stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dziewczyny: JA chce taki SIATEX jak bym sobie przyczepił znaczek to prawie tak jak u mnie by było :polew: :polew: ty masz całkiem w cipkę
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 czy wszystkie spoty muszą mieć miejsce w tygodniu??? kurcze.... chyba że się mylę.... a na spocie mogę kupić też naklejkę wypukła bo przelewu na te kilkanaście złotych na razie jakoś nie udało mi się zrobić, tym bardziej zza granicy w weekend ciężka sprawa bo u nas auta odpoczywają gdy właściciele balują akurat w te magiczne dni Dziewczyny: JA chce taki SIATEX jak bym sobie przyczepił znaczek to prawie tak jak u mnie by było :polew: :polew: PRAWIE robi wielką różnicę :decayed: dzieki... ;( hehehe
akjam Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 czy wszystkie spoty muszą mieć miejsce w tygodniu??? kurcze.... chyba że się mylę.... a na spocie mogę kupić też naklejkę wypukła bo przelewu na te kilkanaście złotych na razie jakoś nie udało mi się zrobić, tym bardziej zza granicy O wypukłych nic nie wiem ale może keżor ma coś w zanadrzu... P.S. A co Ci kolego się stało, że masz już żółtego kropka? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 KędziSAN, widze ostro ostatnio poczynasz na forum :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 KędziSAN, widze ostro ostatnio poczynasz na forum :gwizdanie: eee niewiem o co ci chodzi? możesz rozwinąć swoją myśl?
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 KędziSAN, widze ostro ostatnio poczynasz na forum :gwizdanie: eee niewiem o co ci chodzi? możesz rozwinąć swoją myśl? statystyki z dnia dzisiejszego np[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:26_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 KędziSAN, widze ostro ostatnio poczynasz na forum :gwizdanie: eee niewiem o co ci chodzi? możesz rozwinąć swoją myśl? statystyki z dnia dzisiejszego np[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:26_________________________________________________ nom mam wolne to sobie siedzę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 KędziSAN, widze ostro ostatnio poczynasz na forum :gwizdanie: eee niewiem o co ci chodzi? możesz rozwinąć swoją myśl? statystyki z dnia dzisiejszego np[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:26_________________________________________________ nom mam wolne to sobie siedzę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak wam cos opowiem we wtorek to padniecie :polew: zdolniacha ze mnie jak skurw...syn
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 StanleySan pisz teraz a we wtorek też się z tego pośmiejemy muhehehe
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 StanleySan pisz teraz a we wtorek też się z tego pośmiejemy muhehehe nie moge na forum
Bulczas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 StanleySan pisz teraz a we wtorek też się z tego pośmiejemy muhehehe nie moge na forum Pisz a nie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 StanleySan pisz teraz a we wtorek też się z tego pośmiejemy muhehehe nie moge na forum Pisz a nie :gwizdanie: No dawaj! Dawaj!
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 niewstydź się hhehehe każdy popełnia gafyy hehe
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 to nie gafa chociaż, może i troszkę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 to nie gafa chociaż, może i troszkę :gwizdanie: nietrzymaj nas w niepewności daj się pośmiać :polew:
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 nie mogę... [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:48_________________________________________________nie moge bo to dotyczy mojej niuni http://www.viva.mercedes-benz.pl/content/poland/retailer-4/viva-trans/pl/home/trucks/home/services/our_team.html#mainnav ale jestem fotogeniczny
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 "Specjalista ds. napraw powypadkowych" muehhehehehe kozakkk[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:56_________________________________________________twojej niuni że żony czy że autka?
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 "Specjalista ds. napraw powypadkowych" muehhehehehe kozakkk[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:56_________________________________________________twojej niuni że żony czy że autka? auta, moja żona to pijawka
akjam Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 "Specjalista ds. napraw powypadkowych" muehhehehehe kozakkk[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:56_________________________________________________twojej niuni że żony czy że autka? auta, moja żona to pijawka
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 "Specjalista ds. napraw powypadkowych" muehhehehehe kozakkk[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:56_________________________________________________twojej niuni że żony czy że autka? auta, moja żona to pijawka ok to już teraz będziemy wiedzieli muhehehehehe
Rekomendowane odpowiedzi