musti Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 z wieczorano i psyt ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- musti,jutro piwo aktualne ? Jak najbardziej Arti jutro będę od 13 u Was więc tak od 18 jestem dostępny Chętnych na spota i browarka zapraszam to się zdzwonimy, jak coś to umówimy się od razy w City Rocku ? Ja bym podejchał przystanek busem możemy się umówić tyle że ja nie tamtejszy i nie wiem gdzie to ktoś Cię podwiezie ? czy jak ? nie no sam jakoś ze znajomym będę musiał dotrzeć tam najwyżej będę pytał gdzie to a Ty jak tam dolecisz ? kiedyś mieszkałem 300m obok, teraz mam tam 2 przystanki busem To może podjadę po Was, odstawimy auto i podjedziemy busem ? Jo , zdzwonimy się jutro i dogramy temat numer do mnie masz ?
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 z wieczorano i psyt ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- musti,jutro piwo aktualne ? Jak najbardziej Arti jutro będę od 13 u Was więc tak od 18 jestem dostępny Chętnych na spota i browarka zapraszam to się zdzwonimy, jak coś to umówimy się od razy w City Rocku ? Ja bym podejchał przystanek busem możemy się umówić tyle że ja nie tamtejszy i nie wiem gdzie to ktoś Cię podwiezie ? czy jak ? nie no sam jakoś ze znajomym będę musiał dotrzeć tam najwyżej będę pytał gdzie to a Ty jak tam dolecisz ? kiedyś mieszkałem 300m obok, teraz mam tam 2 przystanki busem To może podjadę po Was, odstawimy auto i podjedziemy busem ? Jo , zdzwonimy się jutro i dogramy temat numer do mnie masz ? 506.....237
musti Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 z wieczorano i psyt ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- musti,jutro piwo aktualne ? Jak najbardziej Arti jutro będę od 13 u Was więc tak od 18 jestem dostępny Chętnych na spota i browarka zapraszam to się zdzwonimy, jak coś to umówimy się od razy w City Rocku ? Ja bym podejchał przystanek busem możemy się umówić tyle że ja nie tamtejszy i nie wiem gdzie to ktoś Cię podwiezie ? czy jak ? nie no sam jakoś ze znajomym będę musiał dotrzeć tam najwyżej będę pytał gdzie to a Ty jak tam dolecisz ? kiedyś mieszkałem 300m obok, teraz mam tam 2 przystanki busem To może podjadę po Was, odstawimy auto i podjedziemy busem ? Jo , zdzwonimy się jutro i dogramy temat numer do mnie masz ? 506.....237 dokładnie dobra Pany lecę w kimono i rano ruszam , kto chętny to come on do jutra narazisko
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 z wieczorano i psyt ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- musti,jutro piwo aktualne ? Jak najbardziej Arti jutro będę od 13 u Was więc tak od 18 jestem dostępny Chętnych na spota i browarka zapraszam to się zdzwonimy, jak coś to umówimy się od razy w City Rocku ? Ja bym podejchał przystanek busem możemy się umówić tyle że ja nie tamtejszy i nie wiem gdzie to ktoś Cię podwiezie ? czy jak ? nie no sam jakoś ze znajomym będę musiał dotrzeć tam najwyżej będę pytał gdzie to a Ty jak tam dolecisz ? kiedyś mieszkałem 300m obok, teraz mam tam 2 przystanki busem To może podjadę po Was, odstawimy auto i podjedziemy busem ? Jo , zdzwonimy się jutro i dogramy temat numer do mnie masz ? 506.....237 dokładnie dobra Pany lecę w kimono i rano ruszam , kto chętny to come on do jutra narazisko pamietaj - weź ze sobą gumy
musti Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 z wieczorano i psyt ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- musti,jutro piwo aktualne ? Jak najbardziej Arti jutro będę od 13 u Was więc tak od 18 jestem dostępny Chętnych na spota i browarka zapraszam to się zdzwonimy, jak coś to umówimy się od razy w City Rocku ? Ja bym podejchał przystanek busem możemy się umówić tyle że ja nie tamtejszy i nie wiem gdzie to ktoś Cię podwiezie ? czy jak ? nie no sam jakoś ze znajomym będę musiał dotrzeć tam najwyżej będę pytał gdzie to a Ty jak tam dolecisz ? kiedyś mieszkałem 300m obok, teraz mam tam 2 przystanki busem To może podjadę po Was, odstawimy auto i podjedziemy busem ? Jo , zdzwonimy się jutro i dogramy temat numer do mnie masz ? 506.....237 dokładnie dobra Pany lecę w kimono i rano ruszam , kto chętny to come on do jutra narazisko pamietaj - weź ze sobą gumy spokojnie pamiętam już są do jutra
ucho.77 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jedzie może ktos na Żory:wink: Moze by mnie ktoś przygarnol bo nie wiem czy będę mial auto:facepalm:
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jedzie może ktos na Żory:wink:Moze by mnie ktoś przygarnol bo nie wiem czy będę mial auto:facepalm: ja idę z Mustim na piwo
Multis Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jedzie może ktos na Żory:wink:Moze by mnie ktoś przygarnol bo nie wiem czy będę mial auto:facepalm: Pozyczylbym ci, ale nie mam tachografu Tapatalk
ucho.77 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jedzie może ktos na Żory:wink:Moze by mnie ktoś przygarnol bo nie wiem czy będę mial auto:facepalm: Pozyczylbym ci, ale nie mam tachografu Tapatalk Nie moge jechać dużym na bazę bo wtope zalicze:facepalm:tak więc dzis przymusowy dzien bez auta:grin: ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- A na Żorach wszyscy się wylamuja wiec lipa:facepalm: Jak zalatwie transport to może wpadnę do was na:beer:
Rekomendowane odpowiedzi