Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narka panowie ja startuje:facepalm:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeszcze masz 10 minut :decayed:

PS. Wypiję za CIebie :wink:

Opublikowano
No stronę to ich widziałem ale chciałem opinii kogoś kto tam był i już wiem, że lansik będzie jak nowe koszule, bluzy na stanie. :decayed::grin:

daleko nie ma, dobry dojazd i jest gdzie chodzic , my byli 3 godz i tak całego nie obeszliśmy i wydałem 420 zyli :facepalm: już by było za to jedno lusterko z S4 :grin:

no ale lansik bedzie :naughty: w unikatowej B6 z czujnikiem deszczu , chyba pierwsza taka na śląsku :whistling:

Opublikowano

Szerokiej drogi :wink:

Opublikowano
No stronę to ich widziałem ale chciałem opinii kogoś kto tam był i już wiem, że lansik będzie jak nowe koszule, bluzy na stanie. :decayed::grin:

daleko nie ma, dobry dojazd i jest gdzie chodzic , my byli 3 godz i tak całego nie obeszliśmy i wydałem 420 zyli :facepalm: już by było za to jedno lusterko z S4 :grin:

no ale lansik bedzie :naughty: w unikatowej B6 z czujnikiem deszczu , chyba pierwsza taka na śląsku :whistling:

:naughty:

Opublikowano

no to psyt :drinks: pod te zakupy

Opublikowano
Pierwszy dzień w pracy:facepalm:po lenistwie swiatecznym

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ----------

Stoje nq granicy, zakaz do 22giej na nimcach:wink:

---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ----------

Pajdq zorganizuj to z pv reszta idzie:naughty:

---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------

Byłeś w golebiu:naughty:

nie byłem , jutro może się wybiore :decayed:

byłem popołudniu w factory w krakowie przed chwilką wróciłem :naughty:

a ja Cię chciałem atakować abyś mi ogarnął MK i lampiony wszystkie i przekładka lusterek no ale może innym razem:kwasny:

Opublikowano
Pierwszy dzień w pracy:facepalm:po lenistwie swiatecznym

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ----------

Stoje nq granicy, zakaz do 22giej na nimcach:wink:

---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ----------

Pajdq zorganizuj to z pv reszta idzie:naughty:

---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------

Byłeś w golebiu:naughty:

nie byłem , jutro może się wybiore :decayed:

byłem popołudniu w factory w krakowie przed chwilką wróciłem :naughty:

a ja Cię chciałem atakować abyś mi ogarnął MK i lampiony wszystkie i przekładka lusterek no ale może innym razem:kwasny:

:polew:

ale ja sie na tym nie znam

Opublikowano

ostatnio tez tak gadaleś a zobacz jak zajebi.... wyszło

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ----------

no ale nic jak nie masz czasu to innym razem

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ----------

:decayed:

no tylko teraz jest mały problem, bo na melinie nie ma wolego garażu :facepalm: nie da sie wjechać autem

akjam ty masz to w rejestracji:

Oryg Audi Lampki do rejestracji LED A3 A4 A6 Q7 (3832888182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

beda błędy w B7 ?

Opublikowano

no tylko teraz jest mały problem, bo na melinie nie ma wolego garażu :facepalm: nie da sie wjechać autem

Oryg Audi Lampki do rejestracji LED A3 A4 A6 Q7 (3832888182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

beda błędy w B7 ?

Ja mam te lampki i mam błąd, włożyłem emulator i wyświetla się tylko po przekręceniu kluczyka :whistling:

Opublikowano

beda błędy w B7 ?

Po pierwsze te lampki w ASO są tańsze a po drugie będzie błąd... :wink4:

Opublikowano

A ja zamówiłem u Tomnika i zero błędów

Opublikowano

Rozważałem tę opcję po spocie w Żorach i ostatecznie kupiłem ledy w ASO, cóż, jest błąd :grin:

Opublikowano

Asowe i błąd ciekawe ile $

Opublikowano
Asowe i błąd ciekawe ile $

100 z groszem, po prostu chciałem coś co się nie przepali za miesiąc :wink:

Opublikowano

jakie koszta? też właśnie się nad tym zastanawiam bo mam środek od niego i jest rewelacja :decayed:

a on daje sam moduł bez obudowy:

chodzi mi o te szkiełko Oryg Lampka tablicy rej. AUDI A3 8P A4 B6 B7 A6 A8 (3844876580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Pewnie ze się nie przepali za ta kasę

---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ----------

Kto bogatemu zabroni

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ----------

Samą żarówkę

Opublikowano
Pewnie ze się nie przepali za ta kasę

---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ----------

Kto bogatemu zabroni

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ----------

Samą żarówkę

Wyluzuj