diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Keżor może aktualizuj 1 post z datami najbliższych spotkań hehehe Stanley widze wizażysta hehehe no chyba że to Basia napisała hehe Krolu Viva muheehhehe Basia siedzi obok pije martini, a ja cole co za dystyngowany alkohol pozdrow ja
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 hehe co ty na sucho dzisiaj Stanley? eehhe Max chyba nadrabia stronki bo się długo nie odzywa hehe gdzie można dać lampy do regeneracji ? bo wiem że ktoś polecał jakiś zakładzik tylko niepamiętam kto i gdzie
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Keżor może aktualizuj 1 post z datami najbliższych spotkań hehehe Stanley widze wizażysta hehehe no chyba że to Basia napisała hehe Krolu Viva muheehhehe Basia siedzi obok pije martini, a ja cole co za dystyngowany alkohol pozdrow ja dziekuje i rowniez Basia Was pozdrawia [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:54_________________________________________________ hehe co ty na sucho dzisiaj Stanley? eehhe Max chyba nadrabia stronki bo się długo nie odzywa hehe gdzie można dać lampy do regeneracji ? bo wiem że ktoś polecał jakiś zakładzik tylko niepamiętam kto i gdzie http://www.regeneracja-reflektorow.pl/kontakt.html
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 lub http://www.regeneracja-hc.com/
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dziękuję też i też pozdrawiam desperadosy mi się skończyły ;(
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 znajomy coś takiego wyczaił http://www.allegro.pl/item870638516_regeneracja_lamp_reflektory_kazde_auto_soczewka.html[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:57_________________________________________________ dziękuję też i też pozdrawiam desperadosy mi się skończyły ;( Desperados są dla desperatów :polew: niema to jak Żubr
Maxito Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 witam zimali i ziomalki przed ekranami ale Z.A.P.I.E.R.D.A.L.A.C.I.E Z tym spamem matko kochana czy wy nie macie co w domu robić ??? stanley kasos poleciał jutro 13 na koncie /. Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? i jeszcze człowiek wypowiedzieć sie nie może
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Max bierz się do roboty i zacznij nabijać zaległe posty hehehe[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:01_________________________________________________ Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? i jeszcze człowiek wypowiedzieć sie nie może ja się do tego powoli przyzwyczaiłem
Maxito Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 niestety ktoś musi pracować, żeby ktoś mógł balować (patrz kędzior)
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 a ja alkohol w specjalnym fotelu trzymam
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 niestety ktoś musi pracować, żeby ktoś mógł balować (patrz kędzior) miałem dzisiaj wolne i jutro też biore wolne, w środe miałem "wypadek" i się zastanawiam czy go niezgłosić bo mnie coraz bardziej kręgosłup zaczyna boleć [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________ a ja alkohol w specjalnym fotelu trzymam :slina: :slina: Diman mój przyjacieluu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 niestety ktoś musi pracować, żeby ktoś mógł balować (patrz kędzior) miałem dzisiaj wolne i jutro też biore wolne, w środe miałem "wypadek" i się zastanawiam czy go niezgłosić bo mnie coraz bardziej kręgosłup zaczyna boleć [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________ a ja alkohol w specjalnym fotelu trzymam :slina: :slina: Diman mój przyjacieluu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: powiem ci ze wporzowa sprawa z tylu jest jescze schowek na tel wiec czego jeszcze trzeba
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 hehe dobre a nie masz do tego jeszcze jakiejs kanapy ?
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 do pełni szczęścia przydał by się tylko taki mały dodatek do tej kanapy
Maxito Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 niestety ktoś musi pracować, żeby ktoś mógł balować (patrz kędzior) miałem dzisiaj wolne i jutro też biore wolne, w środe miałem "wypadek" i się zastanawiam czy go niezgłosić bo mnie coraz bardziej kręgosłup zaczyna boleć [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________ a ja alkohol w specjalnym fotelu trzymam :slina: :slina: Diman mój przyjacieluu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chopie to na co ty jeszcze czekasz pamietaj zdrowie masz tylko jedno jak potem będziesz miał problemy to cie w zadek kopną i dowidzenia radź sobie sam a oni mają czyste ręce, i w ten sposób dajesz sie dymać ale spoko za drugim razem wierze że to ty ich wydymasz ..
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 hehe dobre a nie masz do tego jeszcze jakiejs kanapy ? no nie mam ino fotel jest :>
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 hehe dobre a nie masz do tego jeszcze jakiejs kanapy ? no nie mam ino fotel jest :> Gdzie taki fajny mebelek wyszarpałeś
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Max spadł na mnie rozjazd taki trójkąt, ale był taki uskok i w niego pitłem więc mnie nieprzygniotło nom ale w plecy tym zarobiłem i wiesz no dobrze się czułem nic mi niebyło dorobiłem do końca dniówki, dopiero jak wróciłem do domu to mnie zaczeło trochę nawalać
Rekomendowane odpowiedzi