krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie i chyba odpadam z niego :/ pisz PW do Trueogra że zapłacisz za kilka dni bo od nas kilka osób chce jechać.. a nie am dla nich miejsc !
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 witam z wieczorka założyłem kolektor z AWX'a jutro odpale i obaczymy czy jest dobrze założony :> podpiąłem też drugi zegar , jeszcze musze tylko przelutować jeden kabel
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 WOlf ma 2 miejsca!!! tylko oni nie mogą wiedzieć, że ktoś inny jedzie zamiast wolfa.. np somes o kędzior :gwizdanie:
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Spoko ! pozyczyc ci Karoliny ? :naughty: :naughty:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Spoko ! pozyczyc ci Karoliny ? nie no swój towar preferuje a tak poważnie to jeżeli nie chcesz to biore Twoje miejsce jedno
WOLF A4 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Spoko ! pozyczyc ci Karoliny ? :naughty: :naughty: nie tobie krolu ! Somesowi [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:34_________________________________________________Swój towar tzn kogos z kabiny nr 1 czy 2 ?
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Swój towar tzn kogos z kabiny nr 1 czy 2 ? nie interesuje mnie napoczęta zwierzyna.. prawdziwy myśliwy zadowoli się tylko tym co sam upoluje [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________chyba że koniecznie Ci na tym zależy to możesz podać numer
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 mnie Jarko dzisiaj zadziwił hehehe normalnie odleciałem hehe jak ktos podał np siebie +1 (np Kedzior +1) to spoko może jechać obojętnie jaka osoba "towarzysząca" muhehehe ale jak ktoś podał np siebie i kogoś(np Kedzior i laska) i ta druga osoba niejedzie, to niepozwala uzupelnic miejsca kims znajomym tylko miejsce przepada muhehehe ogień moim zdaniem muhehehe
WOLF A4 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 te z kabiny sa nawet nie dotkniete
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 mnie Jarko dzisiaj zadziwił hehehe normalnie odleciałem hehe jak ktos podał np siebie +1 (np Kedzior +1) to spoko może jechać obojętnie jaka osoba "towarzysząca" muhehehe ale jak ktoś podał np siebie i kogoś(np Kedzior i laska) i ta druga osoba niejedzie, to niepozwala uzupelnic miejsca kims znajomym tylko miejsce przepada muhehehe ogień moim zdaniem muhehehe to Ty będziesz Wolf a ja laska
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie no powiedz czy to nie jest bezsensu? hehehe
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie no powiedz czy to nie jest bezsensu? hehehe no jest dlatego trzeba taki myk zrobić
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 mnie Jarko dzisiaj zadziwił hehehe normalnie odleciałem hehe jak ktos podał np siebie +1 (np Kedzior +1) to spoko może jechać obojętnie jaka osoba "towarzysząca" muhehehe ale jak ktoś podał np siebie i kogoś(np Kedzior i laska) i ta druga osoba niejedzie, to niepozwala uzupelnic miejsca kims znajomym tylko miejsce przepada muhehehe ogień moim zdaniem muhehehe to Ty będziesz Wolf a ja laska nom to się ładnie pomaluj muhehehehe
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wolf jak już będziesz pewny to daj znać wtedy tak jak mówiłem wezmę jedno miejsce zapłacę zaliczkę a drugie też by ktoś pewnie chciał
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wolf napisz do nich że zapłacisz z opóźnieniem chyba że to nie zależy od kasiory
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 mnie Jarko dzisiaj zadziwił hehehe normalnie odleciałem hehe jak ktos podał np siebie +1 (np Kedzior +1) to spoko może jechać obojętnie jaka osoba "towarzysząca" muhehehe ale jak ktoś podał np siebie i kogoś(np Kedzior i laska) i ta druga osoba niejedzie, to niepozwala uzupelnic miejsca kims znajomym tylko miejsce przepada muhehehe ogień moim zdaniem muhehehe to Ty będziesz Wolf a ja laska nom to się ładnie pomaluj muhehehehe podkreśl podbródek i kości policzkowe
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wolf napisz do nich że zapłacisz z opóźnieniem chyba że to nie zależy od kasiory dokładnie... może Karolina nie chce jechać? [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:49_________________________________________________ podkreśl podbrudek i kości policzkowe
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Keżor może aktualizuj 1 post z datami najbliższych spotkań hehehe Stanley widze wizażysta hehehe no chyba że to Basia napisała hehe Krolu Viva muheehhehe
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Keżor może aktualizuj 1 post z datami najbliższych spotkań hehehe Stanley widze wizażysta hehehe no chyba że to Basia napisała hehe Krolu Viva muheehhehe Basia siedzi obok pije martini, a ja cole
Rekomendowane odpowiedzi