Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? On robi zakupy na YouTube Jakie Ty robisz zakupy na YT? my są wypici ale on musi być nadupany :grin:
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? On robi zakupy na YouTube Jakie Ty robisz zakupy na YT? Oglądasz i zamawiasz
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z czym się nie zgadzasz, że 2.5 nie jest tanie w naprawach? on młody jest nie stresuj się Zalosne ale pozostawie bez komentarza
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z czym się nie zgadzasz, że 2.5 nie jest tanie w naprawach? Nie, z tym że tylko 2.5 tdi. Kazdy tdi kosztuje swoje, wiem po sobie, szczegolnie jak sie kupuje auto, ktore ma juz nascie lat i set tysiecy przejechane. No spoko, ale nie powiesz mi że benzynka jest tańsza.
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? On robi zakupy na YouTube Jakie Ty robisz zakupy na YT? Oglądasz i zamawiasz Ale masz fajnie.
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? On robi zakupy na YouTube Jakie Ty robisz zakupy na YT? my są wypici ale on musi być nadupany :grin: Te uważaj bo znowu garnek zjarasz..
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z czym się nie zgadzasz, że 2.5 nie jest tanie w naprawach? Nie, z tym że tylko 2.5 tdi. Kazdy tdi kosztuje swoje, wiem po sobie, szczegolnie jak sie kupuje auto, ktore ma juz nascie lat i set tysiecy przejechane. No spoko, ale nie powiesz mi że benzynka jest tańsza. Oczywiscie ze tak, mowimy o naprawach a nie o eksploatacji
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z czym się nie zgadzasz, że 2.5 nie jest tanie w naprawach? on młody jest nie stresuj się Zalosne ale pozostawie bez komentarza ochłoń
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? On robi zakupy na YouTube Jakie Ty robisz zakupy na YT? my są wypici ale on musi być nadupany :grin: :grin:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? On robi zakupy na YouTube Jakie Ty robisz zakupy na YT? my są wypici ale on musi być nadupany :grin: Te uważaj bo znowu garnek zjarasz.. spoko mam zakaz zbliżania się do palników
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z czym się nie zgadzasz, że 2.5 nie jest tanie w naprawach? Nie, z tym że tylko 2.5 tdi. Kazdy tdi kosztuje swoje, wiem po sobie, szczegolnie jak sie kupuje auto, ktore ma juz nascie lat i set tysiecy przejechane. No spoko, ale nie powiesz mi że benzynka jest tańsza. Oczywiscie ze tak, mowimy o naprawach a nie o eksploatacji Głupi termostat do benzynki to 250zl, swego czasu zamawialem części do 2litrowej benzynki i tanie to to nie było...
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? On robi zakupy na YouTube Jakie Ty robisz zakupy na YT? Oglądasz i zamawiasz :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? akjam o tobie nie mówie - ty pewnie przegladasz allegro albo ebay - i polujesz na jakieś mody ? On robi zakupy na YouTube Jakie Ty robisz zakupy na YT? my są wypici ale on musi być nadupany :grin: Te uważaj bo znowu garnek zjarasz.. spoko mam zakaz zbliżania się do palników Przezorny zawsze ubezpieczony.
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z czym się nie zgadzasz, że 2.5 nie jest tanie w naprawach? Nie, z tym że tylko 2.5 tdi. Kazdy tdi kosztuje swoje, wiem po sobie, szczegolnie jak sie kupuje auto, ktore ma juz nascie lat i set tysiecy przejechane. No spoko, ale nie powiesz mi że benzynka jest tańsza. Oczywiscie ze tak, mowimy o naprawach a nie o eksploatacji Głupi termostat do benzynki to 250zl, swego czasu zamawialem części do 2litrowej benzynki i tanie to to nie było... Porownaj najczestsze problemy jak np turbo, wtryski, pompa, pompki, dwumas, egr, dolot Wszystko kosztuje wiecej, nie liczac spalania.
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 po co ta agresja ?????????????? grunt ,że heble jeżdżą i ,że zdrowie mamy ....reszta się nie liczy
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z czym się nie zgadzasz, że 2.5 nie jest tanie w naprawach? Nie, z tym że tylko 2.5 tdi. Kazdy tdi kosztuje swoje, wiem po sobie, szczegolnie jak sie kupuje auto, ktore ma juz nascie lat i set tysiecy przejechane. No spoko, ale nie powiesz mi że benzynka jest tańsza. Oczywiscie ze tak, mowimy o naprawach a nie o eksploatacji Głupi termostat do benzynki to 250zl, swego czasu zamawialem części do 2litrowej benzynki i tanie to to nie było... Porownaj najczestsze problemy jak np turbo, wtryski, pompa, pompki, dwumas, egr, dolot Wszystko kosztuje wiecej, nie liczac spalania. Ja nie miałem takich problemów
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 po co ta agresja ??????????????grunt ,że heble jeżdżą i ,że zdrowie mamy ....reszta się nie liczy Gdzie widzisz agresje? Cos zdrowia stracil to Twoje
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z czym się nie zgadzasz, że 2.5 nie jest tanie w naprawach? Nie, z tym że tylko 2.5 tdi. Kazdy tdi kosztuje swoje, wiem po sobie, szczegolnie jak sie kupuje auto, ktore ma juz nascie lat i set tysiecy przejechane. No spoko, ale nie powiesz mi że benzynka jest tańsza. Oczywiscie ze tak, mowimy o naprawach a nie o eksploatacji Głupi termostat do benzynki to 250zl, swego czasu zamawialem części do 2litrowej benzynki i tanie to to nie było... Porownaj najczestsze problemy jak np turbo, wtryski, pompa, pompki, dwumas, egr, dolot Wszystko kosztuje wiecej, nie liczac spalania. Cycu ochłoń ....boś się napiął jak jasny gwint.......wpadnij na szklaneczkę kiedy ,a nie się spinasz całkiem niepotrzebnie wszystko co jeździ się psuje ....życie
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z czym się nie zgadzasz, że 2.5 nie jest tanie w naprawach? Nie, z tym że tylko 2.5 tdi. Kazdy tdi kosztuje swoje, wiem po sobie, szczegolnie jak sie kupuje auto, ktore ma juz nascie lat i set tysiecy przejechane. No spoko, ale nie powiesz mi że benzynka jest tańsza. Oczywiscie ze tak, mowimy o naprawach a nie o eksploatacji Głupi termostat do benzynki to 250zl, swego czasu zamawialem części do 2litrowej benzynki i tanie to to nie było... Porownaj najczestsze problemy jak np turbo, wtryski, pompa, pompki, dwumas, egr, dolot Wszystko kosztuje wiecej, nie liczac spalania. Ja nie miałem takich problemów Toć mowie, TDI
Rekomendowane odpowiedzi