stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Czyli tak jak dawniej, w pobliżu dworca? można tak powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Panie to kiedy to rezanie grillowe? jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jak dalej bedzie taka pogoda to chyba sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jak dalej bedzie taka pogoda to chyba sobota Sobota ma być deszczowa, a ja w weekend jestem nie dostępny... A Ty jak robisz w tym tyg.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na rano. Potem nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jak nie jutro to w piątek podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Oki. To dzwon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Czyli tak jak dawniej, w pobliżu dworca? można tak powiedzieć Na Skargi, znalazłem w necie ---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Czyli tak jak dawniej, w pobliżu dworca? można tak powiedzieć Na Skargi, znalazłem w necie ---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- to może i jest dworzec, ale dla ludzi z SO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 :grin::grin: ale o ten mi chodziło, byłem tam o 3.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 po ciężkim dniu:facepalm:w całym tygodniu się nie nakręcił tyle co dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 I co . sam bedziesz golil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Quwa chcialem poznać nowe twarze na BB a tam lipa:facepalm: jak co dawaj do mnie:naughty: mam dwa łóżka, pojedziesz z Cieszyna do robo:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Heh. ---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- Ja i cala noc ze stuldupą spać coby jakiego hu.stwa nie miec w tylku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 po ciężkim dniu:facepalm:w całym tygodniu się nie nakręcił tyle co dziś wieczorem się dosiądę ...na razie kibluję w robo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Może ktoś rano będzie się krecil po BB bo transport na Tychy by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 po ciężkim dniu:facepalm:w całym tygodniu się nie nakręcił tyle co dziś wieczorem się dosiądę ...na razie kibluję w robo Ja, na pewno tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi