Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 No to niezłe sknerusy bo jeżdża gnojwozami Nie koledzy chcą przyjechać z kozaka wyrezanymi furami :kox:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 No to niezłe sknerusy bo jeżdża gnojwozami Nie koledzy chcą przyjechać z kozaka wyrezanymi furami :kox: dokładnie, teraz lans jest w modzie
Gość elvis80 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 No to niezłe sknerusy bo jeżdża gnojwozami Nie koledzy chcą przyjechać z kozaka wyrezanymi furami :kox: dokładnie, teraz lans jest w modzie no ja to chciałbym już lato i chyba serio se 18" zapodam...zaraz poszukam -35 sprężynek...
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 No to niezłe sknerusy bo jeżdża gnojwozami Nie koledzy chcą przyjechać z kozaka wyrezanymi furami :kox: dokładnie, teraz lans jest w modzie no ja to chciałbym już lato i chyba serio se 18" zapodam...zaraz poszukam -35 sprężynek... Każdy chyba czeka na cieplejsze dni :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a noooo też się będę lansował w kato
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a noooo też się będę lansował w kato No no zimny łokieć muza i nie pogadasz
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a noooo też się będę lansował w kato No no zimny łokieć muza i nie pogadasz prawie, z wyłączoną klimą i bez muzyki, delektując się świstem turbiny
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a noooo też się będę lansował w kato No no zimny łokieć muza i nie pogadasz prawie, z wyłączoną klimą i bez muzyki, delektując się świstem turbiny Też czekam na te chwilę
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 narazie do dzisiaj To co dziś ja gaszę światło :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no ja też powoli spadam rano odwiedza mnie kurier...
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no ja też powoli spadam rano odwiedza mnie kurier... Aha no to luzik Lubię kiedy przyjeżdza kurier
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no ja też powoli spadam rano odwiedza mnie kurier... Aha no to luzik Lubię kiedy przyjeżdza kurier na tego już się nie mogę doczekać
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no ja też powoli spadam rano odwiedza mnie kurier... Aha no to luzik Lubię kiedy przyjeżdza kurier na tego już się nie mogę doczekać A śmiałeś się ze mnie na gadu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no ja też powoli spadam rano odwiedza mnie kurier... Aha no to luzik Lubię kiedy przyjeżdza kurier na tego już się nie mogę doczekać A śmiałeś się ze mnie na gadu :gwizdanie: nie no, nie z tego :gwizdanie: tylko z tego Twojego bezguścia
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no ja też powoli spadam rano odwiedza mnie kurier... Aha no to luzik Lubię kiedy przyjeżdza kurier na tego już się nie mogę doczekać A śmiałeś się ze mnie na gadu :gwizdanie: nie no, nie z tego :gwizdanie: tylko z tego Twojego bezguścia Jeszcze Ci gały opadną w lato jak zobaczysz moją
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no ja też powoli spadam rano odwiedza mnie kurier... Aha no to luzik Lubię kiedy przyjeżdza kurier na tego już się nie mogę doczekać A śmiałeś się ze mnie na gadu :gwizdanie: nie no, nie z tego :gwizdanie: tylko z tego Twojego bezguścia Jeszcze Ci gały opadną w lato jak zobaczysz moją liczę na to :> na prawdę, chciałbym żeby tak było
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no ja też powoli spadam rano odwiedza mnie kurier... Aha no to luzik Lubię kiedy przyjeżdza kurier na tego już się nie mogę doczekać A śmiałeś się ze mnie na gadu :gwizdanie: nie no, nie z tego :gwizdanie: tylko z tego Twojego bezguścia Jeszcze Ci gały opadną w lato jak zobaczysz moją liczę na to :> na prawdę, chciałbym żeby tak było I wzajemnie. Kiedy idziemy na jakąś imprezę imperium itp
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no ja też powoli spadam rano odwiedza mnie kurier... Aha no to luzik Lubię kiedy przyjeżdza kurier na tego już się nie mogę doczekać A śmiałeś się ze mnie na gadu :gwizdanie: nie no, nie z tego :gwizdanie: tylko z tego Twojego bezguścia Jeszcze Ci gały opadną w lato jak zobaczysz moją liczę na to :> na prawdę, chciałbym żeby tak było I wzajemnie. Kiedy idziemy na jakąś imprezę imperium itp :> na mnie nie liczcie ja już długo na imperium nie zagoszczę
Rekomendowane odpowiedzi