Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ee tak jej słodziłem że czuła się pewnie jak księżniczka :polew: żeby tylko ...
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 muhehehe Max uważaj kontakty mają niezłe wtyki muhehehe
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ello panowie doszedłem do siebie widzę że wszyscy dotarli zdrowi do chaty prócz miszki ... :mysli: generalnie impreska udana mi film się urwał w drodze powrotnej kanar dzięki bardzo mam dług u ciebie :notworthy: za***iście że mnie bezpiecznie do domu odtransportowałeś ja się dziś dowiedziałem że do 5 spałem w przedpokoju na podłodze jak już sie położyłem na łóżko to poleżałem z 5 min i znowu na podłodze wylądowałem :polew: i jakimś cudem kontakt wyrwałem pewnie fikał :polew: :polew: na przedpokoju a tak z ciekawości to ile tych 0.7 poszło bo ja sie doliczyłem 4? czy więcej było
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 4x 0,7l a piwek ile wypielem to nie wiem
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 4 ? a mi się wydawało że były 3 Mi się wydaje że były 4 finlandie i 1 bols :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 muhehehe Max uważaj kontakty mają niezłe wtyki muhehehe no panowie mocno wczoraj było od czsu do czasu można robić takie bibki zaczęsto to nie zabardzo bo wątroba nam zgnije.
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 4 ? a mi się wydawało że były 3 Mi się wydaje że były 4 finlandie i 1 bols :gwizdanie: no ta ja już miałem filmik przyrwany przy 3 muhehehehe Max watroba? ja jej już nieposiadam muhehehe
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 stanlej masz ten rachunek ile w końcu tego było prezes był fajny no coż pić to trzeba umieć miszka pewnie wp***dol zaliczył od kobiety bo nawet nie poimformował nas że dotarł cały do domu
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Miszka pisał do Stanleya a o której wogóle żeśmy skończyli impre?
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 stanlej masz ten rachunek ile w końcu tego było prezes był fajny no coż pić to trzeba umieć miszka pewnie wp***dol zaliczył od kobiety bo nawet nie poimformował nas że dotarł cały do domu Podobno pękło 611zł ;(
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 stanlej masz ten rachunek ile w końcu tego było prezes był fajny no coż pić to trzeba umieć miszka pewnie wp***dol zaliczył od kobiety bo nawet nie poimformował nas że dotarł cały do domu Miszka pisał do mnie rano, że już z nami nie pije, wiec żyje :gwizdanie: rachunek ma Basia, przynajmniej ten jeden, hehe a raz w miesiacu z checia na takie spoty przybędę, chyba ze chcecie czesciej
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Miszka pisał do Stanleya a o której wogóle żeśmy skończyli impre? W domu byłeś ok 1
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a raz w miesiacu z checia na takie spoty przybędę, chyba ze chcecie czesciej na mnie też możecie liczyć
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 jak nie pije? przecież grzeczni byliśmy sam chciał wóde doić mi sie wydaje że następnym razem to musimy jakiegoś szachera machera zrobić z tą wódą bo to za drogo wychodzi chyba robiliście tak ???
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja wódki nie piję. Następnym razem tylko piwka :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja wódki nie piję. Następnym razem tylko piwka :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 widzę że krolu na gliwicach baluje ;( no coż pewnie wyglądałby jak keżor :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 widzę że krolu na gliwicach baluje ;( Chyba imprezy u nas bardziej się mu podobają
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 widzę że krolu na gliwicach baluje ;( Chyba imprezy u nas bardziej się mu podobają idź stąd.
Rekomendowane odpowiedzi