stanley Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Stan bagnet już ogarnięty w IC 20 zeta mam nadzieję, że pomimo IC - jest ori Bo jak nie, to właśnie wartość twojego pojazdu spadła
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Stan bagnet już ogarnięty w IC 20 zeta mam nadzieję, że pomimo IC - jest ori Bo jak nie, to właśnie wartość twojego pojazdu spadła idę pod prąd obniżam wartość
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miszka, to jutro stawiasz po kebabie ?
Maxito Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 witam z rana łoj już 14 więc z południa witam
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 witam z rana łoj już 14 więc z południa witam Co Ci Max?
Maxito Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Się trochę przypracowałem miałem zaraz z rana napisać i czasu nie było kliknąć Zamiść szybką odpowiedź
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miszka, to jutro stawiasz po kebabie ? ale w Tychach Akjam mam te schowki w zitzach
Maxito Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Może jutro uda mi się zawitac na spota po 120 latach nie obecności ciałem, ale duchem zawsze z wami byłem
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miszka, to jutro stawiasz po kebabie ? ale w Tychach Akjam mam te schowki w zitzach No to full pakiet schowek jest.
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 obczaiłem że nawet pompowanie jest czy coś takiego, takie kółko z mniejszymi kółeczkami i się pompą plecy - jeden minus u kierowcy to nie działa ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ---------- niezły wypas mi się trafił
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miszka, to jutro stawiasz po kebabie ? ale w Tychach Akjam mam te schowki w zitzach czyli już jeden pakiet do rezania mniej
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miszka, to jutro stawiasz po kebabie ? ale w Tychach Akjam mam te schowki w zitzach czyli już jeden pakiet do rezania mniej gorzej jak przyjedzie rezać pakiet multitronic
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miszka, to jutro stawiasz po kebabie ? ale w Tychach Akjam mam te schowki w zitzach czyli już jeden pakiet do rezania mniej gorzej jak przyjedzie rezać pakiet multitronic SWAP na manuala i po kłopocie
Rekomendowane odpowiedzi