Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 wódeczka już zmrożona, gryll się rozpala za 2h zaczynam majówkę all inclusive do odcinki
stanley Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Wczorajsza organizacja skojarzyła mi się ze zlotem w Samociążku Dobrze, że wieczór zakończył się pozytywnie
tomaszstn Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Brakło Ciebie od początku, pewnie by to inaczej wyglądało
stanley Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Brakło Ciebie od początku, pewnie by to inaczej wyglądało dłużej bym jeździł z Alą w wózku
stanley Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 aloha grillowicze Diman, jedziesz jutro rodzinnie na Żory ?
danielom Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 aloha grillowicze Diman, jedziesz jutro rodzinnie na Żory ? Taa, tu to chociaz grill jest
tomaszstn Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Brakło Ciebie od początku, pewnie by to inaczej wyglądało dłużej bym jeździł z Alą w wózku Być może To jutro w Żorach zapowiada się mega duży spocik
stanley Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 aloha grillowicze Diman, jedziesz jutro rodzinnie na Żory ? Taa, tu to chociaz grill jest u nas też jest
tomaszstn Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 To jak jeszcze kto chętny to niech wpada jutro
diman Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 aloha grillowicze Diman, jedziesz jutro rodzinnie na Żory ? Kurde nie dam rady mam rozgrzebane auto od ojca miałem go poskładać wczoraj ale głąby się pomylili z uszczelkami i składać będę dopiero jutro do bólu więc raczej nie dam rady podjechać trochę szkoda bo majówka umyka no ale trudno są sprawy ważne i ważniejsze siła wyższa może byście wpadli w piątek na Arenę do Gliwic tam jest dużo miejsca do brykania na parkingu a auta nie będą jeździć bo sklep zamknięty mogę zabrać samochodzik dla maluchów to by sobie tam pojeździli oczywiście jak padać nie będzie co wy na to?? no i grilla można zorganizować bo miejsca i ekipę również
stanley Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 aloha grillowicze Diman, jedziesz jutro rodzinnie na Żory ? Kurde nie dam rady mam rozgrzebane auto od ojca miałem go poskładać wczoraj ale głąby się pomylili z uszczelkami i składać będę dopiero jutro do bólu więc raczej nie dam rady podjechać trochę szkoda bo majówka umyka no ale trudno są sprawy ważne i ważniejsze siła wyższa może byście wpadli w piątek na Arenę do Gliwic tam jest dużo miejsca do brykania na parkingu a auta nie będą jeździć bo sklep zamknięty mogę zabrać samochodzik dla maluchów to by sobie tam pojeździli oczywiście jak padać nie będzie co wy na to?? no i grilla można zorganizować bo miejsca i ekipę również co do piątku, jest spora szansa
diman Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 aloha grillowicze Diman, jedziesz jutro rodzinnie na Żory ? Kurde nie dam rady mam rozgrzebane auto od ojca miałem go poskładać wczoraj ale głąby się pomylili z uszczelkami i składać będę dopiero jutro do bólu więc raczej nie dam rady podjechać trochę szkoda bo majówka umyka no ale trudno są sprawy ważne i ważniejsze siła wyższa może byście wpadli w piątek na Arenę do Gliwic tam jest dużo miejsca do brykania na parkingu a auta nie będą jeździć bo sklep zamknięty mogę zabrać samochodzik dla maluchów to by sobie tam pojeździli oczywiście jak padać nie będzie co wy na to?? no i grilla można zorganizować bo miejsca i ekipę również co do piątku, jest spora szansa no to może coś grubszego zorganizujemy ludzie myślę, że będą mieli trochę czasu na spotkanie się i grillowanie no i co najważniejsze jest dużo miejsca bo sklep będzie zamknięty więc wymarzona sytuacja dla posiadających dzieci oczywiście te młodsze :kox:
ucho.77 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 aloha grillowicze Diman, jedziesz jutro rodzinnie na Żory ? Taa, tu to chociaz grill jest bynajmniej pewny gryl i żeberka
pajda Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 aloha grillowicze Diman, jedziesz jutro rodzinnie na Żory ? Taa, tu to chociaz grill jest bynajmniej pewny gryl i żeberka jedziem ??
ucho.77 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 aloha grillowicze Diman, jedziesz jutro rodzinnie na Żory ? Taa, tu to chociaz grill jest bynajmniej pewny gryl i żeberka jedziem ?? raczej
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 tyn zaś chloł... jutro na Żory dupska w kroki brać
Rekomendowane odpowiedzi