pajda Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 navi go przez Częstochowę puściła ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Artur naprawdę nie ma ciśnienia bo potrzebuję graty na sobotę to niech maniek ci to kurierem wyśle do soboty dojdzie
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 sie śmiej........najpierw na a1 do Świerklan .....przez Knurów....gdzie był zjazd z autobany .......w stronę Gliwic:kox:...........nawrót na Rybnik.....i dopiero przy jakimś przedsiębiorstwie z nagrobkami w tle..... zadzwoniliśmy do Michała i się okazało ,że jesteśmy na miejscu ....bym z buta poszedł to bym szybciej zaszedł
stanley Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 stanley widok w pracy masz taki ? dosyć często
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Siemanko, panowie znacie jakiegos dobrego i taniego szfeca od wyciagania wgniotek po gradobiciu? Jak cos to prosze obwiadomosc na pw
Miszka82 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 dobry z wypoczynku...all inclusive działa ja jebie
Majkel Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 jak ja mam do Kato jechać przez wieś Mańka....to już jutro muszę urlop organizować ...bo znowu mnie navi jakoś dziwnie poprowadzi.... :grin: Spoko ucho... w piątek będę na Gliwicach, to zabiorę te kołki Jak Bozia do, to przyjada już eslajnym
oprych Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Kur..... Wszyscy coś rezaja a ja w czarnej du.... pie
pajda Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Kur..... Wszyscy coś rezaja a ja w czarnej du.... pie no niestety, taki to już los golasów trzeba było grosza dołożyć i kupić eS-ke
ucho.77 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 jak ja mam do Kato jechać przez wieś Mańka....to już jutro muszę urlop organizować ...bo znowu mnie navi jakoś dziwnie poprowadzi.... :grin: Spoko ucho... w piątek będę na Gliwicach, to zabiorę te kołki Jak Bozia do, to przyjada już eslajnym Spox
Rekomendowane odpowiedzi