keżor Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 ale Max sie pytał , czego MU brakuje , to gdzie tu 86?? to nie być taki do przodu wiemy co znikneło Kędziorowi
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Max nie brakuje tylko cyferki zbędne :gwizdanie: Max może taki avek? :polew: widzisz jaki ten nasz dres jest domyslny chodzilo mi o literki ach ta ruda slaska ale ciezko kapuje
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 dobra pomyliłem się :doh1: :doh1: :doh1:... mogę dalej na spoty przyjeżdżać? :embarrassed: :kwiatek:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ale Max sie pytał , czego MU brakuje , to gdzie tu 86?? to nie być taki do przodu wiemy co znikneło Kędziorowi ale Krolu wpadłeś :gwizdanie: przyznaj sięile dzisiaj wypiłeś
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ale jestem wydymany, jutro znowu na popoludnie
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ale Max sie pytał , czego MU brakuje , to gdzie tu 86?? to nie być taki do przodu wiemy co znikneło Kędziorowi ale Krolu wpadłeś :gwizdanie: przyznaj sięile dzisiaj wypiłeś chińską zieloną herbatę bez cukru... Panowie kupię akumulator do diesla - opla :gwizdanie: używka może być uprzedzam pytania - nie do mnie ... do astry
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Max nie brakuje tylko cyferki zbędne :gwizdanie: Max może taki avek? :polew: widzisz jaki ten nasz dres jest domyslny chodzilo mi o literki ach ta ruda slaska ale ciezko kapuje Diman chyba o cyferki ci chodziło a nie literki ha nom wkońcu studiuje no niee hehe
Maxito Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 aha z a k u m a ł e mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Max nie brakuje tylko cyferki zbędne :gwizdanie: Max może taki avek? :polew: widzisz jaki ten nasz dres jest domyslny chodzilo mi o literki ach ta ruda slaska ale ciezko kapuje Diman chyba o cyferki ci chodziło a nie literki ha nom wkońcu studiuje no niee hehe racja
Maxito Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ale Max sie pytał , czego MU brakuje , to gdzie tu 86?? to nie być taki do przodu wiemy co znikneło Kędziorowi ale Krolu wpadłeś :gwizdanie: przyznaj sięile dzisiaj wypiłeś chińską zieloną herbatę bez cukru... Panowie kupię akumulator do diesla - opla :gwizdanie: używka może być uprzedzam pytania - nie do mnie ... do astry krolu ja mam w garażu jakąś baterie z mojej pierwszej audicy i go nie zdałem a czy dział to nie wiem jak chcesz i cos ci to da to możesz se po niego wpaść
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 kędzior, masz jakąś pianę na dzisiaj?? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Max to co szukamy ci avatarka ? Stanley no to rzeczywiście cię rzucają... kędzior, masz jakąś pianę na dzisiaj?? :gwizdanie: nom a jak myślisz? :gwizdanie: Rafał co taki cichutki jesteś? :>
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jesteś bardzo dzielny, jestem z Ciebie dumny moja krew! za moment 800 str, trzeba to jakoś uczcić
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 mi porzuccie jakas fajna pania ruszajaca sie do awatara
Bulczas Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 A jakoś nie mam weny do pisania :gwizdanie: I instaluję wszystko na kompie po formacie
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 A jakoś nie mam weny do pisania :gwizdanie: I instaluję wszystko na kompie po formacie nom żmudna praca Stanley zaraz ci coś pokaże
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 A jakoś nie mam weny do pisania :gwizdanie: I instaluję wszystko na kompie po formacie nom żmudna praca Stanley zaraz ci coś pokaże tylko nie wysyłaj mi znowu zdjęć Twoich klejnotów na pw
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jesteś bardzo dzielny, jestem z Ciebie dumny moja krew! za moment 800 str, trzeba to jakoś uczcić Stanley tak sobie dzisiaj przeglądałem wcześniejsze posty i muszę powiedzieć że od początku miałes fajne zajawki co do chlania, to chętnie w którys weekend możemy się zgadać. :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 19:58_________________________________________________ Miszka Ty mi musisz dać nr do siebie. Ja od miesiąca nie mam z kim się napić w weekend, a tak to połączymy siły i bedzie git. - miasto jest nasze Ja jestem elastyczny na propozycje - tylko bez skojarzeń
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 nie pierz moich brudów na forum ja jestem prosty chłop i łatwo mnie uszczęśliwić Basia kupuje mnie jednym piwem
Rekomendowane odpowiedzi