Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ..... Widzę ,że tu ciągle takie życiowe tematy idą ... wysłane z one v
ucho.77 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 21sza a tu same kapelusze:facepalm: Wszyscy walą
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 i ja mineralka Nowy Rok...zmiany...zmiany...zmiany
ucho.77 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja też w pracy jeszcze chwila i trza w niemcy wyjeżdżać
pajda Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja też w pracy jeszcze chwila i trza w niemcy wyjeżdżać miałeś rano jechać ?
ucho.77 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Pierwszy dzień w pracy:facepalm:po lenistwie swiatecznym ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- Stoje nq granicy, zakaz do 22giej na nimcach:wink: ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Pajdq zorganizuj to z pv reszta idzie:naughty: ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Byłeś w golebiu:naughty:
pajda Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Pierwszy dzień w pracy:facepalm:po lenistwie swiatecznym---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- Stoje nq granicy, zakaz do 22giej na nimcach:wink: ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Pajdq zorganizuj to z pv reszta idzie:naughty: ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Byłeś w golebiu:naughty: nie byłem , jutro może się wybiore byłem popołudniu w factory w krakowie przed chwilką wróciłem
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 i ja mineralka Nowy Rok...zmiany...zmiany...zmiany Pierwszy dzień w pracy:facepalm:po lenistwie swiatecznym---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- Stoje nq granicy, zakaz do 22giej na nimcach:wink: ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Pajdq zorganizuj to z pv reszta idzie:naughty: ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Byłeś w golebiu:naughty: nie byłem , jutro może się wybiore byłem popołudniu w factory w krakowie przed chwilką wróciłem I co tam w tym Factory? Warto jechać?
pajda Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 i ja mineralka Nowy Rok...zmiany...zmiany...zmiany Pierwszy dzień w pracy:facepalm:po lenistwie swiatecznym---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- Stoje nq granicy, zakaz do 22giej na nimcach:wink: ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Pajdq zorganizuj to z pv reszta idzie:naughty: ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Byłeś w golebiu:naughty: nie byłem , jutro może się wybiore byłem popołudniu w factory w krakowie przed chwilką wróciłem I co tam w tym Factory? Warto jechać? według mnie lepiej niż w fashion house , troche się obkupiłem bluzy,koszule , wydaje mi sie że męskich rzeczy więcej niż damskich Factory Outlet
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 No stronę to ich widziałem ale chciałem opinii kogoś kto tam był i już wiem, że lansik będzie jak nowe koszule, bluzy na stanie.
Rekomendowane odpowiedzi