Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Ucho mnie te kratki weszły normalnie i się zatrzasnęły, jedynie na dole jest lekki luz ale nie idzie togo wyciągnąć bez użycia większej siły, tyś tam coś modził przy tym moim zderzaku z tymi plastikami czy muszę dorezać te ściepy co zostały ?
ucho.77 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Ucho mnie te kratki weszły normalnie i się zatrzasnęły, jedynie na dole jest lekki luz ale nie idzie togo wyciągnąć bez użycia większej siły, tyś tam coś modził przy tym moim zderzaku z tymi plastikami czy muszę dorezać te ściepy co zostały ? Żebym to pamiętał jak dobrze siedzą to zostaw, ewentualnie jutro możemy to obadać ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- Psyt ostatni dzień w pracy za mną
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Ucho mnie te kratki weszły normalnie i się zatrzasnęły, jedynie na dole jest lekki luz ale nie idzie togo wyciągnąć bez użycia większej siły, tyś tam coś modził przy tym moim zderzaku z tymi plastikami czy muszę dorezać te ściepy co zostały ? Żebym to pamiętał jak dobrze siedzą to zostaw, ewentualnie jutro możemy to obadać ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- Psyt ostatni dzień w pracy za mną a c**j jak siedzą to po co ruszać można tylko zerknąć może jakie pół litry byśmy zrobili jutro na ławeczce albo kajś indziej
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Multis walisz jutro w kocioł ? reszta ST ?
Rekomendowane odpowiedzi