akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Akumulator kupiony! Wziąłem ostatecznie Boscha S5 tego co Pajda wrzucił ale o nieco innych parametrach - 77AH i 780A. Różnica w cenie to tylko 20plnów a moc/pojemność nieco większa i prąd rozruchu też. Dzięki za linki i podpowiedź.
pajda Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Akumulator kupiony! Wziąłem ostatecznie Boscha S5 tego co Pajda wrzucił ale o nieco innych parametrach - 77AH i 780A. Różnica w cenie to tylko 20plnów a moc/pojemność nieco większa i prąd rozruchu też. Dzięki za linki i podpowiedź. spox dobry wybór fajna moc i prąd, ile dałeś jak można wiedzieć bo się zastanawiam czy nie brać do siebie.
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Akumulator kupiony! Wziąłem ostatecznie Boscha S5 tego co Pajda wrzucił ale o nieco innych parametrach - 77AH i 780A. Różnica w cenie to tylko 20plnów a moc/pojemność nieco większa i prąd rozruchu też. Dzięki za linki i podpowiedź. spox dobry wybór fajna moc i prąd, ile dałeś jak można wiedzieć bo się zastanawiam czy nie brać do siebie. Dałem 349PLNów. Tylko 25pln różnicy między tym tańszym. Nie mają go chyba wystawionego na alledrogo ale jak zajechałem to mi o nim powiedział.
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie bo się nie przygotowałem i nie mogłem odkręcić zabezpieczenia a u nich nie mieli odpowiednich narzędzi. Muszę im podwieźć bo dostałem kartkę na zwrot kaucji w kwocie 30pln.
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 jak co to na spocie mozesz przekazac jakiegos starego trypla to im podrzuce niebedziesz musial specjalnie jechac
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 jak co to na spocie mozesz przekazac jakiegos starego trypla to im podrzuce niebedziesz musial specjalnie jechac No i elegansio! :banan:Ty będziesz jechał do nich po aku? Miałem prosić o to ekype z MS ale dam tobie. Jest na 30 dni od dzisiaj więc jest czas. A zwrócisz kasę? :polew::polew::polew:
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 jak co to na spocie mozesz przekazac jakiegos starego trypla to im podrzuce niebedziesz musial specjalnie jechac No i elegansio! :banan:Ty będziesz jechał do nich po aku? Miałem prosić o to ekype z MS ale dam tobie. Jest na 30 dni od dzisiaj więc jest czas. A zwrócisz kasę? :polew::polew::polew: noi tutaj jest taki maly haczyk :polew::polew: ja kupilem w tamtym roku aku takze niemusze brac nowego a sprawe z oddaniem aku zalatwilem w ten sposob ze oko mi podarowal jakiegos starego badziewia bo szkoda mi bylo oddac im ten ktory mialem hehe
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :decayed: No to chyba będę musiał prosić Pajdę o przysługę.
stanley Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :decayed: No to chyba będę musiał prosić Pajdę o przysługę. pajda, twój aku - wystawi przeze mnie w dziale sprzedam
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :decayed: No to chyba będę musiał prosić Pajdę o przysługę. ale z ciebie zyla
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :decayed: No to chyba będę musiał prosić Pajdę o przysługę. pajda, twój aku - wystawi przeze mnie w dziale sprzedam :polew::polew: :decayed: No to chyba będę musiał prosić Pajdę o przysługę. ale z ciebie zyla :grin::grin:
pajda Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :decayed: No to chyba będę musiał prosić Pajdę o przysługę. pajda, twój aku - wystawi przeze mnie w dziale sprzedam :polew::polew: akjam nie ma problemu, podwioze twój stary aku - może się okaże ze twój stary jest lepszy nie co od mojego starego i zrobię zamiane i odwioze moj, który w zasadzie po zamianie będzię twój
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :decayed: No to chyba będę musiał prosić Pajdę o przysługę. pajda, twój aku - wystawi przeze mnie w dziale sprzedam :polew::polew: akjam nie ma problemu, podwioze twój stary aku - może się okaże ze twój stary jest lepszy nie co od mojego starego i zrobię zamiane i odwioze moj, który w zasadzie po zamianie będzię twój kto kombinuje ten zyje
Rekomendowane odpowiedzi