Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 somes co ty sie nie wyspales czy jak raczej nie dopił
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 somes co ty sie nie wyspales czy jak raczej nie dopił
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 somes co ty sie nie wyspales czy jak nie pozwolę sobie zostało już wystosowane odpowiednie kroki w tej sprawie... ale nie ważne a spałem dzisiaj na biurku taki padnięty teraz dopiero piwko mnie obudziło
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 somes co ty sie nie wyspales czy jak kabina stoi ? [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:59_________________________________________________ somes co ty sie nie wyspales czy jak nie pozwolę sobie zostało już wystosowane odpowiednie kroki w tej sprawie... ale nie ważne a spałem dzisiaj na biurku taki padnięty teraz dopiero piwko mnie obudziło a ja jeszcze nie spałem wcale :kox:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 somes co ty sie nie wyspales czy jak nie pozwolę sobie zostało już wystosowane odpowiednie kroki w tej sprawie... ale nie ważne a spałem dzisiaj na biurku taki padnięty teraz dopiero piwko mnie obudziło dobre piwo niejest złe
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu ale Ty spałeś fajnie na łóżku a ja musiałem za***ać kołdre z pokoju obok żeby się na ziemi wyspać (tzn Ania musiała )
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 kabina stoi ? [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:59_________________________________________________ somes co ty sie nie wyspales czy jak a ja jeszcze nie spałem wcale :kox: a jak wszystko podlaczone projekt mozna uznac za zakonczony
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu ale Ty spałeś fajnie na łóżku a ja musiałem za***ać kołdre z pokoju obok żeby się na ziemi wyspać (tzn Ania musiała ) stary ja tam miałem mniej miejsca niż na fotelu...
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu ale Ty spałeś fajnie na łóżku a ja musiałem za***ać kołdre z pokoju obok żeby się na ziemi wyspać (tzn Ania musiała ) stary ja tam miałem mniej miejsca niż na fotelu... ja jeszcze mniej
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 właśnie jak tam po wczorajszej imprezie?
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu ale Ty spałeś fajnie na łóżku a ja musiałem za***ać kołdre z pokoju obok żeby się na ziemi wyspać (tzn Ania musiała ) stary ja tam miałem mniej miejsca niż na fotelu... hehe no ale miękko a ja się połamany obudziłem... przyklejony... trochę w szoku rano byłem.. ale za to było ciepło
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 właśnie jak tam po wczorajszej imprezie? ledwo zyje malo spalem u krola w aucie jak jechalismy do chaty i troche w nocy z lekkim pochrapywaniem :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ledwo zyje malo spalem u krola w aucie jak jechalismy do chaty i troche w nacy z lekkim pochrapywaniem :gwizdanie: właśnie.... Diman chrapie jak odkurzacz :polew:
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ledwo zyje malo spalem u krola w aucie jak jechalismy do chaty i troche w nacy z lekkim pochrapywaniem :gwizdanie: właśnie.... Diman chrapie jak odkurzacz :polew: kto jak kto ale ty to chyba nic o tym nie wiesz spales jak zabity
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ledwo zyje malo spalem u krola w aucie jak jechalismy do chaty i troche w nacy z lekkim pochrapywaniem :gwizdanie: właśnie.... Diman chrapie jak odkurzacz :polew: kto jak kto ale ty to chyba nic o tym nie wiesz spales jak zabity jak go budziliśmy :kox:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 czyli znowu K.O hehehe ważne że impreza udana
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 no właśnie ja nie pamiętam kiedy się obudziłem ani nic nie wiem jak to się stało a pijany nie byłem prawie bądź co bądź Dimek za***iście potrafi tonacje chrapania zmieniać
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 czyli znowu K.O hehehe ważne że impreza udana nie no K.O nie bylo to bylo bardziej zmeczenie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 21:12_________________________________________________ no właśnie ja nie pamiętam kiedy się obudziłem ani nic nie wiem jak to się stało a pijany nie byłem prawie bądź co bądź Dimek za***iście potrafi tonacje chrapania zmieniać somes dzieki za emotek :polew:
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 no właśnie ja nie pamiętam kiedy się obudziłem ani nic nie wiem jak to się stało a pijana y nie byłem prawie bądź co bądź Dimek za***iście potrafi tonacje chrapania zmieniać najlepsza była ta laska co spala z nami... rozj....a si na całym łóżku ja litera "L" i koniec ...
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 somes dzieki za emotek :polew: z myślą o Tobie ją dawałem
Rekomendowane odpowiedzi