Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Max miał wczoraj smaki hehe a keżor kumulował energie do kolejnej flaszki zbierał energię ZEN hehehe
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 sie lato zacznie to mozna niezle grille robic [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 19:36_________________________________________________znowu zima wraca, masakra zasypie nas chyba :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 19:39_________________________________________________Kedzior, a Ty widzę przodujesz w dzisiajeszych statystykach :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 sie lato zacznie to mozna niezle grille robic już się doczekać niemogę :naughty:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a Miszka cos wczoraj o parapetówie wspominal czy mi sie wydaje :gwizdanie: hehe
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 sie lato zacznie to mozna niezle grille robic już się doczekać niemogę :naughty: Ja też nie [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 19:42_________________________________________________ a Miszka cos wczoraj o parapetówie wspominal czy mi sie wydaje :gwizdanie: hehe No też tak słyszałem
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a Miszka cos wczoraj o parapetówie wspominal czy mi sie wydaje :gwizdanie: hehe niepamiętam muhehehe ale rozje**ło mnie jak zaczał wyciągać sztućce z kurtki przy Wioli muhehehehehe
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 rafał fajne fotki troche nie wyraźne kędzior ty nie gadaj bo zjadłeś tyle samo i z tego co pamietam to jeszcze zmojej pizzy coś uszczkołeś wieć nie dogaduj :tongue4: co ja poradze że ja kocham jeść keżor fakt kumulował a jak ta energia z niego wyszła :polew: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 19:45_________________________________________________ a Miszka cos wczoraj o parapetówie wspominal czy mi sie wydaje :gwizdanie: hehe niepamiętam muhehehe ale rozjebało mnie jak zaczał wyciągać sztućce z kurtki przy Wioli muhehehehehe to już wiemy że jak miszka u kogoś na chacie jest to przy opuszczniu pomieszczenia trzeba mu rewizje robić
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a Miszka cos wczoraj o parapetówie wspominal czy mi sie wydaje :gwizdanie: hehe niepamiętam muhehehe ale rozje**ło mnie jak zaczał wyciągać sztućce z kurtki przy Wioli muhehehehehe No to było dobre :polew:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a Miszka cos wczoraj o parapetówie wspominal czy mi sie wydaje :gwizdanie: hehe niepamiętam muhehehe ale rozje**ło mnie jak zaczał wyciągać sztućce z kurtki przy Wioli muhehehehehe rozjebał mnie :polew:
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Keżor Królu bardziej nad sobą panował... u Nas to tylko SoMeS był słaby, ale tylko trochę a jakieś foty są z tej waszej biby
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hehe niemogę z Miszki muhehehehe normalnie aż teraz kwiczę ze śmiechu muhehehee :polew:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hehe niemogę z Miszki muhehehehe normalnie aż teraz kwiczę ze śmiechu muhehehee :polew: ale jak zamieszał uczennicy z tym piwem, że z sokiem albo bez to od razu była jego
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 wczoraj był poprostu ogień z d*py muhehehehe
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 spadm ziomale coś wszamać i pooglądać tv pozdro
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 spadm ziomale coś wszamać i pooglądać tv pozdro hehehe i znowu będzie jadł :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 spadm ziomale coś wszamać i pooglądać tv pozdro pewnie spadasz ogladac Serce nie sługa na TVNie
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 spadm ziomale coś wszamać i pooglądać tv pozdro pewnie spadasz ogladac Serce nie sługa na TVNie no ty też oglądasz ???
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 spadm ziomale coś wszamać i pooglądać tv pozdro pewnie spadasz ogladac Serce nie sługa na TVNie no ty też oglądasz ??? to mój ulubiony film zwłaszcza po 4 piwie
Rekomendowane odpowiedzi