trzeba szukac modelu B6 w s-line i sportpaket :decayed::kox:

Za kilka lat :gwizdanie:

a amorki musisz kupić czy zakładasz te co miałeś?

Zakładam te co miałem bo to są prawie nówki Sachsa :wink4:

Opublikowano

widzisz a śmiałeś się ze mnie że niechcę gwintu :tongue4: aż tak masz twardo czy za nisko?

Hehe no tak to jest człowiek uczy się na błedach :naughty: Twardo i jadąc do pracy mam tak fatalną drogę że muszę jechać 20km/h :wallbash: :wallbash:

wkońcu ktoś podziela moją opinię :good: albo robi sobie ze mnie jajca żebym sprzedał swój gwint :thumbdown::polew: :polew: :polew: jesteś w spisku z Puckiem?

Pucek już nie chcę Twojego gwintu bo na ostatnim spocie jeździł moim i też powiedział że ni hu.. gwintu. 1BE za wysoko stoi trochę ale takie springi -30, -35 są optymalne

:wink4: 1BE + 18" i jest moim zdaniem wsam raz :> szkoda że do mojej tak ciężko znajść 1BE :confused4:

Nie tylko do Twojej cieżko znaleźć tylko ogólnie 1BE ciężko znaleźć.

a forum widziałem pare ogłoszeń o sprzedaży 1BE do TDI :) ale zgodzę się z Tobą że ciężko taki znajść i tym bardziej w przyzwoitym stanie :>

hmmm przecież Pucek miał w poprzedniej a4 podobno zawias i mówił że spoko więc czemu teraz zmienił zdanie?

ja w pon najprawdopodobniej daję auto na warsztat,

weźmnie mnie ktoś we wtorek na spota? Rafał, Oko? :>

Opublikowano

cipaki jesteście :gwizdanie:

http://moto.allegro.pl/item886797766_fk_audi_a4_gwintowane_sportowe_gwint_tuning.html

a tu taniutko gwint jest , ale widze że nie aktualne :)

Aktualne chyba bo aukcja nie jest zakończona :gwizdanie: Miało być fajnie a jest do bani. Keżor dało by radę pobawić się u Ciebie z zawiasem :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 17:55_________________________________________________

widzisz a śmiałeś się ze mnie że niechcę gwintu :tongue4: aż tak masz twardo czy za nisko?

Hehe no tak to jest człowiek uczy się na błedach :naughty: Twardo i jadąc do pracy mam tak fatalną drogę że muszę jechać 20km/h :wallbash: :wallbash:

wkońcu ktoś podziela moją opinię :good: albo robi sobie ze mnie jajca żebym sprzedał swój gwint :thumbdown::polew: :polew: :polew: jesteś w spisku z Puckiem?

Pucek już nie chcę Twojego gwintu bo na ostatnim spocie jeździł moim i też powiedział że ni hu.. gwintu. 1BE za wysoko stoi trochę ale takie springi -30, -35 są optymalne

:wink4: 1BE + 18" i jest moim zdaniem wsam raz :> szkoda że do mojej tak ciężko znajść 1BE :confused4:

Nie tylko do Twojej cieżko znaleźć tylko ogólnie 1BE ciężko znaleźć.

a forum widziałem pare ogłoszeń o sprzedaży 1BE do TDI :) ale zgodzę się z Tobą że ciężko taki znajść i tym bardziej w przyzwoitym stanie :>

hmmm przecież Pucek miał w poprzedniej a4 podobno zawias i mówił że spoko więc czemu teraz zmienił zdanie?

ja w pon najprawdopodobniej daję auto na warsztat,

weźmnie mnie ktoś we wtorek na spota? Rafał, Oko? :>

No mogę Cię zabrać ale ja mam na noc do pracy to byś musiał wracać tak koło 21 :tongue4:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 17:56_________________________________________________Zmienił jak się przejechał moim autem teraz we wtorek :decayed:

Opublikowano

hmm to np z Tobą bym przyjechał a spowrotem może Oko by mnie podrzucił a jak nie to też z Tobą :>

Opublikowano

hmm to np z Tobą bym przyjechał a spowrotem może Oko by mnie podrzucił a jak nie to też z Tobą :>

:good:
Opublikowano

napisałem nieaktualne, bo wszyscy wracają do serii :gwizdanie:

narazie nie mam zbytnio czasu żeby Cie zaprosić na garaż no i już jest kolejka trzeba czekać :tongue4:

Opublikowano
Zmienił jak się przejechał moim autem teraz we wtorek

to może ściemniał że miał zawias hehe :polew::tongue4:

Opublikowano

narazie nie mam zbytnio czasu żeby Cie zaprosić na garaż no i już jest kolejka trzeba czekać :tongue4:

a ty Keżor kiedy zmieniasz na ori ? :tongue4:

dużo zarabiasz na tym wynajmowaniu garaża? :tongue4:

Opublikowano

jakbym brał opłaty za rezanie w grażu to bym B8 jeździł jak nie lepiej :tongue4:

ja nie zmieniam , a na lato sie zastanawiam czy jeszcze nie skręcić bliżej ziemi :kox:

Opublikowano

Aha spoko nic powalczę na mrozie bo mam kupca na gwint i muszę go zmienić w ten weekend albo na początku przyszłego tygodnia :gwizdanie:
Opublikowano

wydaje mi się że bardzo ładne fele :>[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 18:02_________________________________________________

jakbym brał opłaty za rezanie w grażu to bym B8 jeździł jak nie lepiej :tongue4:

ja nie zmieniam , a na lato sie zastanawiam czy jeszcze nie skręcić bliżej ziemi :kox:

szalony hehehe :kox:

Opublikowano

Opłaty to nie głupi pomysł :tongue4: Ty Keżor jesteś rezaczem 2010 to się nie dziwię :decayed:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 18:03_________________________________________________Ja spadam panowie będę wieczorem może :hi:

Opublikowano

Rafał zmień sobie podpis :tongue4: hehe no zaraz będę miał wizytę dusz pasterską hehe[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 18:06_________________________________________________hmm to chyba te tylko środek by pasowało zrobić na czarno :>

http://www.moto.allegro.pl/item885814211_nowe_felgi_z_rantem_17_5x114_3_bialy_polerka.html

te też kozackie

http://www.moto.allegro.pl/item892562248_tenzor_czarne_4x100_4x114_3_5x100_5x114_3_wawa.html

Opublikowano

co to za rozstawy są? szukaj w 5x112 , ale felgi koksik :kox:

Opublikowano

te czarne fajne :kox:

ja też będę później

Opublikowano

o felgach dopiero bede myslał przed wakacjami więc jeszcze mam trochę czasu :> rozrzad->wydech->zawieszenie->audio->fele->grill->RS4 muhehehe[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 18:20_________________________________________________ksiądz proboszcz juz się zbliża już pukaaa do myychhh drzwiiii pobiegnę go przywitaaaććć w mym ręku wino drżyyyy[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 18:26_________________________________________________i już po wszystkiemu hehehe niebyło tak źle przeżyłem wodę święconą chociaż mnie trochę poparzyła :evil: :evil: :evil::tongue4: :tongue4: