ucho.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Kto dziś będzie? elita ---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- gdzieś ty się podziewał
Miszka82 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 mnie nie ma w Bieszczadach siedzę - ponoć w Bieszczadach najlepiej wchodzą grzybki
pajda Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Kto dziś będzie? elita zapomniałeś dodać elita z B6
ucho.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 quwa czy te nasze "buble" muszą być naszpikowane tak elektryką
pajda Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 quwa czy te nasze "buble" muszą być naszpikowane tak elektryką hehe szukaj już nieśmiertelnego 1,9 i po kłopocie jakie buble nie mów tak - bo się obrazi i zrobi ci psikusa
ucho.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 quwa czy te nasze "buble" muszą być naszpikowane tak elektryką hehe szukaj już nieśmiertelnego 1,9 i po kłopocie jakie buble nie mów tak - bo się obrazi i zrobi ci psikusa bubel daje rade ale na .uj wymyślili ten jeb..y piszczek
kubus383 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Sory że sie wtrącam ale a mam pytanko kiedy w najbliższym czasie macie jakiegoś spota? byłbym chętny (a nie bardzo sie orientuje bo jestem tu nowy)
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Pierwszy post...wygląda ,że dziś...
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Sory że sie wtrącam ale a mam pytanko kiedy w najbliższym czasie macie jakiegoś spota? byłbym chętny (a nie bardzo sie orientuje bo jestem tu nowy)Właśnie teraz. Parę minut i jesteś, dawaj pod Silesię. Info w pierwszym poście.Pierwszy post...wygląda ,że dziś... to ja wyjeżdżam z roboty No dawaj bo mam coś dla Ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi