Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

Pany, potrzebuję pożyczyć na kilka dni przetowrnicę do HIDów. Ma ktoś taką na kilka dni do momentu rozpatrzenia mojej reklamacji ?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Pany, potrzebuję pożyczyć na kilka dni przetowrnicę do HIDów. Ma ktoś taką na kilka dni do momentu rozpatrzenia mojej reklamacji ?

jedną dwie ? ja mam nówki mogę Ci pożyczyć ale musimy się ustawić jutro rano koło 7:40 np okolice Kerfura albo popo mogę Ci je pod dom podwieźć :hi:

Opublikowano

Stanley - jakiego hid-a masz? :whistling:

Opublikowano

jedną dwie ? ja mam nówki mogę Ci pożyczyć ale musimy się ustawić jutro rano koło 7:40 np okolice Kerfura albo popo mogę Ci je pod dom podwieźć :hi:

potrzebuje jedną sztukę, MIszka rano odpada, a później jestem do 19 w robocie? Będzisz gdzieś krążył DTŚką ?

Opublikowano

potrzebuje jedną sztukę, MIszka rano odpada, a później jestem do 19 w robocie? Będzisz gdzieś krążył DTŚką ?

Na DTŚ nie będę ale mogę podjechać ekstra no problem - zdzwonimy się popołudniu bo będę w Kato, wezmę to ze sobą + ramki dla Pajdy bo nie wiem czy będę za tydzień na spocie, a i btw sprawdzisz mi cenę tego ?

3B0 945 511 - i czy to na pewno czujnik światła stop do automatu :naughty:

Opublikowano

Na DTŚ nie będę ale mogę podjechać ekstra no problem - zdzwonimy się popołudniu bo będę w Kato, wezmę to ze sobą + ramki dla Pajdy bo nie wiem czy będę za tydzień na spocie, a i btw sprawdzisz mi cenę tego ?

jak co to możesz mi dzwonić, ja się dużo po mieście kręce :naughty:

Opublikowano

zamienia się na 1K2 945 511RDW - 50,41zł ale nie wiem czy do automatu, po VINie bym CI sprawdził

Opublikowano

Pajda będę w Kato tylko rano na chwilę później spierdzielam na Żywiec i okolice i później po 16-17 będę w Kato więc podrzucę Stanleyowi

Stan poszło PW daj cynę bo jak co to bym to jutro odebrał jakby było :wink:

Opublikowano

i będę pierwszy...pssyyt:beer:

Opublikowano
Pajda będę w Kato tylko rano na chwilę później spierdzielam na Żywiec i okolice i później po 16-17 będę w Kato więc podrzucę Stanleyowi

ja jestem w kato też rano, z domu wychodze o 7

Opublikowano

ja jestem w kato też rano, z domu wychodze o 7

ja będę miał dosłownie 5 min o 7:45 będę na Shelu/Mc Donalds na wylocie z Kato w stronę Sosnogrodu

---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ----------

no chyba że wcześniej kilka minut

Opublikowano

szczęściarz :whistling: ale miałem tak cieżki dzień, że zakupiłem w żabce 4 spragnione jak ja - Żubry :decayed:

Opublikowano

szczęściarz :whistling: ale miałem tak cieżki dzień, że zakupiłem w żabce 4 spragnione jak ja - Żubry :decayed:

:decayed:

zara drugie będzie psssyt:naughty:

Opublikowano

ochlejmordy:decayed:

Opublikowano
ochlejmordy:decayed:

pochlebiasz mi:decayed:

Opublikowano

Pato w Kato :kox:

Opublikowano
Pato w Kato :kox:

oj tam...normalny tryb życia:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.