ucho.77 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Akjam xenona zrobiłeś bo dziś nie migałeś U ciebie za to miga lewy led w lampce rejki Wysłane z mojego MT11i grunt że błędu nie robi a to led za dyche Artur a z innej beczki kopci mocna:whistling:
pajda Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/sprzedam-audi-a4-b6-avant-quattro-273531/zna ktoś gostka, który wystawił to ogłoszenie? i właściciela B6? Bo ja ani jednego, ani drugiego z naszych spotów nie znam, a samochodu nigdy nie widziałem znam gościa, ale auta nie widziałem, raz go spodkałem pod kfc podszedł do mnie i zagadał że mam takie samo i chyba 40 min bajerki więc podejrzewam że to własnie on bierz stanley
stanley Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/sprzedam-audi-a4-b6-avant-quattro-273531/zna ktoś gostka, który wystawił to ogłoszenie? i właściciela B6? Bo ja ani jednego, ani drugiego z naszych spotów nie znam, a samochodu nigdy nie widziałem znam gościa, ale auta nie widziałem, raz go spodkałem pod kfc podszedł do mnie i zagadał że mam takie samo i chyba 40 min bajerki więc podejrzewam że to własnie on bierz stanley na uj mi B6 Chciałem po prostu napisać, że pier**li głupoty, że jeżdzi na spoty itp..... ale może chodzi tylko o spoty EŁU:facepalm:
ucho.77 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/sprzedam-audi-a4-b6-avant-quattro-273531/zna ktoś gostka, który wystawił to ogłoszenie? i właściciela B6? Bo ja ani jednego, ani drugiego z naszych spotów nie znam, a samochodu nigdy nie widziałem Ja nie kojarze ... jezdzi a nikt kolego nie kojarzy
Miszka82 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 dzięki za białą kiełbę http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/sprzedam-audi-a4-b6-avant-quattro-273531/zna ktoś gostka, który wystawił to ogłoszenie? i właściciela B6? Bo ja ani jednego, ani drugiego z naszych spotów nie znam, a samochodu nigdy nie widziałem rotces - sector był na pierwszym grylu u keżora i parę razy jak jeszcze spoty były w czwartki a ten od fury ni c**ja nie znam
turzol Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Akjam xenona zrobiłeś bo dziś nie migałeś U ciebie za to miga lewy led w lampce rejki Wysłane z mojego MT11i grunt że błędu nie robi a to led za dyche Artur a z innej beczki kopci mocna:whistling: Fest Batory? Wysłane z mojego MT11i
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 dziękówa za spota.....gril ....miejscówka :kox:.....ławeczki ...........trochę niewygodne .......................:polew::polew: diman dzięki za podprowadzenie....sam bym tam nigdy nie trafił ---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- dzięki za spotaPS. Max rzeczywiście robi w pytkę te wuszty :yes2::yes2::yes2:
diman Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 dziękówa za spota.....gril ....miejscówka :kox:.....ławeczki ...........trochę niewygodne .......................:polew::polew:diman dzięki za podprowadzenie....sam bym tam nigdy nie trafił następnym razem pokarze ci drogę bezpośrednią bez podjazdu na go sporta
ucho.77 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Akjam xenona zrobiłeś bo dziś nie migałeś U ciebie za to miga lewy led w lampce rejki Wysłane z mojego MT11i grunt że błędu nie robi a to led za dyche Artur a z innej beczki kopci mocna:whistling: Fest Batory? Wysłane z mojego MT11i e to jeszcze nie jest źle
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 dziękówa za spota.....gril ....miejscówka :kox:.....ławeczki ...........trochę niewygodne .......................:polew::polew:diman dzięki za podprowadzenie....sam bym tam nigdy nie trafił następnym razem pokarze ci drogę bezpośrednią bez podjazdu na go sporta wracałęm przez Mikołów ...trochę inną drogą ale też przyzwoitą....ale te światła mnie dobijają
ucho.77 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 dziękówa za spota.....gril ....miejscówka :kox:.....ławeczki ...........trochę niewygodne .......................:polew::polew:diman dzięki za podprowadzenie....sam bym tam nigdy nie trafił następnym razem pokarze ci drogę bezpośrednią bez podjazdu na go sporta wracałęm przez Mikołów ...trochę inną drogą ale też przyzwoitą....ale te światła mnie dobijają rozpędzić się nie umiałeś
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 dziękówa za spota.....gril ....miejscówka :kox:.....ławeczki ...........trochę niewygodne .......................:polew::polew:diman dzięki za podprowadzenie....sam bym tam nigdy nie trafił następnym razem pokarze ci drogę bezpośrednią bez podjazdu na go sporta wracałęm przez Mikołów ...trochę inną drogą ale też przyzwoitą....ale te światła mnie dobijają rozpędzić się nie umiałeś kulałem na tempomacie 90-100 ale co kawałek światła ............Bosze kto to wymyslił na dwupasach ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- Zatrzymać raczej:decayed: moje klocki se radzą
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 tarcze też na razie ogarniają temat Ty zmieniałeś hebelki u siebie ??
ucho.77 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 kulałem na tempomacie 90-100 ale co kawałek światła ............Bosze kto to wymyslił na dwupasach ale norma 7l
stanley Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 tarcze też na razie ogarniają temat Ty zmieniałeś hebelki u siebie ?? trzeba mu wątek zamknąć, żeby go zmobilizować
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 kulałem na tempomacie 90-100 ale co kawałek światła ............Bosze kto to wymyslił na dwupasach ale norma 7l wątpię
Rekomendowane odpowiedzi