stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 krolu to podjedziesz po mnie jasne.. tylko nie wiem czy cie odwiozę spoko powrot sie zalatwi Nie wiem co na to Basia , ale po wszystkim ja zapraszam wszystkich na chate
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 albo Marta22: nr kom 517 ... ... gdzie ty ją masz bo ja takiej niewidzę :gwizdanie: Dobry z wieczorka! Wróciłem właśnie od kolegów z Bielska! Siamian kodował mi parę gratów. Można by się tam wybrać bo miła ekipka! Zaproszenie mamy... :gwizdanie: Akjam no godzinke wcześniej gdybyś dał znać to bym z tobą poleciał, a tak to u znajomego byłem i akcja edukacja [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:24_________________________________________________ krolu to podjedziesz po mnie jasne.. tylko nie wiem czy cie odwiozę spoko powrot sie zalatwi Nie wiem co na to Basia , ale po wszystkim ja zapraszam wszystkich na chate aha no to czyli nocleg u Stanleya odpada :gwizdanie: :polew:
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Nie wiem co na to Basia , ale po wszystkim ja zapraszam wszystkich na chate A to jakaś grubsza okazja ? :mysli: chyba umknęła mi w spamie
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Domowe bibki są najlepsze ale późniejsze remonty już tak wesołe nie są
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Kędzior, jaki nocleg, spania nie ma w planie basia mówi, że zrobi selekcję przed drzwiami Ciekawe czy wejdę :polew:
Bulczas Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Domowe bibki są najlepsze ale późniejsze remonty już tak wesołe nie są Dlatego nie robię nigdy u siebie imprez
akjam Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Dobry z wieczorka! Wróciłem właśnie od kolegów z Bielska! Siamian kodował mi parę gratów. Można by się tam wybrać bo miła ekipka! Zaproszenie mamy... :gwizdanie: Akjam no godzinke wcześniej gdybyś dał znać to bym z tobą poleciał, a tak to u znajomego byłem i akcja edukacja Sam nie wiedziałem czy dziś pojadę ale zamontowałem wszystko i się wybrałem. Ale nic straconego. Fajna ekipa i mamy zaproszenie na grilla... P.S. Co to za imprezka się szykuje? PLS o streszczenie gdzie, kiedy etc.
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Kędzior, jaki nocleg, spania nie ma w planie basia mówi, że zrobi selekcję przed drzwiami Ciekawe czy wejdę :polew: no to pozamiatane mnie napewno nie wpuści chyba że jej pokaże moher Akjam wstępnie na 6.03 co gdzie to wszystko wyjdzie
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Dobra imprezka nie jest zła Data już wybrana Miejce trzeba znaleść tylko żeby wpuszczali nawet w dresach
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Dobra imprezka nie jest zła Data już wybrana Miejce trzeba znaleść tylko żeby wpuszczali nawet w dresach hehe ee spoko dam rade jeden dzień wytrzymać bez tego dresika :gwizdanie:
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ehe ee spoko dam rade jeden dzień wytrzymać bez tego dresika :gwizdanie [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:38_________________________________________________Spiż, Mega K, Enigma, INQ...??
akjam Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Akjam wstępnie na 6.03 co gdzie to wszystko wyjdzie No to musze organizować wolne w pracy... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 albo gdzieś na disko możemy wyskoczyć tylko ja jak wbiję na parkiet to ogień a nie daj boże żeby tam jeszcze były klatki to już wogóle :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 albo gdzieś na disko możemy wyskoczyć tylko ja jak wbiję na parkiet to ogień a nie daj boże żeby tam jeszcze były klatki to już wogóle :polew: :polew: :polew: Mnie nie widziałeś :polew:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ehe ee spoko dam rade jeden dzień wytrzymać bez tego dresika :gwizdanie [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:38_________________________________________________Spiż, Mega K, Enigma, INQ...?? ja wolę iść gdzieś, gdzie można pogadać, a tam to tylko kopanie w karton :gwizdanie: zawsze później można się przenieść
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:38_________________________________________________Spiż, Mega K, Enigma, INQ...?? Kenzo, Afrodyta, Play stars, Relax ? :polew:
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Kędzior, jaki nocleg, spania nie ma w planie basia mówi, że zrobi selekcję przed drzwiami Ciekawe czy wejdę :polew: uu to trzeba będzie sie ogolić z lokali to Spiz albo moja ulubiona czekolada
Bulczas Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:38_________________________________________________Spiż, Mega K, Enigma, INQ...?? Kenzo, Afrodyta, Play stars, Relax ? :polew: Tobie tylko jedno w głowie
akjam Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 albo gdzieś na disko możemy wyskoczyć tylko ja jak wbiję na parkiet to ogień a nie daj boże żeby tam jeszcze były klatki to już wogóle :polew: :polew: :polew: Mnie nie widziałeś :polew: No to ja chcę Was zobaczyć! :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi