krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 co ty od niego chcesz przeciez to glowny spamer katowicki ma więcej koni od mojego APU a na poważnie to widziałem, nawet Króla wyprzedził :> no co ty - muszę sprawdzić...
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 co ty od niego chcesz przeciez to glowny spamer katowicki Przecież zna się chyba na żartach i do nie weźmie sobie tego co mówimy do serca :gwizdanie: no nie wiem ale wole go bronic moze mi sie da jeszcze karnac tym swoim qwatro Teraz to na pewno już nie da Ci pojeździć bo pomyśli że lecisz na jego furę :polew:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 co ty od niego chcesz przeciez to glowny spamer katowicki ma więcej koni od mojego APU a na poważnie to widziałem, nawet Króla wyprzedził :> no co ty - muszę sprawdzić... no niestety krolu przegrywasz pisz cos zanim go nie ma[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:47_________________________________________________ co ty od niego chcesz przeciez to glowny spamer katowicki Przecież zna się chyba na żartach i do nie weźmie sobie tego co mówimy do serca :gwizdanie: no nie wiem ale wole go bronic moze mi sie da jeszcze karnac tym swoim qwatro Teraz to na pewno już nie da Ci pojeździć bo pomyśli że lecisz na jego furę :polew: nie no leciec nie lece ale fajnie sie tym jezdzilo
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no nie wiem ale wole go bronic moze mi sie da jeszcze karnac tym swoim qwatro Teraz to na pewno już nie da Ci pojeździć bo pomyśli że lecisz na jego furę :polew: nie no leciec nie lece ale fajnie sie tym jezdzilo To fakt też miałem okazję pojeździć
Gość elvis80 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 powitanie koledzy muszę kiedyś na Katowicki slocik podjechać moim golaskiem....
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 powitanie koledzy muszę kiedyś na Katowicki slocik podjechać moim golaskiem.... dobrze że masz takie podejście, a nie jak niektórzy koledzy którzy wpadną dopiero wtedy jak będą mieli wyrezane auto [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________ ja idę spać królu, nie łam się, będzie dobrze
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja idę spać powitanie koledzy muszę kiedyś na Katowicki slocik podjechać moim golaskiem.... dobrze że masz takie podejście, a nie jak niektórzy koledzy którzy wpadną dopiero wtedy jak będą mieli wyrezane auto [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________ ja idę spać królu, nie łam się, będzie dobrze Dobre Pucek :polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:54_________________________________________________ powitanie koledzy muszę kiedyś na Katowicki slocik podjechać moim golaskiem.... Zapraszamy
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 wiem Rafał :> w tym momencie trzeba chyba pozdrowić Kolegę z Sosnowca
Gość elvis80 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 kolego Pucek looknij na moją CZWÓRECZKĘ... bo mam fotki na pokaż swoją niunię i kilka pytań ale jakos nikt nie chce się wypowiedzieć....
Gość elvis80 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Rafal87 dzięki na bank wpadnę jak tylko mi na to czas pozwoli....
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 wiem Rafał :> w tym momencie trzeba chyba pozdrowić Kolegę z Sosnowca :polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:56_________________________________________________ kolego Pucek looknij na moją CZWÓRECZKĘ... bo mam fotki na pokaż swoją niunię i kilka pytań ale jakos nikt nie chce się wypowiedzieć.... wrzuc linka obadamy
Gość elvis80 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 looknijcie na moją Niuńkę... i powiedźcie co i jak na jej temacik....tam nawet propozycje letnich kapci zaprezentowałem....
Gość elvis80 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awa_moja_20fsi_z_fotkami-t113777.0.html
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 wiem Rafał :> w tym momencie trzeba chyba pozdrowić Kolegę z Sosnowca To dla kolegi z mysłowic raczej
Gość elvis80 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no i sie ożywiła moja stronka z A4 dzięki Panowie
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 wiem Rafał :> w tym momencie trzeba chyba pozdrowić Kolegę z Sosnowca To dla kolegi z mysłowic raczej a no może i z mysłowic wydawało mi się że jest z sosnowca, a nie chciało mi się szukać no i sie ożywiła moja stronka z A4 dzięki Panowie Ty jesteś za bardzo niecierpliwy, już na starcie napisałeś że nie chcesz malować dokładek w kolor i nie chcesz innych jak 17'' felg, więc co tam ludzie Ci mają proponować? więcej luzu i spokoju
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 wiem Rafał :> w tym momencie trzeba chyba pozdrowić Kolegę z Sosnowca To dla kolegi z mysłowic raczej a no może i z mysłowic wydawało mi się że jest z sosnowca, a nie chciało mi się szukać no i sie ożywiła moja stronka z A4 dzięki Panowie Ty jesteś za bardzo niecierpliwy, już na starcie napisałeś że nie chcesz malować dokładek w kolor i nie chcesz innych jak 17'' felg, więc co tam ludzie Ci mają proponować? więcej luzu i spokoju W sumie to jest jeden z mysłowic i jeden z sosnowca co na batalionie non stop siedzą a na spoty to nie przyjeżdzają :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 wiem Rafał :> w tym momencie trzeba chyba pozdrowić Kolegę z Sosnowca To dla kolegi z mysłowic raczej a no może i z mysłowic wydawało mi się że jest z sosnowca, a nie chciało mi się szukać no i sie ożywiła moja stronka z A4 dzięki Panowie Ty jesteś za bardzo niecierpliwy, już na starcie napisałeś że nie chcesz malować dokładek w kolor i nie chcesz innych jak 17'' felg, więc co tam ludzie Ci mają proponować? więcej luzu i spokoju W sumie to jest jeden z mysłowic i jeden z sosnowca co na batalionie non stop siedzą a na spoty to nie przyjeżdzają :gwizdanie: bo widocznie szkoda im na wahe :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi