Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Co myślicie?AUDI A4 S LINE QUATRO XENON NAVI SKORA CZARNY 2004 (2925763645) - motoAllegro Mam wrazenie ze patrzysz po najtanszych ? A dopiero co gadka byla na spocie ze warto dac za przeszczepa 45tysia Nie patrzę po najtańszych ale tak wpadła w oko, ogólnie to ta: PIĘKNA A4 W PAKIECIE S-LINE, PEŁNY SERWIS (2918533737) - motoAllegro albo ta ale to będzie znowu prośba do Stasia AUDI 1,9 TDI 131 PS,SKÓRY,TEMPOMAT,SZYBERDACH (2922488133) - motoAllegro Fajne te sztuki na fotach Te, Tobie sie w glowce poprzewracalo? Od kiedy dla Ciebie TDI to silnik godny posiadania :grin: he he tak w tajemnicy to nie dla mnie, chyba jednak nie odważyłbym się na klekota chociaż kto wie, jak się trafi dobra sztuka to to chcesz diesla czy benzynę bo już sam nie wiem ?
tomaszstn Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 teraz diesla ---------- Post dopisany at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ---------- a później benzynkę
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 jeżeli nie masz ciśnienia na q - wybór jest spory
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 jak chcesz 2,5 to kup tanio zjebane!!!!!!!!!!!!!!!......tyle Ci doradzę ,bo naprawiał i tak będziesz .....to tylko kwestia czasu
tomaszstn Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Artur, a co myślisz o tej czarnej? Pchać się w 2,5? Ewentualnie na co zwrócić uwagę, np. podczas jazdy?
tomaszstn Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 No to właśnie jest mega tanio te 24tysie
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Artur, a co myślisz o tej czarnej? Pchać się w 2,5? Ewentualnie na co zwrócić uwagę, np. podczas jazdy? pchaj się
danielom Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja to jakbym teraz mial zmieniac to na tego typu sztuki: (nie przygladam sie konkretom, sacze kolejne piwko wiec sie nie nadaje, ale auto mnie urzeka i takie bedzie nastepne:decayed:) AUDI A6 1.9 TDI 131KM CHROMY SKÓRY ZAREJESTROWANY (2916024226) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ale Was teraz wzięło na gadki o motoryzacji.
tomaszstn Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 jeżeli nie masz ciśnienia na q - wybór jest spory No właśnie że nie tak do końca, bo jak dokładnie się przypatrzysz to już ciężej coś wybrać
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 jak chcesz 2,5 to kup tanio zjebane!!!!!!!!!!!!!!!......tyle Ci doradzę ,bo naprawiał i tak będziesz .....to tylko kwestia czasu To brzmi jak rada kierowcy ciezarowki z 20 letnim stazem Artur, a co myślisz o tej czarnej? Pchać się w 2,5? Ewentualnie na co zwrócić uwagę, np. podczas jazdy? Artur, a co myślisz o tej czarnej? Pchać się w 2,5? Ewentualnie na co zwrócić uwagę, np. podczas jazdy? pchaj się Koledzy k**wa, teraz doradzaja bierz bierz a potem postaw flache, bo na pewno nie rozchodzi sie tu o dobre intencje zeby samochod byl dobry
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja to jakbym teraz mial zmieniac to na tego typu sztuki:(nie przygladam sie konkretom, sacze kolejne piwko wiec sie nie nadaje, ale auto mnie urzeka i takie bedzie nastepne:decayed:) AUDI A6 1.9 TDI 131KM CHROMY SKÓRY ZAREJESTROWANY (2916024226) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 1.9TDI w A6 to przecież to moja corsa objedzie
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Byla ostatnio taka fajna A6 1.8TQ Avant za jakies 28,5 ale widze ze juz nie ma
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Daniel, też mi się tak wydaje że mnie ciulają
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 w obecnej sytuacji, ja nic nie doradzam
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 jak chcesz 2,5 to kup tanio zjebane!!!!!!!!!!!!!!!......tyle Ci doradzę ,bo naprawiał i tak będziesz .....to tylko kwestia czasu Artur, a co myślisz o tej czarnej? Pchać się w 2,5? Ewentualnie na co zwrócić uwagę, np. podczas jazdy? Ja to jakbym teraz mial zmieniac to na tego typu sztuki:(nie przygladam sie konkretom, sacze kolejne piwko wiec sie nie nadaje, ale auto mnie urzeka i takie bedzie nastepne:decayed:) AUDI A6 1.9 TDI 131KM CHROMY SKÓRY ZAREJESTROWANY (2916024226) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 1.9TDI w A6 to przecież to moja corsa objedzie Dobre :grin:
Rekomendowane odpowiedzi