turzol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ale z nowych klubowych to mamy jeszcze jedno nowe b6 na tychach a ile jest w sumie? nika,miszka, turzol,ja,i jeszcze 2 sedany czarne widziałem jest jeszcze srebrny B5 sedan
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 STASIU...ktoś tu ostatnio pod 200KM podszedł, 197KM czy coś co on tam ma?? chyba w b6?? ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- Pany, felga 18" 8J ET 48 wchodzi do B5 bez problemu? oczywiście opona 235/40, no chyba ze 225/40 Jakiej felgi szukasz albo już masz na oku? nie mam nic sprecyzowanego, chciałem łyknąć właśnie te flaty co były wystawione, ale ktoś był szybszy http://s1.postimage.org/i6sx1b72z/16052012215.jpg zobacz jak mniej więcej na Twojej by to wyglądało:wink: tylko 3cm wyżej to i tak by było -70:decayed:
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 stasiu jednak wolałby tą:oferta - audi a4 - auto świeżo sprowadzone z niemiec od naprawdę dbajocego o auto właściciela, audi w najbogatszej i unikatowej wersji. Full fuul s-l bierz ! ! ! Tyś je dupny, wszystko brać bo wklejasz chyba 10 auto to co Ci mam napisać, jesteś zainteresowany walisz PW do Staśka sprawdzasz VIN , jak pasi jedziesz, oglądasz, kupujesz bądź nie i po sprawie
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tyś je dupny, wszystko brać tylko miękkie
ucho.77 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ale z nowych klubowych to mamy jeszcze jedno nowe b6 na tychach a ile jest w sumie? nika,miszka, turzol,ja,i jeszcze 2 sedany czarne widziałem jest jeszcze srebrny B5 sedan w kupie siła
pajda Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 stasiu jednak wolałby tą:oferta - audi a4 - auto świeżo sprowadzone z niemiec od naprawdę dbajocego o auto właściciela, audi w najbogatszej i unikatowej wersji. Full fuul s-l bierz ! ! ! spoko, bez sline zewnetrznego
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ale z nowych klubowych to mamy jeszcze jedno nowe b6 na tychach a ile jest w sumie? nika,miszka, turzol,ja,i jeszcze 2 sedany czarne widziałem jest jeszcze srebrny B5 sedan w kupie siła jest więcej tego na ST ale na forum tylko My - Wybrani
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ale z nowych klubowych to mamy jeszcze jedno nowe b6 na tychach a ile jest w sumie? nika,miszka, turzol,ja,i jeszcze 2 sedany czarne widziałem jest jeszcze srebrny B5 sedan w kupie siła jakaś dziwna ta kupa:polew:
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 stasiu jednak wolałby tą:oferta - audi a4 - auto świeżo sprowadzone z niemiec od naprawdę dbajocego o auto właściciela, audi w najbogatszej i unikatowej wersji. Full fuul s-l bierz ! ! ! spoko, bez sline zewnetrznego Można dorezać, takich z zew i wew nie ma wcale
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie jest to takie proste wiem kierwa 99% to handlarze
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 no i kolejne piffko psyt... kurde, już nie mam
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 stasiu jednak wolałby tą:oferta - audi a4 - auto świeżo sprowadzone z niemiec od naprawdę dbajocego o auto właściciela, audi w najbogatszej i unikatowej wersji. Full fuul s-l bierz ! ! ! spoko, bez sline zewnetrznego Można dorezać, takich z zew i wew nie ma wcale teraz klikam na te ałłłłdi i strona niedostępna
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 no i kolejne piffko psyt... kurde, już nie mam a ja mam jeszcze jedno...narazie 3 potem chyba jeszcze 4-te wlanę a ponadto Pane zadałem pytanie, na które może znasz pytanie a może nie:wink:---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- tomaszstn kupił Tomek no to opijamy nowe autko:naughty:
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 wystawiam ponownie Oferta - Audi A4 - AUTO świeżo SPROWADZONE Z NIEMIEC OD NAPRAWDĘ DBAJOCEGO O AUTO WŁAŚCICIELA, AUDI W NAJBOGATSZEJ I UNIKATOWEJ WERSJI. FULL FUUL S-L
Rekomendowane odpowiedzi