Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 no fakt, ostatnio to o tej porze szedłem się golić cóż z tego nic mi to nie dało, bo i tak mięsa nie wyrwałem Stanleyowa, a Ty też zboczona jesteś, nie wykręcaj się, dzisiaj już co nieco pokazałaś
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 a nie jest trochę za późno na spam? Akjam, jak byś słyszał co potem te Kobiety gadały, to byś padł, normalnie szok :> jakie za pozno o tej porze to my do imperium ostatnio sie wybieralismy :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 01:30_________________________________________________ Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> ała, ona mnie bije idę spać na taborecie w kuchni lepiej niech bije niż by Ci wkładała gdzieś kulki albo gumowym sadzila diman, świntuchu! ...jakim gumowym??? (stanleyowa) :polew: [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 01:30_________________________________________________ Dzieki Katowiczanie i Chorzowianie za przybycie Baśka to na prawdę bardzo rozgadana dziewczyna, Stanley chyba do Niej nie pasuje Biedny chłopak :> ała, ona mnie bije idę spać na taborecie w kuchni lepiej niech bije niż by Ci wkładała gdzieś kulki albo gumowym sadzila diman, świntuchu! ...jakim gumowym??? (stanleyowa) swoje konto se zaloz pomyśle nad tym, a tymczasem musze wymuszać miejsce przy kompie [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 01:32_________________________________________________ no fakt, ostatnio to o tej porze szedłem się golić cóż z tego nic mi to nie dało, bo i tak mięsa nie wyrwałem Stanleyowa, a Ty też zboczona jesteś, nie wykręcaj się, dzisiaj już co nieco pokazałaś sssoooo tyyy gadaszzzz??? ja zboczona? ...chyba mnie z kimś pomyliłeś! :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 no fakt, ostatnio to o tej porze szedłem się golić cóż z tego nic mi to nie dało, bo i tak mięsa nie wyrwałem Stanleyowa, a Ty też zboczona jesteś, nie wykręcaj się, dzisiaj już co nieco pokazałaś bos za duzo chcial naraz
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobra Panowie i Panie... Ja spadam w kimono! Może jakiś filmik jeszcze obejrzę...
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobra Panowie i Panie... Ja spadam w kimono! Może jakiś filmik jeszcze obejrzę... narka
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobra Panowie i Panie... Ja spadam w kimono! Może jakiś filmik jeszcze obejrzę... narka Choć może będę co jakiś czas zerkał... :naughty:
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobra Panowie i Panie... Ja spadam w kimono! Może jakiś filmik jeszcze obejrzę... narqa , tylko nie na redtube
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 na mnie też już czas, Dobranoc no papa Panie grzeczny
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 to stanley zostalismy sami na polu bitwy [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 01:50_________________________________________________ide se zrobic cos do zjedzenia zara wracam
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dobranoc wszystkim... ode mnie i Stanleya :>
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dobranoc wszystkim... ode mnie i Stanleya :> no to narazie basia i stanley
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobra jeszcze jesteśmy na czas spożycia jednego browca
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobra jeszcze jesteśmy na czas spożycia jednego browca
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobra jeszcze jesteśmy na czas spożycia jednego browca a co ty jeszcze na forum robisz? nie powinieneś właśnie dostarczać luci2001 pomysłów...? hehehe
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobra jeszcze jesteśmy na czas spożycia jednego browca a co ty jeszcze na forum robisz? nie powinieneś właśnie dostarczać luci2001 pomysłów...? hehehe luci zarzywa blogiego snu [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 02:08_________________________________________________a ja czekam za pojdziecie spac bo musze swiatlo zgasic bo nie bede za prad placil
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobra jeszcze jesteśmy na czas spożycia jednego browca a co ty jeszcze na forum robisz? nie powinieneś właśnie dostarczać luci2001 pomysłów...? hehehe luci zarzywa blogiego snu [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 02:08_________________________________________________a ja czekam za pojdziecie spac bo musze swiatlo zgasic bo nie bede za prad placil sknera
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobra jeszcze jesteśmy na czas spożycia jednego browca a co ty jeszcze na forum robisz? nie powinieneś właśnie dostarczać luci2001 pomysłów...? hehehe luci zarzywa blogiego snu [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 02:08_________________________________________________a ja czekam za pojdziecie spac bo musze swiatlo zgasic bo nie bede za prad placil sknera nie sknera tylko oszczednis
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobra jeszcze jesteśmy na czas spożycia jednego browca a co ty jeszcze na forum robisz? nie powinieneś właśnie dostarczać luci2001 pomysłów...? hehehe luci zarzywa blogiego snu [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 02:08_________________________________________________a ja czekam za pojdziecie spac bo musze swiatlo zgasic bo nie bede za prad placil sknera nie sknera tylko oszczednis to zrelaksuj sie troszkę ... Kabaret Moralnego Niepokoju - Drzwi [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 02:13_________________________________________________do rana... znaczy sie do południa
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 kabaret pierwsza liga idzie sie z nimi usmiac ale spadam juz zgascie swiatlo basia i stanley
Rekomendowane odpowiedzi